http://vukajlija.com/odlepiti/74438
Не учимо.
Dobra ti je ova Sose, skroz :)
Kampanjac 2 :)
Ja cepam listove iz knjige, legnem i pokušavam da isčitam (uspavam se posle drugog reda), cepam ih zato što mi je lakše da u rukama držim list nego celu knjigu.... U ekstremno ozbiljnim situacijama spavam sa knjigom ispod jastuka.
јебему матер... никако, а мора да се учи... само падам колоквијуме...
јбг брате, биће боље.... Пробај мој рецепт, гарантовано не ради.
Mrzim kad mi se uci, a knjiga bezi po kuci
Ja danas probao... a u pm... Kakko je loše kad nemaš radnu naviku...
smarko, sta je s glavom? :)
Slava je jedna večeras bila, pa slabo ulazi u nju :)
kampanjski i napamet kada me nesto ne interesuje...
a kada me interesuje - onda ni ne ucim - samo se nekako sacuva u memoriji.. ne znam
углавном сам кампањски учио, све од основне па до факса. једино кад је нешто занимљиво било онда сам учио.
наглас сам учио, шетајући се по кући, наравно са кафом у руци. кад је било топлије, фазон мај, тад сам шетао око зграде са свеском и тако кружио. :)
али основна, углавном пушкице. па шта буде буде.
Slabo.
Još slabije.
Пре сам учила кампањски, добијала осмице. Сад учим лаганица током целог семестра и добијам десетке. Јеби га, исплати се парцијално.
Не исплати се.
Ja ucim! Nisam ucio 10 dana... U ponedjeljak pravne i politicke teorije. To sam ucio. Nisam ucio! Ima 8 da padne... :)!
Мени се исплати. А постижем све.
Шта студираш? Фора је оно била, исплати се увек
Енглески. Не знам за фору. :)
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
http://vukajlija.com/odlepiti/74438
Не учимо.
Dobra ti je ova Sose, skroz :)
Kampanjac 2 :)
Ja cepam listove iz knjige, legnem i pokušavam da isčitam (uspavam se posle drugog reda), cepam ih zato što mi je lakše da u rukama držim list nego celu knjigu.... U ekstremno ozbiljnim situacijama spavam sa knjigom ispod jastuka.
јебему матер... никако, а мора да се учи... само падам колоквијуме...
јбг брате, биће боље.... Пробај мој рецепт, гарантовано не ради.
Mrzim kad mi se uci, a knjiga bezi po kuci
Ja danas probao... a u pm... Kakko je loše kad nemaš radnu naviku...
smarko, sta je s glavom? :)
Slava je jedna večeras bila, pa slabo ulazi u nju :)
kampanjski i napamet kada me nesto ne interesuje...
a kada me interesuje - onda ni ne ucim - samo se nekako sacuva u memoriji.. ne znam
углавном сам кампањски учио, све од основне па до факса. једино кад је нешто занимљиво било онда сам учио.
наглас сам учио, шетајући се по кући, наравно са кафом у руци. кад је било топлије, фазон мај, тад сам шетао око зграде са свеском и тако кружио. :)
али основна, углавном пушкице. па шта буде буде.
Slabo.
Još slabije.
Пре сам учила кампањски, добијала осмице. Сад учим лаганица током целог семестра и добијам десетке. Јеби га, исплати се парцијално.
Не исплати се.
Ja ucim! Nisam ucio 10 dana... U ponedjeljak pravne i politicke teorije. To sam ucio. Nisam ucio! Ima 8 da padne... :)!
Мени се исплати. А постижем све.
Шта студираш? Фора је оно била, исплати се увек
Енглески. Не знам за фору. :)