Питајте овога испод, али пре тога одговорите ономе изнад 17

1. Pod ručnom, al' ide...

Koloko si emotivan/na, od 1 do 10?

2. 25 :))

Волиш ли и ти мошусно говече?

3. A što da ne volim?

Imaš li biciklo?

4. Imam.
    Nosiš sat?

5. Nosim mob i u tu svrhu. :)

Da li se često smeješ?

6. Da :) Danas sam se sa drugaricom ismejala, postavljena su neka iskrivljena ogledala kod Filozofskog i mi smo se tako ogledale i umrle od smeha :)) Rekla mi je da sam kao patuljak na jednom od njih :))

Isto pitanje...

7. Da... Uvek nađem nešto... Posle se istripujem da ću se ubedačiti, čisto ravnoteže radi...

Da li primećuješ sitnice na nepoznatim ljudima?

8. Da, to je neverovatno i ne znam zašto to radim :)

Kad imaš neki problem, da li ga podeliš sa drugima ili čuvaš u sebi?

9. Zavisi kakav je. Mada, dosta sam zatvorena sa problemima. Neću ljudima da mračim, moja stvar...

Isto pitanje?

10. Meni lakše kad izbrbljam, ne znam... Mada, ne volim druge da opterećujem... Uostalom, ljudi retko kad i slušaju tuđe probleme, imaju svoje, tako da ja kažem, a to ostane negde u vazduhu, to je prilično bezbolno za sve :)

Sa kim si provodila najviše vremena kao dete?

11. Sa krš klinaca iz ulice. Bilo nas puno sličnih godina. šteta što se sad ne držimo zajedno više...

Da li su te profesori gotivili?

12. U suštini, jesu... Ja sam uvek bila od onih neprimetnih, što se ne javljaju dok ih ne prozoveš :) A bila sam mali štreber, samo se nisam isticala...

Koja si bila po redu u dnevniku? :)

13. U osnovnoj 14 u srednjoj 9.

Koliko ima osoba sa kjima ne razgovaraš?

14. Nema takvih, ni sa kim nisam u toliko lošim odnosima da ne pričamo...

Kad si poslednji put kupila sebi nešto, onako da častiš sebe?

15. Pre 10 dana. Čizme, haljina, spontano i slučajno.

Ti?

16. Ne sećam se, iskreno :)

Je l' postoji nešto što nikad ne bi uradila?

17. Ima stvari... Nadam se da neću...

Da li voliš šoping?

18. Zapravo, ne volim... Jeste tipično za žene da vole, ali ja, eto, ne baš...

Da li voliš slatkiše?

19. Da... Uživam... :)

Je l' umeš da kuvaš?

20. Onako, ponešto... Nisam neki ekspert, naučiću jednog dana :)

Ti?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.