Prijava

pa odgovori coveku na pitanje, ovo e tvoa oblast

Ово је тотално геј сајт. Има више тема о педерима него на б92...

Мени се једном дигао кад сам гледао снимак с неког концерта Џими Пејџа (али не са Цепелинима).

Да ли то значи да сам геј? Тј. да сам би, пошто сам факат и стрејт.

А често ми се дигне на неке неживе ствари. Нпр. кад сам као клинац први пут сео за бубњеве, дигао ми се. То је вероватно био неки знак. Штета што никад нисам научио да их свирам.

Да ли то значи да сам геј? Тј. да сам би, пошто сам факат и стрејт.

Ne Džimi, ti si obična pederčina... :))

Ovo postaje skroz džej tema. :)

Dzimi,to za bubnjeve je definitivno bio znak a kakav to nikada izgleda neces saznati. Mozda te uzbudjuju muzicki instrumenti generalno,mozda samo bubnjevi,mozda asocijacija na ritam krljanja u krevetu i po bubnjevima,mozda samo drzanje palice te podjecalo na nesto drugo...

mozda samo drzanje palice te podjecalo na nesto drugo...

:)

Zanimljivo je da gej muškarci često imaju visoke zaliske, i da brzo ćelave. Takvi su skoro svi koje ja znam. A ćelvost je, znamo, posljedica povišenog testosterona. S jedne strane feminiziranost (ne uvijek!), s druge strane testosteron u navali.

У јбт, ово нисам знао. Моја ћале је ћелав. Одо сад да му кажем да је педерчина.

Jebete me u dupe svi ako ovaj Jelena nije u pravu. Čim vidim neku temu da na njoj piše gej, odma se navadim na nju ko sumanut, a ne znam ni sam zašto. Čini mi se da patim od kompleksa niže vrednosti.

Počinjem sve ozbiljnije i ozbiljnije da mislim da celtom upravlja neki viši oblik inteligencije (in a thanks-for-all-the-fish kind of way) i da se neko tu ozbiljno zabavlja.

hahhahahah... So Long, and Thanks for All the Fish. Odo ja.

Ustvari necu. Jos mi lepo ovde. Ok, znaci ono sto sam i mislio... Testosteron samo povecava libido, a estrogen smanjuje. Nije bitno prema kome je usmereno (muskom ili zenskom)

Evo recimo moje teorije:
Seksualnost se razvija negde na pocetku puberteta. Tad se mozak odredjene osobe programira da se lozi na zene ili muskarce (ili zene i muskarce), i to je tako, i ostaje neizmenjivo do kraja zivota. I samo u tom periodu, nivo odredjenih hormona odredjuje da li cete biti homo, bi ili heteroseksualac. Pored ovoga i jos nesto utice... recimo kakav odnos u tom periodu prema vama imaju vasi roditelji i drustvo u kome se nalazite.
Nakon ovoga, to postaje "hardwired" i nema menjanja nikako.

Sta mislite?

Seksualnost se razvija negde na pocetku puberteta. Tad se mozak odredjene osobe programira da se lozi na zene ili muskarce (ili zene i muskarce), i to je tako, i ostaje neizmenjivo do kraja zivota.

Не бих се сложио. У мојој школи је био један Влада. И дан-данас носи надимак Влада Педер. Тај је скупљао барбике и био феминизиран још у првом основне, а кажу и пре тога. Значи да је још раније постао геј. Е, сад, скоро сам чуо да је збарио и неку рибу, што иде у прилог теорији да можеш геја натерати да се наложи на жену. Али ипак, још увек је феминизиран.

pa da... znaci imao je normalne hormone, ali je pod uticajem drustva (verovatno majke koja je nosila pantalone u porodici) bio feminiziran. zato je sad bi.

Исто као код Џимија, код мене у Алексинцу је живео клинац који је скупљао барбике и играо се њима, никад спорт, увек је био феминизиран. Знам да је имао девојке, што доводи до чињенице да није дерпе, али се понаша и даље педерски повремено.

Такви су најгори. Понашају се геј, а нису геј.
Макар да су тру геј, то би било океј.

Мислиш да је тру геј океј?

Па, да. Све што је тру је океј.

Ne bih se slozila da se pocetkom puberteta sve odredjuje. Sasvim je moguce, kod heteroseksualnih osoba, da te kasnije u dvadesetim godinama pocne privlaciti i isti pol, pored suprotnog.
Za homoseksualne osobe vec ne znam da li postoji takva situacija, ali why not...

Da li je neko razmatrao uticaj majke u celoj priči? Kod svih gej dečkonja koje poznajem, mater im je veći batica od njih samih, i to bez da su oni mnogo fem. Sumnjam da su oni kao mali dobili dovoljno ženske ljubavi. Možda je ovo puka slučajnost, ali me zanima mišljenje ostalih bez sprdnje i spemovanja.

Ne znam bas, mama mog najboljeg druga je najfinija, najzenstvanija osoba, uvek sredjena, moderna, nasmejana. I uvek je bila uz mog druga i njegovu mladju sestru; vise im je drugarica nego majka.

Ne bih rekla ni za majke ostalih bilo prijatelja bilo poznanika da su neke dzambas zene. :)

Да мајка има неку велику улогу (то што она носи панталоне у породици), онда би значило да сва деца без очева треба да буду геј. А не знам колико је то могуће.