Raznorazna pitanja

1. E sad, tačno je i da ove pičkice ispod 190 nisu muškarci. :)

Јес, боли га курац. :)

2. Па имам 192, само ме брине килажа... да ли морам да имам одређени бр кила?

3. Ma ovo se odnosi na to da muškarac sa 190 cm je viši od 95% žena, a opet nije toliko viši da mogu da mu puše stojeći. Kilaža manje više, močuga je bitnija. :)

4. Mnogo je brate i preko 2. Barem meni izgledaju kljakavo takvi likovi. Uvek sam se plašio da ne prerastem pa da izgledam tako. Bljak.

5. Па имам 192, само ме брине килажа... да ли морам да имам одређени бр кила?

100 кила чистих мишића минимум.

6. Ау курац, имам 80 кила кад не серем цео дан!

7. Mnogo je brate i preko 2. Barem meni izgledaju kljakavo takvi likovi. Uvek sam se plašio da ne prerastem pa da izgledam tako. Bljak.

Ја се необично осећам кад причам с неким ко је виши од мене. А тек кад је женско више од мене... Некако ми нелагодно.

8. Каква зрекуља мораш бити да си женско и да имаш 196!!!

9. http://www.b92.net/news/pics/2007/09/39013991646ffee8890f6e483821924_big.jpg

197 cm. Bilo mi neprijatno kad je prošla pored mene u nekim štiklama.

10. Ја се необично осећам кад причам с неким ко је виши од мене.

Pa i meni je iz prostog razloga što mi se ne dešava često, pa mora biti malo neobično. Mada mi ne smeta.

A тек кад је женско више од мене...

Gde nađe takve, majke ti? :)

11. Њима зајебано, јер им треба мочуга од минимум 25 сантима.
    Ове ситне се задовоље и српским просеком који није баш да му позавидиш.

12. Мени је мало жао високих девојака... Мислим, ко хоће да му девојка има 197?

13. Gde nađe takve, majke ti? :)

Има, нађе се. Као ова са слике. :)

14. Daj jebote, 197.

Hahahah, u štiklama. :)

15. Који ће јој курац штикле, да изгледа женственије? :)

16. A da li devojka od 182cm treba da nosi stikle? :)

17. Ја не мог баш толико да прећерам, много је смешно кад идемо лик од два метра и ја :)) Мени је висина код мушкарца толико битна, да ако је нижи, једнако ми је сексуално непривлачно као да нема ногу или руку на пример. Пре бих била са крезавим или циганом, него са ниским мушкарцем.

18. Majke mi moje, prošle godine je sreo uveče u gradu. Prđe pored nas, svi joj do ušiju. Sa štiklama ima brat-bratu 205. :)

19. Ne ako je krenula u podrum da izvuče balonče rakije iz bureta.

Ni sam ne znam koliko sam glava razbio dok nisam naučio da se sagnem dok ulazim u podrum.

P.S. Ako sad neko bude citirao samo ovo "dok nisam naučio da se sagnem", baš je peder.

20. A da li devojka od 182cm treba da nosi stikle? :)

Ne. Ni slučajno.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.