Raznorazna pitanja

1. Hahaha, kakva nesreća.

Ovo čovek ne zna da l' da jebe ili da vodi u luna park.

2. Da jebe u luna parku. :)

3. Мош и једно и друго. Реално, луна парк је до јаја.

4. Иовако делује претпубертетски. Чему још та лептирова крила.

5. Иста риба.

http://i4.tinypic.com/6lcbdau.jpg

ТинАј је кева :)

ЕДИТ : http://www.youtube.com/watch?v=iwjd_mpaEvE
    Кака је савитљива, кепецлук одма пада у воду. :)

6. ОК, гимнастика се цени. Повлачим реченицу.

7. Блекчуго, цркни :)
    Глеајте како је секси:
    Пу, неће видео :)
    Е до курца, вала њојтече. :)

8. Њојтече, има неки хардкор са њом? Ценим да је неком продјусеру већ пало на памет да искористи овај таленат.

9. Не знам, ал ако јој руски гени прораде, биће свашта. :)

10. Ma, to bezveze izgleda bez obzira na visinu! Ali, za nijansu je to gore kod visokih jer su upadljivije. Ono sto zenama zameram jeste nerealnost i nezadovoljstvo kada je sopstveni izgled u pitanju. Trazenje uzora tamo negde na pistama Fesn vika, i sl. Dosadno... :)

11. Кад смо већ код тога, Мун се наљутио и побеже, а таман сам хтео да му јавим за Зузанин урадак.

12. Мени су високе кобиле кул. Оно, као што за здепасте нисам мислила на дебел мале девојке, тако нисам мислила на дебеле велике, него на оне кобиласте, са таквом грађом.

13. Мун се наљутио и побеже

Није му дан...

14. Мени су високе кобиле кул. Оно, као што за здепасте нисам мислила на дебел мале девојке, тако нисам мислила на дебеле велике, него на оне кобиласте, са таквом грађом.

Јебеш ме ако је ико разумео на шта си мислила.
    Него много ти спомињеш ту коњску врсту нешто. Има ту нечега...

Није му дан...

Штета. Ово би га орасполовило.

15. Šta sa Zuzom, srećicom mojom, u sisu je ljubim? Pričaj.

16. Šta sa Zuzom, srećicom mojom, u sisu je ljubim? Pričaj.

Знаш ти да је она радила софткор?

17. Visina mnogo utice i na psihu. Ljudi, ukoliko su, po svojoj proceni, ekstremi u tom smislu, teze to da kompenzuju svojim ponasanjem. "U malim bocicama se otrov krije" je nastalo samo zbog forsiranja sopstvenog karaktera, nizi cesto misle da su neupadljivi, pa zele da se istaknu. Visokima ume da bude neprijatno zbog svoje visine, pa cesce cute. Ali, sustinski, to sa karakterom i nema mnogo veze. :)

18. Ne znam, jeb'o te... Ja mislio ona je fina, samo voli da je snimaju dok diže tegove i radi sklekove... Zadnje vreme došlo... Sad se osećam kao kad sam video kako Švarci sada izgleda. Bedak...

19. и мене разочарало то сазнање. док нисам видео. видим ја да песак и даље чини своје. ај уздравље.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.