Кладионица

1. kad igrate nba, ono sto bi odigrali, vi kontra, jebote

2. јбте живот ја хтео диграм 2+ прво барсу и реал, ал квоте код мене у клаџи биле 1.3 на барсу и 1.55 на реал. Овај моцарт је МАЈКА за те игре. сад кад видим 2 и 1.8 дође ми да плачем

3. i naravno, Trier poluvreme 67 poena, a u 3/4 50 poena! bravo majmuni! od sad ih zaobilazim, sabani sabanski

4. E jebiga, ja otisao na kafu,pa sam se zapio, i nisam vam ovde ostavio predloge.
    Al ko je pratio stranicu i grupu, fino je se opario!

5. Iznerviran, odigrah jos jedan tiket za 1000.

Toronto - Oklahoma +197.5
    Detroit - Sarlot +193.5
    Majami - Vasington H2 (14.5)

Dobitak 6600

6. Dzanki burazeru, evo ti savet kako da budes u plusu na kladionici.
    Posto svakodnevno stavljas 1000-5000 na tikete,i pucas podosta, bolje bi ti bilo da odigras dva tiketa po 200 kinti, skupis po 5 tekmi na njih, a ostatak tih para koje si planirao da stavljas na tikete ubacis u kasicu prasicu. Veruj mi, ako ne budes 30 000 u plusu na kraju meseca, ja secem kurac na komade od 15 santima!

7. Ma jok, reko sam sebi da igram tikete za 1000 na 3 ili 4 tekme vise manje, h1 h2...

8. Skupim mrtvu hiljadu da metnem na Juve, Bragu i Barcu kečeve. Još ne mogu da dodjem sebi.

9. Jebiga caveze,nasao si kad ces igras na juve..

Elem, sad gledam tekmu Toronto - Oklahoma.. Svako ko kaze da je NBA kosarka, moze slobodno da rezervise sobu u lazi.. Krv ti jebem, pa ta oklahoma je satro neki sampionski pretendent, oni mrtvi ladni pustaju dva igraca da sutiraju bez odbrane , znaci nema coveka ispred, a lika koji je u seriji od 4 pogodjene trojke, cuvaju tako sto ne dizu ruku na sut.. Vo imja oca..

p.s. Cekam oklahomu dvojku i dvojku sa hendikepom, da ne bude oftopik.

10. i naravno oklahoma me oabra za 2 poena, pa jel nije mogao bilo ko jednu supacku dvojku da ubaci?! jaooo bas danas los dan

11. Mogli su i to samo tako, al je trener oklahome u poslednjih par minuta izbacio rezervnu postavu koja je sa +21 , dosla do +12, tacnije samo je toronto igrao u poslednjih 2 minuta.

12. Ovo je postala tradicija kod mene...Svaki dan padam na jednu...

13. Ma branio bi,nego ne radi kladionica...

14. e da ljudi, jel radi neka kladza sutra?

15. Evo jedan sistem za one koje igraju NBA da utvrde svoje pikove,na ovu foru oddmakeri i formiraju granice za spread i poene. http://www.sbrforum.com/nba-basketball/news/nba-betting-tips-christmas-betting-system-a-28285/ brzo se pokapira,ja inace samo NBA igram.

16. aj ti to nama prepricaj, a i po komentarima ispod, izgleda da se ovaj u tekstu negde zajebao

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.