Gospodar Prstenova-J. R. R. Tolkien

1. Razgovori o triologiji,a može i o ostalim Tolkinovim knjigama.

2. :poliva temu onim Ent napitkom što mi stao mozak za njeg', za uspešan start:

3. ja ću da se setim-uskoro:)

4. Jeste li čitali knjigu "Deca Hurinova"?

5. Nju je takođe napisao J.R.R, ali ju je prepravio i objavio njegov sin Kristofer. Skoro je objavljena. Govori opširnije o doživljajima Turina, sina Hurinovog.

6. Moraću da nađem u biblioteci,nego reci mi da li misliš da bi bilo bolje da je Boromir ostao živ???

7. Opet ne gledate kad otvarate temu da li je vec postoji ista...

8. Ovo je o knjizi,a ne o filmu.

9. Књига је боља од филма 200 милиона пута... Хобит, Силмалирион... Ма немогуче је да један човек смисли митове легенде и историју целог једног света.... Народа... Савршено, апсолутно савршено. Почетак епске фантастике, ово после су само бледе копије...

10. "Govori opširnije o doživljajima Turina, sina Hurinovog" реално Силмарилион (Вокаси тако се пише. :Д) говори о многим другим стварима....говори о Валарима, настанку Вилењака, Силмарилима, разним ратовима, о Морготу бла, бла....овако на блиц овде ми делује као да има много људи који нису ни прочитали све Толкинове књиге. :Д

"Почетак епске фантастике, ово после су само бледе копије..." на овакве реченице сам алергичан....реално, почеци фантастике су многи грчки, нордијски, словенски и сл. митови. А и после Толкина има добре фантастике, не будимо ограничени. :Д

11. Slažem se Kaname. Tolkinov Hobit i Gospodar jeste klasik epske fantastike ali definitivno nije začetnik pravca. Pa i on sam je dobio ideju iz Prstena NIbelunga. A što se tiče novijih autora, Martinova Pesma leda i vatre je bar po meni rame uz rame sa Vesterosom.

12. Pesma leda i vatre rame uz rame sa Vesterosom? :)

Ono, idu zajedno nekako. :D

13. Obožavam Tolkina. Pročitao sam sva tri dela 'Gospodara prstenova' i 'Hobit'. Planiram na zimskom raspustu da pročitam 'Stvaranje vilinske priče'.

14. ЈА ЈЕБЕМ ХОБИТКИЊЕ!

15. Meni su vilenjakinje opasne ribe. xD

16. Tolkien je bre bog otac..

17. Triput sam počinjao da čitam Silmarilion i svaki put se smorim na istom delu, oko 60 strane... To nije knjiga, to je skica za knjigu.

18. Ko može da kaže nešto opširnije o Silmarilionu, nabavih skoro, al' nikako da se nakanim da je čitam.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.