Prijava

Meni se u sadašnjoj situaciji kod prostitucije ne sviđa što je tu još uvijek mnogo toga na divlje i povezani sa teškim kriminalom, a i te žene su često iskorištavane i zloupotrebljavane od strane makroa. Ja bi da se to pokuša što je moguće više srediti i iskontrolisati, a ako je jedini način potpuna legalizacija, onda sam za legalizaciju, mada najbolje bi bilo kada bi mogla da se napravi identična situacija kao da je prostitucija potpuno legalna, a da formalno i dalje bude nelegalna.
Malo mi je nehumano da se uzima porez na takve stvari, a i inače smatram da je rijetko koja kurva sretna što se tim poslom bavi, i da bi joj bilo daleko bolje da radi bilo šta drugo, pa taman bila i manje plaćena.

Bez obzira na sve smatram da je prostitucija nasilje i nad tijelom i nad duhom. Zamisli Džimi sebe u njihovoj ulozi. Ili ne, zamisli da si žigolo, ali da imaš jednak broj mušterija kao prosječna kurva.

E pa kad bi svaki dan jebavao po 6-7 različitih cura, od kojih su mnoge najveći garibi (jer ostalima nisu ni potrebne usloge žigola, kad ima onih koji bi ih jebali i ovako i onako), da li bi to uticalo na tvoju psihu. Ogadila bi ti se pička, i seks bi za tebe postao nešto odvratno. Vjerovatno. Mada se to ne može ni porediti. Teže je biti žigolo, jer muškarcu treba da se digne, a na nekog gariba mu se neći ni dići ako ne uzme vijagru ili tako nešto. A s druge strane, možda je baš zbog toga ženama teže. Kod njih nema selekcije. Kakav god došao idiot, ona mu se mora podati, njeno je da raširi noge, a on odrađuje stvar.

Zajeban je to posao. Muškarcima je uvijek do seksa, ali kad bi morali to da rade na silu i kad im se kara i kad im se ne kara, smučilo bi im se na kraju. Ženama je manje do seksa u globalu, pa sad možeš zamislit kako je njoj. Ona se mora APSOLUTNO otuđiti i od svog tijela i od svojih osjećanja. A opet mora i da glumi da je napaljena da bi privukla mušteriju (što je dodatni stres).

Zato, prostitucija kao jedna nehumana pojava, trebala bi biti ilegalna, ali nekažnjiva, i da se pokuša izregulisati na potpuno isti način kao da je legalna.

Zajeban je posao, pa šta? Same bi birale je l' bi htele time da se bave ili ne, ako je već legalno. Mnogo je gore ovako kad je ilegalno.

Formalna ilegalnost bi bila još jedan od pokušaja da se žene obeshrabre u njihovim namjerama da se bave prostitucijom.

A zašto da se obeshrabre? Postoji gomila devojaka koje bi jedino u tome uspele.

Zato što im u tome neće biti lijepo i imaće psihološke traume čitav život, taman i da "uspiju".

Eto opet ti kažem zamisli sebe u njihovoj ulozi. Kako bi ti doživljavao seks nakon 10 godina mehaničkog odrađivanja sa kojekakvim slučajevima koji su uglavnom ispod prosjeka, jer im inače ne bi bile ni potrebne tvoje usluge?

A ja ti garantujem da je svaka cura bar za nešto talentovana (osim prostitucije), pod uslovom da nije retardirana, a ako je retardirana, onda ne može biti ni dobra kurva.

Brate, ne bi njih pištoljem terali! Ko voli, nek izvoli.

A pravo da ti kažem, jebe mi se da glumim moral. Baš me nešto zabole kako če da se osećaju. Nijedan posao nije idealan, a svako bira svoj.

I da... Jebote, koji si ti bukvalista.

Zamisli Džimi sebe u njihovoj ulozi. Ili ne, zamisli da si žigolo, ali da imaš jednak broj mušterija kao prosječna kurva.

Лепо ти каже Гамби. Кад би било легално, саме би бирале да ли ће тиме да се баве или не. Што се тиче жигола, то је много тежи (па и плаћенији) посао од женске проституције. Све што проститутка треба да уради јесте да га прими од некога, макар то била и нека масна, матора стока, њој је свеједно кад се не уноси у то психички. Код жигола је другачије. Неретко треба да опслужиш маторе, изгужване бабе (не кажем да је то увек случај, али се често дешава), а онда натерај ти свог малог другара да поскочи. :)) То ни Милош из Српског филма не би увек могао.

ЕДИТ: Сад сам видео да си нешто слично написао у наредном пасусу. Нема везе, исто мислимо. :))

Ogadila bi ti se pička, i seks bi za tebe postao nešto odvratno. Vjerovatno.

Хм... То је дискутабилно. Жиголима се вероватно огади тај механички секс. А да ли то значи да ће да им буде одвратан и секс са особом коју можда воле?

Muškarcima je uvijek do seksa, ali kad bi morali to da rade na silu i kad im se kara i kad im se ne kara, smučilo bi im se na kraju. Ženama je manje do seksa u globalu, pa sad možeš zamislit kako je njoj.

Е, овде ниси у праву. То да је мушкарцима више до секса него женама је једна ВЕЛИКА заблуда. А и природа је тако уредила. Колико пута можеш заредом да свршиш? Пар пута? После изгубиш вољу или снагу или ти се спава. Осим ако ниси неки турбојебач као Лаки. А колико жена може да ужива у сексу? Сатима. Жена кад доживи оргазам и ако може да се настави са сексом, она ће то оберучке прихватити.

Но, добро, то није тема овог топика.

Осим ако ниси неки турбојебач као Лаки.

I ti bi bio da ideš u teretanu!

Šteta što nemamo nekoliko, da prostite, žena na ovoj temi da nam daju mišljenje o tim i sličnim problemima!

Да. Једино се Змиа мало више оглашава, мада ја мислим да је Змиа мушкарац. Има превише смисла за хумор да би била жена.

И игра Хероје.
Не може никако женско да буде. :)

Prostituciju treba legalizovati, ali ne sad. Srbija nije spremna za to. Svi znamo da narko-bosovi i makroi rade u dogovoru sa policijom i političarima. Legalizacijom prostitucije bi bar te žene bile zaštićene,a i njihove mušterije. Ali mi nismo normalna zemlja, tako da bi verovatno i to zasrali. Nismo mogli da izvršimo privatizaciju kako treba (čovek koji je bio na čelu Agencije za privatizaciju je sada čak premijer), sigurno bi sjebali i legalizaciju prostitucije, a o legalizaciji marihuane da ne pričam.