Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Danas umalo da dobijem, padoh samo na mrtvi CSKA od 7 tekmi (igrao 2 i više), a pogađao sam neke hokeje koje prvi put vidim u životu. A na drugom sam singlirao tr za Betis 2:2 i zamalo i to da bude...!! :) Ko ga jebe, ja zadovoljan analizama.
Crawley Reding 1 2,75
Peterborough Njukasl 2 2.45
Svonsi Arsenal gg3+ 2.15
Levante Bilbao 1 2.30
Fiorentina Peskara 1-1 i 3+ 2.15
Brajton Norvič 2 2.05
146 kvota ,nadam se najboljem vjerujem u Džankija,ovaj Boga...
зеускк игро сам ту текму 2+ прво, не да порцмут даје 2+ прво, оборио ме њупорт, јбга само он :)
свака част за фикс на бетис, јесте био леп :)
bem ti njuport :)
Bogme, nije loše krenula ova godina. Prođe mi ona sića od 1200. Vobra za Tisbe i žešća šteta za one slepce što nisu mogli po bacanje više da daju.
e ja mrzim mesinu od večeras... pa jebem ga ušljiva krletu samo 18 minuta, ja da sam na njegovom mjestu bih namjerno sledeću ubacio samo 4 minuta... a ono govno od popovića je u 23 minutu imalo 10 poena i nije još jedan jebeni poen ubacio za 17 minuta... mrš
кад играте поене играча у јеее
ја одигро данас јанко испод 20 гемова и бердих испод 19 и није дошо бердих па се не нервирам. то је комплет срећа за тенис а камоли за поене играча. .. .
brate nije to sreća, malo pogledaš, vidiš ko koliko šuteva ima, minuta i lagano... uvijek se mogu naći 3 koje ćeš pogoditi, nego ja sam morao imati najmanje pet jer trošim neki bonus...
Sutra LABUDJANI DOBITI HOCE!
EDIT: Oni su ipak u nedjelju!
Evo moj predlog za danas:
QPR - VBA 3 +
Bristol R. - Gilinghem 3 +
Rocdejl - Wimbldon 3 +
Macclesfiled - Cardiff 3 +
Milvol - Preston 3 +
Derbi - Tranmer 3 +
Ukupna kvota je 24 pa ko voli golove neka izvoli.
ajmo neke analize gazimudo jeboga ti
Našao na netu:
16:00 Raith Rovers - Airdrie 1 1,65
Sedam izostanaka, odlazak bitnog braniča i upitan nastup najboljeg strijelca momčadi veliki je hendikep za bilo koju ekipu, a posebno za ekipu koja ima tanak kadar poput Airdriea. Airdrie je imao poteškoća s ozljedama cijele sezone i to je jedan od razloga što se momčad nalazi na pretposljednjem mjestu na tablici, no ne možemo zanemariti činjenicu da su u 16 utakmica dobili tek posljednji Dumbarton i da ova momčad, barem u prvom dijelu sezone, po prikazanoj igri teško zaslužuje više od toga gdje trenutno je. Uz spomenute izostanke teško će prekinuti negativan niz, a u prilog Raithu ide u činjenica da ove sezone u četiri dvoboja imaju dvije pobjede i dva remija.
Ni Raith nije impresionirao u posljednje vrijeme, no ne smijemo zanemariti težak raspored i čak četiri dvoboja s prve tri ekipe u zadnjih šest kola. Roversi su kvalitetnija momčad od Airdriea i da su obje momčadi kompletne domaćini bi bili favoriti u današnjem dvoboju. S obzirom na navedene okolnosti vjerujem u treću pobjedu Raitha u međusobnim ogledima ove sezone.
IZOSTANCI:
-Malone
-Arthur, Lynch, Buchanan, Barclay, Cook, Griffin, di Giacomo, John Boyle
I ovo:
Leeds - Birmingham
I Leeds je danas u tekim problemima zahvatio je virus citav tim i pitanje oce li ijedan igrac biti spreman da igra danas iz prvih 11 jos nije potvrdjeno dali ce igrati ili jer ne znaju kako ce se igraci osjecati do tad.Kako je vrijeme odmicalo tajanstveni virus se sve više širio i mnogi igrači su ovog časa izvan stroja, o konkretnim imenima u klubu nisu govorili ali su zato potvrdili da će Warnock koji je također zaražen vrlo teško biti u stanju voditi momčad protiv Birminghama. Silom prilika, posljednjih dana glavni i odgovorni je pomoćni trener Mick Jones.
A manager Bluesa također muku muči sa sastavljanjem momčadi, no za razliku od Leedsa svlačionicu gostiju poharale su ozljede. U najgoroj varijanti, uključujući kažnjenog Žigića i Halla kojem matični West Ham nije dozvolio nastup u kupu, Clarku bi danas moglo nedostajati 14 igrača
BIRMINHGAM BEZ:Carr, Fahey, David Murphy, Ambrose, Mullins, Caddis, King, Diop, Lovenkrands, Asante, Žigić, Hall, Spector, Reilly
Što se mene tiče, ne igram Lids iako sam kontao kečinu da pucam.
ја одавно капарисо 1 на Лидс, и још једно 20 парова оквирно изабрао сад само да изаберем оних 6 које ће да прођу и да метнем на тикет.
K.V.D.Z ja ispratio taj tvoj videćemo šta će biti...
Zasto neces makarone? Meni to deluje kao zacementirana kecina. 14 igraca...
Hoću ipak :) Nego kontam da odigram keca na Lids i da će biti 0-2, kvota na to 4.60
ne propustite danas dubic zvezda dvojka i cedevita manje od 157,5. po mom skromnom misljenju ovo je 99% sigurno. zvezda je bolja i odmorna, plus imaju paklen mesec koji im sledi, tako da pucace neku tekmu sigurno, pa kontam da ce na pocetku da dobijaju.
a cedevita je u padu forme , nekoliko igraca otislo, tako da kontam da nece bas da prsti..
K.V.D.Z ja ispratio taj tvoj videćemo šta će biti...
Ja ću sada da idem da ga odigram tako da ćemo zajedno da čupamo kosu...:D