Како учите?

1. Како сте зиљаве! овде треба да се шири љубав! не мржња

Ја не учим ја само радим задатке!

2. Hvala ti na dijagnozi. I hvala ti na deljenju svog misljenja o meni. I jos jedno hvala sto si pogresno protumacila da me zabole za njega. Kisi kisi? To je kao poljubac? Okej, kisi jebeno kisi i tebi.

3. zlocesta pufnice. Moras srce moje da poradis na kontroli emocija. Vidim da ti je to slabija strana. Kao sto moras da poradis na pamcenju. Fotografskom.
    Saberi se devojcice. Kip it kul. Nisam ti rekla da si glupa zaboga. :)

4. Jano, tripujes se opasno. Nemam nikakve emocije prema tebi. ALi okej, ti ces opet protumaciti kako zelis. Izvoli.

5. Реалност је, каткад, сурова, и често је ту дежурна будала да нас подсети шта смо заправо. Злуфнице, неко мора и то.

6. Брате не трипује се, ложи те! Мислим колико ти треба да укапираш. Дошла и одабрала те да те дрка и ти се примила, и сад ће то да ради док год ти не попиздиш и одеш, или је не напушиш па те банују! Мислим дај мајка му стара сте толико затуцани!

7. Nemam razloga da je napusavam. Ako joj je to zivotna hrana morace da pronadje nekog drugog, mene ne pogadja.

8. Да те не погађа не би настављала расправу бухаха

9. Да те не погађа не би настављала расправу бухаха

потписујем!

10. Jos jedan psihijatar? Hajde kad si vec tu resi moje probleme, molim te. Reci mi zasto je on takav prema meni?

11. hahahaahahha
    pufnice i ostali sta se primate?
    mene je samo zaintrigirala prica o fotografskom pamcenju. Stvarno sam mislila da poseduje taj dar.
    al jebi ga nisam ja kriva.
    pufnice zlocesta nemoj da si nevaljala ne pali se ba :)
    hahhahaha fejzbuku. uvek. uvek me nasmejes :)

12. Dovoljno je da procitam, ali je to i najiritantnije jer knjiga ima previse strana a ja uvek malo vremena.

13. Nije fer, hocu besplatni savet.

14. POTUCITE SE U ČOKOLADI!!!
    učim... kad moram,ne mogu napamet.

15. Јано, зна се ко прима.

Пуфнице, док не дефинишеш то он, одговор би био - погрешна рупа

Први савет бесплатан, за даље ћемо се договорити

16. hahhahaha fejzbuku. uvek. uvek me nasmejes

Ahahhahahahah kvala kvala, takav sam ja sav duhovit!

17. колико спемујете, зрачите, де су модератори и тако ти да вам дадну које банче или нешто..

18. манемојте казти

19. Путем покушаја и погрешака обично. Никад нисам волео учење по моделу, а класично условљавање ми не иде, јер нисам одавно слушао класичну музику под неким посебним условима.

20. Мене не сме да банује нико... Тврдим непобедив сам!

Иначе волим да радим математичке задатке некад и по 12 сати без престанка!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.