Кладионица

1. Lids-Birmingem 1
    Rejt-Erdri 1
    Aston Vila-Ipsvič 1
    Bc Olin-Tofaš 2

2. Ovaj dan mi već na poluveremenu mirše na propast.

3. Ipak si izbacio Lids? :)

4. A kontao da li da ga stavim na ovaj sa većim ulogom i na kraju odustanem :)
    Ali sam ga zato ubacio ovde sa normalnim ulogom, kao gore što sam stavio:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-1566902-1047

A rekoh ja danas da su mi kritični i da će biti 0-2. Jbg.

5. Ja to ne kapiram. Leeds je 8., Birmingem je 20. Igra u gostima, fali mu 12-14 igraca, zavisi gde sta pise. I na kraju bude X.

6. Ma govna engleska, sve ih treba pobiti.
    I sad se igra revanš? Kako su naopaki, vidjećeš da će ih Lids dobiti u gostima.

7. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1194-7665419-1047

Издали ме проклети љубитељи чаја ове недеље.

8. Gazimudo
    ne propustite danas dubic zvezda dvojka i cedevita manje od 157,5. po mom skromnom misljenju ovo je 99% sigurno. zvezda je bolja i odmorna, plus imaju paklen mesec koji im sledi, tako da pucace neku tekmu sigurno, pa kontam da ce na pocetku da dobijaju.
    a cedevita je u padu forme , nekoliko igraca otislo, tako da kontam da nece bas da prsti..

Gazimudo kuva.
    Gazimudo cisti.

9. Свака част Газимудо :)

Ја размишљам да за 1000 одиграм

Бон - Триер -152.5
    Лијетувос - Спартак 2
    Торонто - Оклахома +198.5

10. Gde to danas rade kladionice?

11. Otkud znam, ova moja valjda radi :D

12. MakaronMaster
    Gde to danas rade kladionice?

Моцарт ради сигурно,ја сам одиграо у Моцарту данас.

13. Odigrah ono gore za 1000, kvota 8

14. ajde bre Fiorentinooooo ....

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.