Бендови и извођачи које највише мрзите

1. Bijelo dugme - ide mi na nerve. Neopisivo.
    Parni Valjak i Džoni Štulić - iritantni glasovi.
    Goran Bregović - varim samo njegove intervjue, nastupi izazivaju mučninu.
    Plavi orkestar i nekakva grupa koja ima reč "jabuka" ili tako nešto - i slika je dovoljna, ton je već previše.
    Neda Ukraden - i na ime sam joj alergična. A kad je vidim kako visi na kiosku...fuj....

2. Bez kakvog reda ide ovako:

U2 - komentar nepotreban!
    Coldplay - WTF?!
    AC/DC - treš par ekselans!
    Deep Purple - osim "Child In Time" zbog von Trier-a!
    Bon Jovi - pederluk za medalju!
    Metallica - nije moj dobar drugar!
    ceo sarajevski grok rok milje - genocid nad mozgom u rangu Srebrenice!
    EKV - zbog sektaša i nezasluženog statusa!
    Atheist Rap - sramota!

3. Gans end rouzis. MRŠ BRE MATER VAM ISFRUSTRIRANU ONU NABIJEĐENU ONU IZVIKANU!

Osvajači. I to je izvikano. Ja mogu da pjevam ko Čipi kad oćeš. Al sestre mi, isto onakvo škripanje napravim.

4. Јебена рибља чорба, хејт!

5. Audioslave, kenja mi se od njih.

6. Imaju 2 dobre pesme, po meni.

7. Ono, možemo sad raspravljati ko je izvikan a ko ne, al gansi, bon jovi, elis kuper, van helen, cela jebena pozerska družina iz osamdesetih sa više šminke nego što moja baba stavi za nedelju dana, neopisivo mi idu na kurac. Posebno bon jovi. U2, coldplay, jeftin industrijski pop koji seljaci nepismeni nazivaju rok muzikom neću ni da komentarišem. Domaći pandani su im plavi orkestar, parni valjak, hladno pivo, prljavo kazalište i slična govna.

SERE MI SE OD DET METALA. To su tek pozeri nad pozerima (izvođači) i govna nad govnima (muzika). Treš je slična priča, samo u znatno manjoj meri, tu se još i provuče ponešto da liči na nešto što liči na nešto što valja.

Mnogo se nešto pljuje po deep purple, to mi se ne sviđa, oni baš valjaju.

Volim i Balaševića i dugmiće, a primetio sam da je baš postalo pomodno srati po njima. Ko ono kad je gomila ljudi po internetu bila u fazonu da pljuju tvajlajt, a nije ništa posebno veće sranje od tračare, seks i grad, očajnih domaćica i drugih govana.

8. -Bijelo Dugme (osim dve pesme koje vrede), Crvena Jabuka, Plavi Orkestar i sav taj jebeni pastirski rok za kopitare, preživare, vunare, medvede, kamiondžije. Pu govna. Iskreno više cenim Baju Malog Knindžu od njih. On je bar iskreni retard. Ovi se foliraju da nisu.

-Hipsterske prosere tipa Prljavi Dripci i slična govna, koja imaju tendenciju da to što prave đubre od muzike mogu da učine irelevantnim tako što će sebi nadenuti neko debilno ime kao što je gore navedeno...

-Van Gog ... šta reći a ne izvaditi sebi rebro i pušiti svoj kurac od muke.

-Bon Jovi i svi ti american teen retardirani nelordski bendovi. Čirlidersica sa dve ortakinje na žurci. Baja kvoterbek školske ekipe je muva. Glavni lik barakuda koji je pustio kosu. U pozadini ide Bon Jovi i "Its my life", pa on pijan dobija jaja i startuje je. Ma napušiš mi se kurca mog drogaškog beogradskog.

-Cela rep garnitura koja je nastala posle 2paca i Bigija. Sve posle njih treba strpati u jednu školsku salu i streljati. Eventualno poslati na polja pamuka i dati im svrhu. Eminema ne, jer je belac. Njega treba samo staviti u ćeliju sa Sretkom Kalinićem, da ima šta da kara kad ga bude smorio Darijan Musić.

-Darkvud Dab. Pu govna! Lepšu i smisleniju muziku napravilo bi deset kineza pukim nadglašavanjem u verbalnoj komunikaciji na maternjem jeziku. ĆAN ČUN KA ĆIN PIZDA TI MATERINA.

Ima tu još tona. Setiće se čika Bušemi.

9. -Van Gog ... šta reći a ne izvaditi sebi rebro i pušiti svoj kurac od muke.

Znači, dvije minute sam umirao na ovaj komentar :D

10. Ramones, pi! Svi se nesto loze na njih ja jos nisam ni jednu pesmu poslusao, niti planiram. Vec znam da su uzas

11. И да обожаваш и свршаваш на све бендове из Бушидовог поста, мораш се цепати од смеха и честитати му.

12. Ramones, pi! Svi se nesto loze na njih ja jos nisam ni jednu pesmu poslusao, niti planiram. Vec znam da su uzas

Pa ono, ako si preslušao jednu pesmu Ramonsa preslušao si sve. Sve su ti na isti kurac.

13. Nije ni hejt za svakoga, očigledno, vascijeli dan čitam. S druge strane, ima i dobrog hejta ovdje, mora se priznati. Ja nisam nešto vičan u tome, a i da krenem sad da se kačim za kojekakve gluposti kao većina, da mašim temu, ode dan u noć. Sve pohvale za temu...

14. Ali moram. Jebale vas Preldžije, i Žara i Goci, Boro i Sale i osatli kurci palci, rikadžije obične, majku im jebem, napraviše od Krajiške pjesme bukanje obično, da bi u Kurjaku mogli da se oblokavaju, i šta će koji kurac svaka čuka u pjesmi,MRŠ! Dođe konj iz Njemačke pun para, oždere se pa navata neku jednaku budalu damu napiše nešto za 5000 maraka o njegovoj rodnoj grudi serem mu se u nju.
    TROMEĐA ZAUVIJEK

15. Mrljo, poginućeš, ne miješaj se, nije ti to zadatak.

16. ova tema je možda i bila kul tamo pre 2 i po godine, sad mi je malo klinački da menstruališem o tome kako me neki bendovi nerviraju lolok

naročito ako se pljuju bendovi tipa linkin park, koldplej, ramonsi i taj škart

al ajd, AC DC nikad nisam mirisao, okej bendić za osnovce, s njima počneš i sve to kapiram, al phahaha uvek me je fascinirala činjenica da im je naziv svake pesme ujedno i refren. tipa pesma se zove ju šuk mi ol najt long i refren ide ceo JU ŠUK MI OL NAJT LONG i tako im je kontam svaka pesma. siguran sam, štaviše, jer preslušao sam sve (mislim da samo 'love song' nije na taj fazon)
    ne znam šta time oće da postignu (i da li su i sami svesni toga), al štajaznam možda se to i sviđa nekome ko je stariji od 15 godina i stavlja zaštitu od zračenja preko monitora i kupuje anatomski prilagođene invalidke

onda elis in čejnz i prl džem isto nikad nisam nešto gotivio, mislim da je nirvana mnogo bolja od oba (al zaozbiljno :O nirvana jebe, uprkos tome što su ih prehajpovali)
    i uopšte, cela devedesete scena je poprilično mršava, al ima izuzetaka

ima tu još muzike, tipa fejt nou mor koji su mi poprilično sranjce i tajp O negativ koji je malo manje sranjce al opet...

i tako to

17. AC DC nikad nisam mirisao

Ja ih ne gotivim uopste.

18. MAY YOUR SWORD STAY WET LIKE A YOUNG GIRL IN HER PRIME!

Brate, sve što u rečima ima termine devica, zmaj i elfovi je djubre, ne moraš da izdvajaš.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.