Бендови и извођачи које највише мрзите

1. Pantera, zbog toga što su nervozni dečkići i jer su Vukajlijaši koji je slušaju smorili sve međede prethodno pomenutom. ;-)

2. Bijelo Dupe---rokenrol pastirski,podseca me njihova muzika na dozivanje ovaca
    Beogradski Sindikat----mnogo sam ih gotivio u srednjoj,al sam vremenom prepoznao njihovu sranjost,a tu je jos i ono cuveno ,,mi smo se samo malo salili,,
    Pitbul---hocu da nacrtam njegovo lice na dnu vc solje...smatram ga covekom koji je unistio muziku
    uf,ima jos,al drugi put

Ja recimo slušam Hip Hop i ima masa izvođača koje bi žive zapalio, ali pokušao onda da pogodim trenutak dok su još živi, a teško spaljeni i polio ih vodom pa ih solio.
    Posebno novije ove.

+trizilion

ne mogu nabrajati,previse ih je,a istaknuo jednog,bilo bi mi zao da ne istaknem i drugog,treceg...inace totalno prepoznajem na koje sve izvodjace mislis

3. Reme, neverovatno kako se slažem sa svakom rečju koju si napisao. Osim za Tool. Nisam čak ni njihov fan, ne leži mi "tonalitet", ali su izuzetni u svakom pogledu.

Ja recimo ne mogu da smislim Deftones-e, zrače me. Mada kažu ljudi da im valja poslednji album, ipak teško da ću se naterati da poslušam.

4. Radiohead. Nekad su mi ok, i volim da ih slusam, ali uglavnom pište mnogo za moj ukus. A i tekst pesama mada to ne slusam, i nije mi bitno, al kad slusam im je patetika...

"Ajm a krip! Ajm a virdo" Tžtžtžtž skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

5. Pantera, zbog toga što su nervozni dečkići i jer su Vukajlijaši koji je slušaju smorili sve međede prethodno pomenutom. ;-)

АМИН!

Није да нисам покушавао да их слушам, једноставно ми се не свиђају и тоето!

6. Baš ste nemači pojma!
    Ne znam dal je previše mejnstrim pljuvati po Menoworu, ali jebe mi se. Dakle moj glas od 10 bodova ide Menoworu. MAY YOUR SWORD STAY WET LIKE A YOUNG GIRL IN HER PRIME! Koji kurac...

7. Елитни одреди су почели мало да ми иду накурац, лоло.

8. to ti je prvi korak ka ozdravljenju :)

9. Znam da će se mnogi uhvatit za glavu, ali iz nekog nepisivog razloga ne mogu dovoljno brzo prebaciti stanicu kad čujem Azru... Ne mogu reći ništa konkretno što me kod njih smeta, ali me bolesno iritiraju..

10. The Rolling Stones. Lik napravi rif i dodaju neko deranje i posle kritičari nalaze neko duboko značenje u tome. I što je najgore, mogu tako da nastave zauvek.

11. OVDE SAM LOŠ I DOBAR!!!1

12. Tu neku simbiozu domaćeg popa i narodnjaka, ne znam ni ko to svira ni kako se zove taj pravac a pošto stanujem na mestu gde ima nekoliko klubova koji serviraju to smeće prisiljen sam da to slušam do kasno u noć. E to mi je gore od svega što mogu da zamislim, i od najgoreg roka i najgoreg popa i najgorih narodnjaka a vidim popularno je, masa se loži, ima i na radiju, svi u to nešto upućeni, znaju reči i ko peva.....

13. Jao, i meni se pegla od Azre i Džonijevog silovanja a pegla mi se i od EKV mentalne masturbacije.

14. и да, милан младеновић наркоманчина!!!!

15. Au, koliko do jaja tema, imam toliko mrznje u sebi prema izdrkotinama od muzike! Pa da pocnemo:

HIM - govna pederska pozerska koja treba spaliti.
    NICKELBACK - zelim vam sve najgore na poslovnom kao i privatnom planu, proklete ubice muzike.
    S.O.A.D. - govno. kod nas to slusaju samo madjari, enough said.
    LINKIN PARK, SLIPKNOT - cist pozeraj namenjen deci zaostaloj u razvoju.
    PARNI VALJAK - muzika za zaljubljene petnaestogidisnjakinje. tripuju da su nesto, da su kvalitetni i cenjeni, a go su kurac.
    PLAVI ORKESTAR, BALASEVIC i ostala pickopacenicka muzika, to prezirem.

O skart metal bendvima bih mogao danima da pisem, tako da ih necu ni navoditi.

ELITNI ODREDI - tatini sinovi, upravo roditelji su im finansirali da stvaraju te splacine od muzike.
    MC STOJAN - au. tripuje se da je ploditelj, a govno je najobicnije.
    Ostali domaci hit mejkeri su takodje govna. Sve ovo sto je najaktuelnije na domacoj sceni je sranje, blago receno. To ni na sta ne lici i sve pesme su na isti jebeni sablon. Grand necu ni spominjati.

16. Preko telefona pisem i nemam dovoljno karaktera, jebem ti operu mini, pa moram drugi post da dodam.

Nisam ih redom poredjao po zanrovima, vec onako kako se cega setim. Ima jos tu govana, cim mi dodje nesto, apdejtovacu listu sad mi stao mozak.

Malo oftopika, drkaju me ljudi koji kazu da slusau nesto tipa prodigy i usput se pohvale da im je najnajbolja pesma omen ili smack my bitch up, a pritom ne znaju nista drugo. E to ne mogu da svarim nikako. Isto kada za metallicu neko kaze da voli nothing else matters. Eto.

17. Мрзим Пеперсе, позерај обичан.

18. http://vukajlija.com/forum/teme/14493-bendovi-i-izvodjaci-koje-najvise-mrzite-procitajte-prvi-uvodni-post-tamo-sve-lepo-pise-ovde-uprosceno-ako-slusate-na-primer-rok-onda-ovde-na-ovoj-temi-pljujete-rok-bendove-a-ne-na-primer-turbo-folk-izvodjace#post_679338

^потпис на све овде, плус:

- KoЯn - јебига, пробао сам не иде. Није да су смарачи или лош бенд, једноставно ми не леже. Генерално, имам благу аверзију према ''ну металу'' (мрзим кад морам да употребим овај глупи, безначајни термин) баш из разлога што се истим називају и гејеви попут ЛП, и добри свирачи попут СОАД, Слипкнота.

- Bring Me the Horizon/Asking Alexandria/рандомгејскримобенд - тинејџ емо, нафсед.
    - Avenged Sevenfold - њах, слична прича као са Корном

то бе цонтинуед...

19. Ауууууууууу каква тема брате!
    ОВАКО.

Линкин парк

и ти курци могу комотно да се сагну целом свету са тим живот ми је срање песмама пошто су јебени идиоти, имају милионе и милионе и праве лошу музику.

Ајриш Стју

је срање које личи на Жељка Самарџића са фрулом и виолином.

Парни ваљак.

Срање патетика аххххх јоооој мва мва клинци ложите се иако немамо појма.

Пикник.

Одвратно и просто зрачи антиталентом.
    И да, јебено ми се кења од јебеног

Рамштајна

јер је то налошији бенд који сам чуо у дуго времена и још певају на немачком. Ихај.
    И

Дип Прпл

сам одувек некако доживљавао као добар бенд, али њихову музику не могу да сварим никако.
    И наравно

Пантера

која је го курац, нема мелодију нити глас и покушава да се извлачи на измишљену бедессност.

20. Кренимо редом:

Manowar - Претенциозне педерчине које би сами себи попушили да могу, толико мисле да су добри. Јебо вас челик да вас јебо.

Pantera (од 1992. наовамо) - Не, не мрзим их зато што сам трве квлт, већ зато што ми грув не лежи ама баш нимало. Најежим кад видим да један такав гитариста као што је Дајмбег себе сведе на рифове типа ''Walk'', и да један такав вокал као што је Анселмо узме да подражава кењање с тешком столицом у ''Slaughtered''. Одох сад да слушам ''Power Metal''. Over and Out!

Rhapsody of Fire - Уффф... Неподношљиви жабарски Сан Ремо-среће-барок-среће-епску фантастику-среће-ЛГБТ бенд. О каквом се бенду ради најбоље говоре наслови албума: ''Power of the Dragonflame''; ''Symphony of Enchanted Lands''; ''The Frozen Tears of Angels''. Лука Турили, нећеш јебати.

Freedom Call - Иритирајућа, наглашено весела и срећна музика са зашећереним мелодијама и рефренима којих би се и Мајкл Бубле постидио. Не, ово није потекло из кухиње Елтона Џона. Ово је пауер метал. Наводно.

Dragonforce - Видео говори више од хиљаду ријечи:
    http://www.youtube.com/watch?v=lRt54xjIq7w

Итд...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.