Кладионица

1. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1572-5661409-989
    Јебем ја мајку Русима. Ето вам игра на бод против Пољске, ето вам игра на бод против Грка! Говнари! Цео живот ми се ово дешава, али данас сам био убеђен да неће баш због тога што су у првој утакмици објаснили како се игра фудбал, и мислио сам да су против Пољске само имали лош дан. Само нека калкулишу! Честитам Грцима и брату Станкели, капитенски!

2. nederlanđani i švabe... pa kud puklo... i još neke za uslova...

3. I Ja isto mislim da prvi put stavim na lale ali mislim da je pametnije staviti 3+
    sve u svemu biće "krvav" meč

4. Holandija GG3+
    Nemačka 1
    Čilić - Nalbandijan 2

5. ja se mislim da udarim cenera na njihov prolaz... kvota 6 je odlična, švabe će sigurno svoje odraditi a oni su klasu ispred portugala po meni...

6. Ludi cale mi pokazuje, u nekim sistemima igrao Grcku 1-1, i Cehe x-1..Meni su Cesi bili kecina, ali za Grke nisam verovao...svaka im cast, Rusi me razocarali, a u prvoj tekmi sa uzivao gledajuci ih...Videce danas kako Nemac to radi, kad sine 2 u prvom Danskoj i zatvori pricu. Igram na Holandeze, i nadam se da ce naguziti bar 2,3 gola razlike da prodju dalje...

7. Sta mislite o Independiente - San Lorenzo? Vuce me X, ali mogao bi domacin da prekine niz od losih utakmica i uzme konacno pobedu posle 5 kola? Kec je 2.4, X 3.1

8. Тешко да Холандија може до пролаза. Нани има данас да уништи оног малог Виљемса.

9. Ne mora oni da prodju,samo nek pobede to je dovoljno za mene :) ... mada kao što sam napisao ranije pametnije je igrati 3+ pa i 4-6 pokušati zbog bolje kvote.

10. Majne tikenzi for tudej...

Danska-Nemacka 2-2&3+
    Portugal-Holandezi 2-2&3+ za 500

Danska-Nemacka 2
    Portugal-Holandezi 2-2&3+ za 500

Danska-Nemacka 2-2&3+
    Portugal-Holandezi 2 za 500

I tiket dana

Nemacka 2
    Holandija 2 za somova 5

Drugar mi je rekao da probam PK73, ili kako se vec zovu iz 2 u 1, pa sam i njih spojio sa Nemcugama i Lalama...

11. Au bvdlga zašto si decxko forsirao mrtve nizozemce na svaki tiket??? :/ Ja bacio 500 dindži na roki daje 2 gola i na poluvremenu trknuo i bacio još crvenu da daje još jedan u drugom... Neće me otrezniti bogotac sad nedelju dana...

kroacija - španija ...više šuteva u okvir gola >13.5

12. Pretera ga sa Holandjanima bvdlga...ja za soma odigrao juce Hejlep Nalbandiana i Asirisku al kurac..

13. Ja sam tu tukao na Portugal.
    Al' se provalih za Oklahomu... nešto kontao da mogu...

14. Jbg, bio sam ubedjen da ce da ih napumpaju... Nisam verovao da mogu onako da NE igraju,. :D A i kvota me povukla.. Boze moj, danas je novi dan. :)

15. Španija 1i3+

A možda da se proba za neku sitnu kintu Grci Kalitea iz 2 u 1.

16. Ja igram na Irce ...

17. Ja nakon podosta odigrah sinoć prije početka utakmice Njemačka 1&3+ i Holadnija-Ronaldo 3+ i prođem. FAK JEA!

18. ja odigrao za 500 djunti...

Italijano dasa 2-3
    Cigani vs susedi 2+pp
    Kalitea X-1
    Vasby treca svedska liga 2+pp... :)

19. Dobra ponuda iz specijala za veceras:

Obe tekme EP vise od 5,5 ofsajda, kvota na cigane 2.05, na zabare 2.0. Fin dublic.

20. Jel zna neko sta je sa Bokom Juniors? Oni u zadnje vreme jako lose igraju...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.