Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ti meni rece nikad ne stavljas vise od 50 din? :)
uleteli madjari u 20om minutu 3+.
Ako sam to to rekao onda znaj da sam te lagao ... Uglavnom stavljam 50 din. ali kad mi se de si ovako nešto da proinadješ neke pare na ulici xD ili dobiješ na kladži ... e,onda stavim i malo više
Bravo, kolega :) Ostali su Juznoamerikanci i Segunda, pa cu to sad malo da procesljam.
hvala :) na poslednjem kolu segunde bi se mogle uzeti pare.krecu kalkulacije ko ce gde.najbolje je kada ovi za opstanak igraju sa nekim iz sredine ko ne moze ni gore ni dole.
da li je realno da 120. igracica sveta, Paula Ormaechea , 20togodisnja argentinka koja ima ukupno 2 meca na grandslamovima u zivotu , vodi u prvom setu protiv Venus Vilijams sa 5:2? I dobije prvi set 6:4
Nije realno, Gazi.
Al je realno da je sad Venus cepi 2:1 :)
Postavljena dojava na stranici. Ortak kupio od nekog lika. Videcemo da li laze. Posto je kvota 16, sa 200 kinti moze da se isprati :)
http://www.facebook.com/manemojtipovi
Pa, to je vec pocelo Gazimudo.
Pa nije bilo kad sam postavio :)
Evo sta sam predvideo za Segundu:
Valladolid g2+
Celta 2-2
Cordoba - Murcia 2p1
Jeste da. :) Samo nisam stavljao njih i Sao Paolo, neću da ako puknem odmah izgubim svu kintu nego čekam sutra da odigram neki tenis, to solidno ubadam. :) Mog'o sam i danas, ali i nije bio neki vrhunski izbor...
Da sad ne ispadne kao neko naknadno pametovanje, ali danas čisto iz zajebancije hteo da odigram sistem Fince 2-1 celo kolo da će bar 1 tekma proći, i dođu Haka i Honka. 'Bem ti život, što ne pratim te svoje zajebancije... Au Gazi ako ovo prođe, nači ču te u gradu jer nam nisi ranije rek'o! :D
e moj Gazimudo, postao si kao oni supci sa fejsa. "ako ne skupite dovoljno like, dojavu dajem kad pocne utakmica" :)
lepo rece marvel svedska dobija eurosong, svaka cast...
Ljudi, sta da vam kazem, danas sam medium :)
Valladolid g2+
Celta 2-2
Cordoba - Murcia 2p1
Bravo,Marvellous
e moj Gazimudo, postao si kao oni supci sa fejsa. "ako ne skupite dovoljno like, dojavu dajem kad pocne utakmica" :)
Ma niti sam trazio like, niti cemo sta prodajemo. On je insistirao da ovo izbacimo jer mu je to prodao poznanik. Ja sam rekao da sacekamo par "dojava" pa ako se dokaze da valjda da onda izbacujemo. Jbg,na kraju sam popustio, i eto..
Izvinite jbg.
Marvelous, svaka čast... a šta ti je ovo Cordoba 2p1? Drugo poluvreme kec?
Nije ni moji predlozi loše prošli.
Haka - Honka GG3+
Francuska (19) - Norveška (19) 1iTm1 2+
Djirona - Huelva X
meni utero Santos, a i to je za ljude :)
Možda za danas da se proba:
Tromso 1iT1 2+
Majer 1 (tenis)
Matije 1 (tenis)
Has - Volandri više od 36,5
Sijena - Sasuolo manje od 162,5