Prijava

OK, svi znamo da homoseksualci (u daljem tekstu pederi i lezbejke, kraće je) su jednostavno rodjeni kao takvi i da nemaju izbora, sa čime se slažem 100%. Nikakve klinike za usrtejtavanje lopatom ili psihologijom ne pomažu i štetne su i ružne i tupave. I sa time se slažem 100%. Jednostavno su takvi, i nemam apsolutno ništa protiv toga.
E sad, pitam se hipotetički, i želeo bi da čujem mišljenje malo stručnijih, ako ih ima. Ako bi sad neki peder recimo poželeo da ne bude to (ne vidim zašto bi, al ako bi poželeo), da li bi moglo terapijama hormonima da počne da mu se diže na žene. Pa čak i da nije svestan toga, da mu jednostavno, kao svakom strejt muškarcu bude toplo oko srca kad mu neka ženska guza počne da meša ispred.
Isto pitanje i za lezbejku.
Isto pitanje i za obrnut smer. Da li bi muško primanjem ženskih hormona (od čega bi mu porasle sise i sve to...) počeo da više voli muškarce a ne žene.

e jeboga sad ti :)
Moram da promenim pozadinu u roza pa da ostavim neki post ovde.

Ako bi sad neki peder recimo poželeo da ne bude to (ne vidim zašto bi, al ako bi poželeo), da li bi moglo terapijama hormonima da počne da mu se diže na žene. Pa čak i da nije svestan toga, da mu jednostavno, kao svakom strejt muškarcu bude toplo oko srca kad mu neka ženska guza počne da meša ispred

На ово питање ти само геј може дати одговор. Баш да видим ко ће се упецати. :)

ej, stvarno me zanima... ima li neki članak il tako nešto da ste našli (al ozbiljno)

http://www.msnbc.msn.com/id/10218234/

evo recimo arapi rade to na silu... zanima me da li funkcioniše ili je još jedan od načina za maltretitranje pedera (ko da ih nema dovoljno)

pih ovo e tako gej tema da pozelim da stavim nesto u guzcu citajuci ovo

pih ovo e tako gej tema da pozelim da stavim nesto u guzcu citajuci ovo

Siguran sam da, ako sačekaš još malo, to nećeš morati sam raditi. :)

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091016214614AAkGvMC

evo ovde kayu da nece... al jel ima negde nesto malo potkrepljeno naukom a ne yahoo answers

a vi se jebite sto mi spemujete temu... i onako je gej

a sto tebe to toliko zanima? aaaa? :))
moje nestrucno misljenje - cisto sumnjam, i mislim cak da to sto si homoseksualac nema nikakve veze sa hormonima. cista psiha

ja bi se gejiso za 100 evra, a za kolko bi vi

al ako je psiha, onda je to psihicki "ispravljivo" da ga tako nazovemo.
a nije

Zanimljivo je da gej muškarci često imaju visoke zaliske, i da brzo ćelave. Takvi su skoro svi koje ja znam. A ćelvost je, znamo, posljedica povišenog testosterona. S jedne strane feminiziranost (ne uvijek!), s druge strane testosteron u navali.

I koji je zaključak? Ne znam. Još uvijek čekamo onog nekog stručnijeg.

Лули, ја сам из твог поста сконтао да су мушкарци са вишком тестостерона гејеви (!?).

Што се тиче ћелавости, апсолутно нема никакве везе са концентрацијом тестостерона. Он утиче на раст свих длака на телу, осим на глави. Дакле, опадање косе нема никакве везе са овим андрогеном.

Лули, ја сам из твог поста сконтао да су мушкарци са вишком тестостерона гејеви (!?).

Ma ne, nego da gejevi imaju simptome viška testosterona.

Ali sad, jesi li siguran da se tu ne radi o testosteronu? Nešto mi se čini da je opis testosteronske bombe upravo to: maljavost po tijelu i ćelavost po glavi. :)

Ali, možda griješim.

Јебем ли га. Знам да позитивно утиче на раст длака по телу, али не би требало да се ћелави од њега. За прво сам сигуран, за ово друго да сачекамо неког.

Едит: Немој да ме плашиш за ово, испаде да сам неки латентни геј. Доста сам длакав, мада не у оном фазону и леђа и рамена, али тамо где има - има. А на добром сам путу да оћелавим. :)

nema veze dlake i celavost sa testosteronom, nego sa osetljivoscu organizma na to il tako nesto...

Kelte, ne može.

Konverzija je nemoguća, niti hormonima niti bilo čim drugim ne može. Mnogi su pokušali ali bezuspešno.

To nema veze sa hormonima, niti kosa opada zbog testosterona, to su sve mitovi.

Veoma mali procenat gejeva ima genetski poremečaj u lučenju hormona. Zato je do skoro homoseksualizam bio označen kao bolest, međutim po novom spisku WHO nije.
Zato to tvoje pitanje nije u potpunosti besmisleno, ali odgovor ne znam. Ne verujem.

Pretenciozan ti je taj zaključak da se svi ljudi rađaju seksualno opredeljeni. Kod nekih se to svede na izbor. Meni se npr diže i na žene i na muškarce tako da mogu da biram u zavisnosti od raspoloženja i prilike.

A što se tiče ovih hormona, u britaniji je sredinom 20-og veka postojao act of gross indecency, što im je zakonski omogućavalo da npr muške "pacijente" tretiraju estrogenom kako bi im onesposobili libido hemijskom kastracijom, što je neke dovodilo do toga da ne jebu, a neke do toga da se ubiju... Ne znam zašto bi iko to radio danas. Treba makar da prihvatimo sami sebe onakve kakvi jesmo, ukoliko već okoliš ne može da nas prihvati. Dalje ne bih jer nisam stručan...