Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ne biram! Mada, ne preko 185. :)
Песак у вагину хахах :))
Ја сам испод најдоње границе за жене, али никад нисам имала проблем с тим, типа да сам некоме сексуално непривлачна због тога, као што су мени ниски мушкарци.
Али је велики јебен проблем кад се иде у гужву, неретко останем без ваздуха, а и ако дођем до ваздуха, углавном је пун смрадова :)
Jeeee! :))) Ali ja na stiklama i da hocu ne umem da hodam. Navikla sam na martinke i na rolere. :)
Otkad se to radi stojeci?
Ma 165 i aj zdravo. Ali i to pod uslovom da 'oće da ga siše.
Мени је идеално 178-180. Тачно како треба.
Idealno je dima pičku. O ostalom može da se pregovara.
Штоно каже Ајс Ти: "Иф јур фром Марс анд ју гот а пуси, ви вил фак ју."
Хахах :) А шта вам је горе, здепаста и мала или велика кобила? Мени здепаста.
Горе је велика кобила.
Што Пеки, може да те умлати ко вола у купусу? :)
Kako muluca iskusno traži zagondžiju. Sve opipava puls. Ako, muluce, keep opiping. :)
Ahahaha, Blek je prebio na temi!
Значи, Руби отпада. :)
http://img256.imageshack.us/img256/8725/a106568xlf.jpg
Zaista, sta je gore, kada se niska ugoji ili visoka? Ipak je gore visoka! Ima je previse onda! :)) Jedino je dobro sto je njima nekako teze da postignu tu gojaznost.
When I watched this film, I came before I had a chance to pull my dick out of my pants
А да, то је шимејл. Јебо ме он брзоплетог.
Признајте да сад неће нико да постује зато што сви замишљате моју претпоследњу реченицу.
Требао си одмах да се оградиш од коментара, ко Тулум пре пар постова. :)
Хахаха мрш :) Обило ти се то самопоуздање о главу дабогда :)
Марципан, нисам мислила на гојење. Него, имају оне мале девојке са кратким ногама, што изгледају здепасто иако им је килажа океј.
http://img38.imageshack.us/img38/2311/553835583l.jpg
Она је 150 мукица :/