U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
I evo vam par predloga:
Enkoping t2 2+
Spanija G3+ ili IIp G2+
Italija 1-1 i 3+
+1
Gleam međusobne susrete i kapiram da su 2 poslednje igrali 2-1 a i kalitea zna da odigra inače debeli prelaz... ponadah se da će doći ali eo opet gube :O
волео бих да ме бију по ушима и табанима до краја европског првенства!
први дан не одем да измлатим прелазе за ЕП, и то не што нисам хтео, него нисам стигао, био испред кладионице у 20:43 и рекао "ма, почеле текме, да не покушавам", а хтео да пишем х-2 шпанце и дуплу победу на италијане. обе дошле баш на крају. устамејебем!
зато сутра енглеска х-х и француска 2-2, не да нећу да закасним, него идем у 11 ујутру да уплатим.
E go kurac. A balkanbet nabijem na tuki sto ne mogu da se vezu specijali, em sam pogodio koja dvojica ce da daju gol za Zabare, da ce Spanci prvi da naprave izmenu i da Irci dobijaju crveni, ali neeeeee! Ne mozes ti to da igras sa ovim, onim.... I eto. Sabani.
Danas treba umnožiti lovu na Karima... Ja ću da bacim 2 crvene da daje 1 gol i crvenu da daje 2+...mora... Sjebaše me Hrvati i Španci na kurac ih nabijem...igrao više šuteva u okvir >15.5....
Miraše, kakve su kvote na to i gde ima da se igra?
Može da se proba bejzbol, ako se neko kladi online:
Singl
S.Diego - Texas 2 1.55
Listić
Houston(8,5)-Kansas City 2 1.80
NY Mets-Baltimore 1 1.55
Ja sam danas tu stavio 2 na Baltimore. Pa šta bude.
EDIT:
Milwaukee Brewers - Toronto Blue Jays 2
U meridianu Predražinjo.....Nisu još objavljene kvote ali trebalo bi da bude ne ispod 2.5 da postiže 1 i 5-6 da daje 2...
Npr. preksinoć mi je Ronaldo doneo lovu...bila je kvota 10 da će dati 2 gola a na poluvremenu sam igrao uživo i bila je 3 da će dati još jedan...
Hrabro, Makarone, hrabro :)
Hvala, Miraše... videh već da si pisao za Ronalda, još tad htedoh da te pitam koja je kladionica u pitanju.
Bravo Predražinjo! :)
Engleska - Ukraina 1X
Francuska - Sweden 1
Inter Turku - Jaro 1.... neka ulog ostane tajna.. :)
Nisam mogao da udjem na sajt pa ste ostali uskraceni za dva prelaza koji se pominju kao namestaljke. Ne garantujem za ovo,samo prenosim informacije na koje sam naisao.
Inter turku - jaro x/1
Dinamo minsk - gomel 1/1
Idemo opet neki bejzbol za večeras, ako neko možda oće da odigra.
Lik kaže da je singl za iznad maksimalnog uloga, takav još uvek nije promašio do sad.
Singl
Chicago WS-Chicago Cubs 1 1.50
Listić
Boston-Miami 1 1.65
Cleveland(9,5)-Cincinnati 2 1.80
Inače za večeras sam stavio na Francuze 2 i tm2 2+, a na drugom tiketu sam odigrao iz zajebancije ako uleti:
Engleska GG1, GG2
Francuska GG1, GG2
1. Руни и Бензема први дају гол на текмама. квота 6 и 4.5.
2. Енглеска х-х, Француска 2-2
3. Пенал за Французе и Бензема први даје гол.
Jaoo Francuzi...zabunariše me....makar jedan jebeni gol da je dao Tarzan bio bih u plusu, ovako debeli bunar. E Karime, ovo ti neću zaboraviti... :D Da samo znaju koliko sam im puta opsovao mater u toku tekme...
свиња усрана, јебем га у дупе алжирско. могао је да да оно на почетку другог. и онај рибери, говнар себични. да је макар судија свирао пенал, и да бензема муне гол, било би до јаја. мислио сам да је то сигурније од тога да шрек даје гол, ал' јебига. но, прекосутра португал и немци. укупно нешто преко 2 квота, и довиђењца.
Ma da je svirao penal šutirali bi ga ili Nasri ili Riberi, ni od toga leba... Ne mogu da verujem da su odigrali onako nezainteresovano, usrano. Kao da su igrali prijateljski meč sa Sao Tome i Principima... Ma zbog mene to nije došlo 100% ja sam najveći baksuz na svetu!!!
I mene zakopali, dete im jebem arapsko.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/282981_3829999000352_1602038412_n.jpg
Ko kaže da nema leba bez motike ... ima i za još svašta po nešto,a ne samo za leba ;)