Кладионица

1. mrš jebem ti giaaianu kakovećkurac, ne mogu gol da daju slepčine raspale jeb'o ih Brana Ilić sve u oko guslarsko

2. Uopa, ode PAOK u 3+, 4-6! Jos samo dve, pa da jebem nanu kladzi :D

3. А сутра дечки.

Мој инсект каже

Брентфорд - Брадфорд 1
    Додрехт - АЗ 2
    Карлсруе - Фрајбург 2
    Офенбах - Дизелдорф 2
    среда : Лацио - Сиена 1

И мислим се Ист Фајф - Странрир 1

квота свеукупно око 23

4. да л' да дају гол, а само што је почела текма, у курац нек' иду. а ја коњ ставио 0-2. био си у праву, газимудо, 'оће да дође двојка.

5. Stavio u lajvu dvojku (kvota 1.9 ) i povezao da valladolid daje gol (1.65). Za 100 kinti.

6. џанки лајково на фбу.

развалијо лик, убијо.

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1035-1574847-1042

7. ево га кајзериспор, још брауншвајг да оде из икса у кеца, ваљадолид из икса у двојку и селта из икса у кеца!

8. шта се трипујете за тај брауншвајг, ево 1-1 изједначили момци. ја кад год сам чуо дојаву за немачку другу никад није дошла

9. аххаа јурим ову каснимпасу већ три недеље никако да добије :) ево и данас неће :Д лоло

10. IDEMOOOO, kvota 12 k'o iz pičke ušlooo :)

Arsenal G2+
    Berlin GG
    PAOK GG
    Betis GII 1+

11. браво маћоре, си метно 500 ил мање?

12. Радмило Топола
    ево га кајзериспор, још брауншвајг да оде из икса у кеца, ваљадолид из икса у двојку и селта из икса у кеца!

добро, ово је опет било близу. све сам ближи и ближи финим парама. ал' није само то! одиграм ја и други тикет:
    ПАОК смрдљиви стерам му га мајци пх
    кајзери х-1
    ленс х
    брауншвајг 1&3+
    арсенал 2
    и ваљадолид х.

паднем одмах на паок, нисам ни гледао после тикет, кад га погледам малопре и... аупичкуматерину.

13. Cekao Seltu X na 2 tiketa za 85 hiljada... naravno, mrtvi Molina ga metne u 81...izvukao sam nesto, ali jbg...otkad ne ostavljam ovde, tikete, prolazim. :) Moracu samo da se zalim ovde. :D

14. Bvdlga,daj neke tekme engleza za 2+pp 3+pp molim te

15. ахаха :) дај стварно неке текме ОДМА!

16. Stao sam malo sa tim...sad furam 1+pp&2+drugo, ima kombinacija u svim kladzama, bude ok kvota...Ali recimo danas su mi Brendford-Brentford golovi i Notss County-Roteram..I East five iz Skotske.. ja sam pikao za 500...

Karslue 1+pp & 1+drugo
    Brentford 2+drugo
    Halifax 1+pp&2+drugo
    Az 2+pp
    Fortuna 2
    Bajern 1+pp&2+drugo....45 soma na 500...doci ce sigurno 4 od 6 od ovog...

17. мој коментар би био обара те малага :)

18. Фејзе, ако ми се то деси частим туре када феликс буде опет скакао :)

19. мој коментар би био обара те малага :)

+1

11 tekmi je uvek rizik, mozda te cak i liverpul i valensija zeznu, ali nadam se da ces dobiti tiket

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.