Raznorazna pitanja

1. Ма ниш. :)

Са П3 (и одговарајућом графичком) може да тера већину игара до 2003. глатко, а неке новије може, ал уз одрицања.

2. Wojtek, sto ne vratis klinca?

3. Војтек, што не вратиш Брку, бре?

4. Што ти Џими не вратиш Саут Парк аватара и натпис: Јебали вас Новак Ђоковић, Милорад Чавић и Сузан Бојл. :)))

5. wojtek, što ne vratiš wojteka sa zelenom pozadinom?

6. Искомбиноваћу сва три, четири аватара и биће јебена фешта. :)

7. Зајеби ти све то, врати Тролфејс. :)

8. Аууу, јеботе, то је праисторија. :)

9. Daj posalji meni sliku onog klinca, hoces? Ima nesto u njemu sto me je teralo da blenem u tu sliku dugo:)

10. daj onda vrati onog vrlog pankera.

11. Полако људи, биће. :)

12. zlocesta pufnica

Daj posalji meni sliku onog klinca, hoces? Ima nesto u njemu sto me je teralo da blenem u tu sliku dugo:)

:кашљ: Педофилија? :кашљ:

:))

13. Peki, jesi li gledao Orphan? I ona ima nesto ekstremno privlacno sick u sebi, kao i ovaj mali:)
    Nema veze sa pedofilijom, ne brini:)

14. Gde ima da se kupi kaleidoskop?

15. I ona ima nesto ekstremno privlacno sick u sebi, kao i ovaj mali:)
    Nema veze sa pedofilijom, ne brini:)

С тим што та из филма уопште није девојчица. :)

16. Gde ima da se kupi kaleidoskop?

Ако се не варам у било којој "боље" опремљеној кинеској радњи.

17. Калеидоскоп... Добро питање. Можда у некој од оних продавница са класничним џиџабиџама (едит: ово што рече Дотер). Ја сам то имао, не знам где ми је.

18. Ima verovatno kod Kineza, a ako nema, treba ih proterati jer ne drze ono sto nam zaista treba!

19. С тим што та из филма уопште није девојчица. :)

U RL-u jeste, imala je 11 godina kad je snimano. A zaista su napravili da na kraju izgleda kao odrasli patujak!
    @Wojtek - hoces li mi poslati molim te sliku?

20. Објавили ми без мог знања песму у ''Браво'' магазину...коме да се жалим за увреду? Мислим шта ћу ја у том тинејџерском срању :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.