Кладионица

1. mrš jebem ti giaaianu kakovećkurac, ne mogu gol da daju slepčine raspale jeb'o ih Brana Ilić sve u oko guslarsko

2. Uopa, ode PAOK u 3+, 4-6! Jos samo dve, pa da jebem nanu kladzi :D

3. А сутра дечки.

Мој инсект каже

Брентфорд - Брадфорд 1
    Додрехт - АЗ 2
    Карлсруе - Фрајбург 2
    Офенбах - Дизелдорф 2
    среда : Лацио - Сиена 1

И мислим се Ист Фајф - Странрир 1

квота свеукупно око 23

4. да л' да дају гол, а само што је почела текма, у курац нек' иду. а ја коњ ставио 0-2. био си у праву, газимудо, 'оће да дође двојка.

5. Stavio u lajvu dvojku (kvota 1.9 ) i povezao da valladolid daje gol (1.65). Za 100 kinti.

6. џанки лајково на фбу.

развалијо лик, убијо.

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1035-1574847-1042

7. ево га кајзериспор, још брауншвајг да оде из икса у кеца, ваљадолид из икса у двојку и селта из икса у кеца!

8. шта се трипујете за тај брауншвајг, ево 1-1 изједначили момци. ја кад год сам чуо дојаву за немачку другу никад није дошла

9. аххаа јурим ову каснимпасу већ три недеље никако да добије :) ево и данас неће :Д лоло

10. IDEMOOOO, kvota 12 k'o iz pičke ušlooo :)

Arsenal G2+
    Berlin GG
    PAOK GG
    Betis GII 1+

11. браво маћоре, си метно 500 ил мање?

12. Радмило Топола
    ево га кајзериспор, још брауншвајг да оде из икса у кеца, ваљадолид из икса у двојку и селта из икса у кеца!

добро, ово је опет било близу. све сам ближи и ближи финим парама. ал' није само то! одиграм ја и други тикет:
    ПАОК смрдљиви стерам му га мајци пх
    кајзери х-1
    ленс х
    брауншвајг 1&3+
    арсенал 2
    и ваљадолид х.

паднем одмах на паок, нисам ни гледао после тикет, кад га погледам малопре и... аупичкуматерину.

13. Cekao Seltu X na 2 tiketa za 85 hiljada... naravno, mrtvi Molina ga metne u 81...izvukao sam nesto, ali jbg...otkad ne ostavljam ovde, tikete, prolazim. :) Moracu samo da se zalim ovde. :D

14. Bvdlga,daj neke tekme engleza za 2+pp 3+pp molim te

15. ахаха :) дај стварно неке текме ОДМА!

16. Stao sam malo sa tim...sad furam 1+pp&2+drugo, ima kombinacija u svim kladzama, bude ok kvota...Ali recimo danas su mi Brendford-Brentford golovi i Notss County-Roteram..I East five iz Skotske.. ja sam pikao za 500...

Karslue 1+pp & 1+drugo
    Brentford 2+drugo
    Halifax 1+pp&2+drugo
    Az 2+pp
    Fortuna 2
    Bajern 1+pp&2+drugo....45 soma na 500...doci ce sigurno 4 od 6 od ovog...

17. мој коментар би био обара те малага :)

18. Фејзе, ако ми се то деси частим туре када феликс буде опет скакао :)

19. мој коментар би био обара те малага :)

+1

11 tekmi je uvek rizik, mozda te cak i liverpul i valensija zeznu, ali nadam se da ces dobiti tiket

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.