Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ајде људи, то је физиолошка потреба. :) Ево једна моја на ту тему:
http://vukajlija.com/svi-smo-mi-grbavi-na-wc-solji
Ахаххахаха одлична Пеки....па ја то причам, сигурно нећу кад питам дечка шта ради и он ми каже-сад кењо одо да спавам, да му кажем СТОКООО....па нормално је све тоо...боље девојке цените то што су момци искрени! :)
Види која краљевска дефиниција, није моја.
http://vukajlija.com/o-cemu-sada-razmisljas/183224
Кад смо већ дошли до искрености и мушко-женских односа.
Пих, сад тек видех садњи кометнар, јебига...
Ajd dobro, prihvatam kuma. Ali da ne izigrava svog druga, okej?
Ај чисто да се огласим - веома ретко пијем Кока-Колу, а и када је пијем, мислим да је то више зато што су ми жедне очи, јер ми иначе укус уопште не прија. Више волим Фанту или Швепс, мада и то ретко пијем, јбг, не волим слатко.
Ову сам већ оценила, ал мени је мого добра она дефка као како се понашаш после 3 недеље везе како после 3 месеца а како после годину дана, знам да је на крају нешто: е здраво љубави, ево седим на вц шољи, кењам и мислим на тебе....не знам тачно како иде ал је мени врхунска! :))
Zezas?? Daj da vidimo.
Па не знам како иде наслов а ни ко је аутор....
mesam je ponekad sa viskijem, mada retko. al ne sa svakim... jameson, jack... ne bi recimo prekrstio neki skotski :)
nekad je narucim u pabu kad sam presiso od alkohola prethodno vece, pa resim da ne pijem.
nema sanse... uz pljesku il posle rucka pijem vodu. od sokova sam jos zedniji...
dobrih 4-5 godina uopste ne gledam tv, a na internetu koristim add-block, pa mozda zato, a?
koka kola je sranje, il alkohol ili voda, ostalo ne pipam
Ja volim sve ove spešl edišn koka koline flašice
http://www.hellomagazine.com/imagenes/news-in-pics/2010/04/08/lagerfeld.jpg
Не окушам већ 13 година и не планирам да је кушам.
Dotter, kad sam video da si ti pisao ovde , moram ti priznati da sam ocekivao neki tekst od 10 stranica, al si me prijatno iznenadio :)
А јеби га, немам шта више да кажем о овоме... Радо бих ја, знаш и сам :П
Ciklone, jebi se, preseli me na drugu temu.
Meni je uvijek bio poseban osjećaj piti iz one male staklene. Ne znam zašto, ali mi je čak bila i ukusnija. Možda zato što je ima manje nego u flaši od 2 litre, pa automatski čim vidim da ima manje, više cijenim ovu u staklenoj.
Što se tiče poređenja sa ostalim gaziranim pićima, meni je Pepsi Twist najbolji. Ali samo jedna čaša. Sve preko je pretjerivanje.
I meni je iz staklene ukusnija. Inače što se kole tiče, za mene je mrtva trka između kole iz staklene i kole iz Mek Donaldsa. Znači te dvije, pa žešća pauza, pa ostale.
bila je i reklama "koka kola daje više života!" znači da je zdrava čim se od nje živi duže. zar bi nas lagali oko toga?
Ukusno govno.