Prijava

Kako vas ne mrzi da diskutujete...vidite da se uglavnom svi slažemo...

I što reče Gvozdenović pre neki dan...Pajdo, pajdo, samo pajdo volimo...
http://www.youtube.com/watch?v=IbNxXm59XHM

Vrlo je opravdano koristiti konoplju u medicinske svrhe. Šokantno otkriće od pre par godina, dovelo je do saznanja da posedujemo prirodne receptore za tetrahidrokanabinol, aktivni sastojak konoplje, kome se pripisuju njena dejstva. Zahvaljujući tom otkriću, saznali smo da naš organizam, pored endorfina stvara i još neke supstance, koje su vrlo slične (ako ne i iste, jer koriste ista vezivna mesta) kanbioidima!
Inače, počeo sam, opravdano ju je koristiti kod depresije, hemoterapije, HIV i karcinom indukovane anoreksije, glaukoma, multiple skleroze...

Ево, ископах један мој матори пост који лепо резимира доста тога што сам хтео да рекнем :

http://vukajlija.com/forum/teme/1785?strana=1#post_62457

Извини, кад кажеш уживалац ти вероватно мислиш уживаоце мајчине душице и кантариона.
А хронично сигурно значи неодређено учестало, не повремено и свакако не свакодневно.

Kako je lepo kad si poznat i kada izvaljuješ mudre misli, a onda se ljudi pokidaju tumačeći iste, i uvek dođu do pogrešnog zaključka!
mogao bih i religiju neku da osnijem.
Vrati se nam moj predposlednji post, rekao sam i obrazložio sve što sam nakanio. Pametnom je valjda dosta...

Ево, ископах један мој матори пост који лепо резимира доста тога што сам хтео да рекнем :
http://vukajlija.com/forum/teme/1785?strana=1#post_62457

Cracky mate! Fantastično napisan post! Neću da ulazim u detalje o ispravnosti njegovih pojedinih delova, ali sam zaista vrlo prijatno iznenađen, i shvatam šta hoćeš da kažeš, i zaista se u mnogome slažem sa tobom.

mogao bih i religiju neku da osnijem

Можда је тако најбоље за све :)

Него... Некако сте ми се много пребацили на наркоманију. Чак неки препричавају своја искуства под пајдом. Није то интересантно.

Мене ме занима каква су вам искуства с курвама?

Kad je bila inflacija i dinar nije vredio kurcu(Danas kao vredi?), vadiJo sam pare i trpo jednoj lakoj dami koja je u jednom klubu igrala na onoj šipCi, u gaće kamare novca, a ona, friška, tek stigla iz inozemstva, i jadna se nije razumela u pare, a ja razmenio samo 10 DM u ono vreme, oko 500 000 000 dinara, sve u novčanicama od 1000 dinara, i onda doš'o gazda kluba i najebo mi se majke. Elem, mišljenja sam da prostituciju treba legalizovati da ne bi dolazilo do kobnih situacija.

Edit: Nadam se da shvatate da se zajebavam.

Него... Некако сте ми се много пребацили на наркоманију. Чак неки препричавају своја искуства под пајдом. Није то интересантно.
Мене ме занима каква су вам искуства с курвама?

bravo dzimi, lepo, samo si trebao da izbacis iz naslova narkomaniju i onda ne bi ni medikus razglabao 3 stranice...nego, jebes i pricu o legalizaciji prostitucije, to je vec masu puta ispricano i postoje samo dva stava o tome, koji ce na 1000 nacina biti ispricani a svodice se na za ili na protiv...
ali zato su iskustva sa kurvama lepa tema...

inace stanovao sam u stanu ispod cijeg prozora su bile parkirane kurve, bukvalno na dohvat ruke...a gazda, idiot, nije postavio resetke.

Ево ја ћу своје искуство да поделим с вама. Није то лак посо. Ја имам реноме, али мош ти да држиш до себе колко оћеш кад ти дође примитивни камионџија који рачуна да ће за десет евра да добије ол инклузив услугу, џаба. А какво је време, не можеш да приуштитш себи тај луксуз да бираш клијентелу. Ал ајд, ни то није проблем, него те јебу у здрав мозак одасвуд, с једне стране газда, с друге клијентела, овамо држава, прогања те полиција, на све то мораш да улажеш у одржавање и ремонт а кад сабереш и одузмеш све издатке, не исплати се никако. Још ми фали Динкић и ПДВ и могу да се обесим!

Ne znam bre, za mene su te kurve, nekako mitska stvorenja, poput sirena, vila ili eskima!
Valjda što nikad nisam vid'o ni jednu kojoj se ne bi mogao pripisati epitet ''raspala''!
PS. Misli se na prave kurve, a ne na medijske, političke, komšijske i slične kurve
PS. na PS. Casperkaz, mudrost je ćutati...

Valjda što nikad nisam vid'o ni jednu kojoj se ne bi mogao pripisati epitet ''raspala''!

Naravno, mnoge su raspale, ali to zavisi od tvog budžeta prevashodno.
Kad naručuješ kurvu preko agencije, dovedu ti ih pešes komada i neretko ih vratiš sve jer su, kako si rekao, obično raspale...

PS na PS neću da komentarišem jer ćeš opet promašiti temu.

Ne znam šta bih rekao u vezi sa ovom temom.
Što se prostitucije tiče, mislim da je ne bi trebalo u potpunosti legalizovati, jer se time šalje poruka ljudima da je to OK, i da je u redu baviti se prostitucijom. Prostitucija treba da bude SAMO FORMALNO ILEGALNA, a u stvari, država treba da je dopusti - i da pokuša što je više moguće da je kontroliše. Dakle, treba napraviti neku pravnu zavrzlamu po kojoj je prostitucija samo de jure ilegalna, a de facto nekažnjiva, i strogo kontrolisana. Pritome najviše mislim na spriječavanje zloupotrebe žena od strane makroa, kao i na stroge zdravstvene kontrole (za čije se vršenje, opet nekom pravnom zavrzlamom može naći neki drugi izgovor).

Što se teških droga tiče, tu je situacija EKSTREMNO PROBLEMATIČNA, bez obzira na to da li je droga legalna ili ne. Bila legalna ili ne treba se potruditi da ne bude baš svima tako lako doći do droge, a ni cijena ne bi trebala biti niska. Međutim (ako je droga bude legalna) cijena MORA BITI NIŽA NEGO NA CRNOM TRŽIŠTU, jer ako nije, UPRSKOS LEGALIZACIJI NARKOMAFIJA ĆE I DALJE CVJETATI SAMIM TIM ŠTO NUDE ISTI PROIZVOD PO NIŽIM, KONKURENTNIJIM CIJENAMA. Jedino što može uništiti dilere je ponuda droge po cijeni značajno nižoj od one koji su oni spremni da ponude. Međutim tu dolazimo do začaranog kruga u kome bi se država i dileri takmičili ko će udariti nižu cijenu, što bi dovelo do sve veće ponude i sve lakše dostupnosti droge, a samim tim vjerovatno i do porasta stope narkomanije, što svakako nije dobro.
Sama legalizacija droge ne može tek tako uništiti dilere. Oni su mafija i treba ih pohapsiti, međutim, iz nekog razloga, i sada kada je droga nelegalna, država to ne može ili možda NEĆE da učini.

Vrlo je zajebano po mom mišljenju.
Travu bi trebalo legalizovati, a teške droge bi, po meni, trebale ostati nelegalne, dok god se ne napravi opsežna ekonomska, društvena i zdravstvena studija o etapama implementacije legalizacije, o njenim efektima, o načinu educiranja stanovništva o drogama, o tome kako će se kontrolisati droge, tj. kada će, kome, i na kom mjestu biti dozvoljeno da uživa droge, kako će se određivati cijena, i kako će se boriti sa postojećom narko mafijom, koje će sigurno nastojati da se prilagodi i uslovima legalizacije, ili time što će se infiltrirati u legalne tokove, ili tako što će i dalje nuditi drogu na crnom tržištu, van kontrole, ali po nižoj cijeni.

Krenuo sam da pišem odgovor na temu, pa kad sam malo razmislio, rek'o sebi... što da prosipam svoje mudre misli tamo gde niko i ne zailazi da vidi, kad mogu to da predočim javnosti, a usput i da se ovajdim za koji plus...
Legalizacija opijata

Što se prostitucije tiče, mislim da je ne bi trebalo u potpunosti legalizovati, jer se time šalje poruka ljudima da je to OK, i da je u redu baviti se prostitucijom.

А што није океј? На овом свету постоје јебачи и нејебачи. И нејебачи треба да могу нешто да јебу. Суров си. Такође, постоје жене које су рођене за тај посао и треба им омогућити да га поштено раде.

Prostitucija treba da bude SAMO FORMALNO ILEGALNA, a u stvari, država treba da je dopusti - i da pokuša što je više moguće da je kontroliše. Dakle, treba napraviti neku pravnu zavrzlamu po kojoj je prostitucija samo de jure ilegalna, a de facto nekažnjiva, i strogo kontrolisana.

А зар ниси управо описао тренутну ситуацију? Проституција је у Србији илегална, а свако може да дође до проститутке, од алкоса са штајге до људи на високим функцијама. Зашто компликовати ствари кад може лепо да се легализује и да сви од тога имају корист?

Џими, ти изгледа живиш у земљи магичних жаба са шареним шеширићима. Не могу сви да имају корист ни од чега. Корист могу да имају или криминалци или држава што је исто.

Ја волим своје жабе са шеширићима! Додуше, нису шарени. Ради се о црним полуцилиндрима.

Те твоје жабе и степују рекла бих :)

Не. Само певају ''Hello my baby, hello my honey, hello my ragtime girl!''