Raznorazna pitanja

1. Реално, мушкарац треба да буде довољно висок, да је и када му је девојка на штиклама, виши за сантиметар, два.

2. Од мене су и тад сви виши за десетак сантиметара :))

3. Da li je muškarac od 175 nizak muškarac?

4. Да, за мој укус - врло :)

5. Jeste. Osim ako nije Tom Kruz. Mada, i onda je nizak, al će makar da pojebe nešto.

6. A da li devojka od 182cm treba da nosi stikle? :)

Ne, najbolje bi bilo da joj odseku noge, da se neko ne oseti ugrožen njenom visinom. Džizs Krajst...

7. Јесте, ако је Том Круз, онда је и троструко нижи, јер је плус и ружан ко говно.

8. Да ли је мушкарац од 182 сантима низак?

9. Uh, dobro je. Inace, i ne nosim stikle. :)) Ali, zanimljivo, cesto sam se svidjala nizim muskarcima, ne previse nizim, ali da, bilo je takvih. :)

10. Да ли је мушкарац од 182 сантима низак?

Da, izuzetno. Po najnovijim istraživanjima, muškarac od 182cm spada u kategoriju osoba patuljastog rasta. Da bi bio mudo, u današnje vreme, moraš da imaš makar 267cm visine.

11. Муне, ушо ти песак у вагину? :)

12. Ne znam, reci ti meni, jebi ga.

13. Па јес низак, као што рекох, може, јако великим напорима, да буде доња граница за висину, најдоња.
    Е, а која је доња и горња граница за висину жене, доста смо оцрњивали мушкарце?

14. Milice, ne proseravaj se. :)

15. Не знам, питам. Делујеш мало бесно.

16. Па јес низак, као што рекох, може, јако великим напорима, да буде доња граница за висину, најдоња.
    Е, а која је доња и горња граница за висину жене, доста смо оцрњивали мушкарце?

По мени, не мање од 174, 175 и не више од 184,185.

17. Meni je neki minimum minumuma 160 a gornja granica, šta znam, recimo 180. Mada može i malo preko, zavisi da l' je prakljava ili usklađena. :)

18. 160, супер, могу да је носим као папагаја на рамену.

19. 160. Слажем се. Оне испод тога не могу ни пулт у куј'ни да довате. Коме то треба?

20. Zajebano za guženje sa 160. Mora dima duge noge ili da poturi hoklicu. :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.