Кладионица

1. Samo ako mogu da zamolim da ovde ne pišete priče tipa prodala me Nica za tri soma evra već da ova tema služi za konstruktivnu diskusiju kladioničara sa predlozima,savetima...

Piše u uvodnom postu. Ide na kurac kada neko dođe ovde i priča kako je ojadio kladionicu a da prethodno nije ostavio post ili parove.

Atalanta- Udineze 2 (3,05)
    Roma- Milan 2 (2,70)
    Atletik Bilbao- Saragosa 1iTim1 2+ (2,20)
    Osasuna- Granada 1 (1.95)

2. Dal je ovaj inter realan,ah ti italijani <3

3. ја не знам шта диграм данас...

везо бих 4 прва полувремена икс ал ни то не могу да нађем :(

4. SiM se verovatno kupa u parame. Rece jednom prilikom da singlira Stoke svako kolo X.

5. Ortak odigrao kršten tiket posle dosta vremena. :) Baš šteta. Jebem ti glupi Totenhem. Mada, ima još 2 tekme, ali verovatno će to proći...
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-7125810-1044

6. Само је смрт извјеснија од Стоука 0-2
    Мене Бетис ујеба, мајке им га набијем.

7. Ufff baš šteta
    Pored toliko lepi utakmica on baš ubaci Totenhem ... baš mi se svidja tiket

8. joj, riha, i mene za pare, samo sam njega čeko danas. a jebiga, cigans sam, nisam imo čime da branim tiket :(

9. Мене Бетис ујеба, мајке им га набијем.

isto-takodje. I na drugom Šiti, iz 1-1.

10. овај смрдљиви кристал палас није могао да чека да да гол у другом полувремену са играчем мање. сад морам да чекам фенербахче да преокрене, а дочекаћу курац.

11. Има неко 50 центи на вину да хоће да их прокоцка ? :) а можда и добије :) пвт ако хоће :)))

12. Utera ga Totenhem svojski. Jebem li im mater ja onu kokošinjsku u pičku.

13. генк андерлехт, да ли метнути двојку квота 2?

14. Ja danas..
    Genk - Anderleht gg3+
    Llanelli - Airbus X
    Chelsea - Aston Villa 1
    Utreht - Ajax gg
    Touluse - Sochaux 1
    Valenciennes - Evian 1

Kvota: 36
    Moguci dobitak: 3600

15. Juče me bačio Real za 65evrića ... ali mi je milo što je igubio! :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.