Da, izuzetno. Po najnovijim istraživanjima, muškarac od 182cm spada u kategoriju osoba patuljastog rasta. Da bi bio mudo, u današnje vreme, moraš da imaš makar 267cm visine.
Па јес низак, као што рекох, може, јако великим напорима, да буде доња граница за висину, најдоња.
Е, а која је доња и горња граница за висину жене, доста смо оцрњивали мушкарце?
Па јес низак, као што рекох, може, јако великим напорима, да буде доња граница за висину, најдоња.
По мени, не мање од 174, 175 и не више од 184,185.
Реално, мушкарац треба да буде довољно висок, да је и када му је девојка на штиклама, виши за сантиметар, два.
Од мене су и тад сви виши за десетак сантиметара :))
Da li je muškarac od 175 nizak muškarac?
Да, за мој укус - врло :)
Jeste. Osim ako nije Tom Kruz. Mada, i onda je nizak, al će makar da pojebe nešto.
Ne, najbolje bi bilo da joj odseku noge, da se neko ne oseti ugrožen njenom visinom. Džizs Krajst...
Јесте, ако је Том Круз, онда је и троструко нижи, јер је плус и ружан ко говно.
Да ли је мушкарац од 182 сантима низак?
Uh, dobro je. Inace, i ne nosim stikle. :)) Ali, zanimljivo, cesto sam se svidjala nizim muskarcima, ne previse nizim, ali da, bilo je takvih. :)
Da, izuzetno. Po najnovijim istraživanjima, muškarac od 182cm spada u kategoriju osoba patuljastog rasta. Da bi bio mudo, u današnje vreme, moraš da imaš makar 267cm visine.
Муне, ушо ти песак у вагину? :)
Ne znam, reci ti meni, jebi ga.
Milice, ne proseravaj se. :)
Не знам, питам. Делујеш мало бесно.
По мени, не мање од 174, 175 и не више од 184,185.
Meni je neki minimum minumuma 160 a gornja granica, šta znam, recimo 180. Mada može i malo preko, zavisi da l' je prakljava ili usklađena. :)
160, супер, могу да је носим као папагаја на рамену.
160. Слажем се. Оне испод тога не могу ни пулт у куј'ни да довате. Коме то треба?
Zajebano za guženje sa 160. Mora dima duge noge ili da poturi hoklicu. :)