КОКА-КОЛА - Друштвени паразит или можда само стереотип?

  1. pa nije neistina da tečnosti imaju drugačiji ukus u različitim ambalažama. Iz plastike je sve govno, i pivo i sokovi...zato ja pijem samo iz konzerve (kako seljoberski zvuči KONZERVA) ili iz stakla ako naletim

  2. Seljoberski je konzerva pa te neki urban lik ispravi da se kaže limenka.

  3. pa i meni hrana drugačija u zavisnosti od escajga koji koristim (metal, drvo, plastika)

  4. skoro sam renovirao jedan stan i insistirao na metalnim cijevima. znam da sam staromodan ali ne volim da pijem vodu iz plastike. to mi je bljak još od vojske i plastičnog kuvala za kafu.

    tako da ambalaža ima uticaja. možda sam samo to umislio ali tako je.

  5. mada u pravu je vukica21,meni kad se govno zaglavi u šolji i neće da ode ja ga izvadim i stavim u teglu sa koka kolom nekih sat vremena, to što ostane posle toga ladno ode niz šolju

  6. Po mojoj proceni, bez šale, popijem bar 14 litara Koka Kole nedeljno. Ne pamtim kada sam poslednji put popio čašu vode.

  7. Jbg, kad ne znam sta da pijem, ja uzmem koka kolu ili fantu. To su neka univerzalna pica uvek prihvatljiva za uzimanje u kaficima ili klubovima. Da steti, steti. Da je sranje, sranje je. Ali budimo realni i kazimo da nije uopste stetnija od mnogih proizvoda koje svakodnevno konzumiramo. Steti jetri, ali mislim da je broj osoba koje stradaju zbog koka kole zanemarljiv, barem kada se uzmu u obzir stetnost droge, duvana, alkohola...

  8. Jebem vas usta, nek samo neko kaže da se u Srbiji loše živi da opljaškaše ovaj narod.

    PA JEBO VAS KRU OTKUD VAM PARE ZA TOLKU KOLU?

  9. PA JEBO VAS KRU OTKUD VAM PARE ZA TOLKU KOLU?

    СВАКА ТИ КА У ЊЕГОША

  10. ja znam za dva slučaja iz neposredne blizine koji su opasno mogli da najebu, jedan je zamalo otišo na onaj svet, a drugi, kum je imo manji problem.
    Taj kum je inače pio 18 limenki na dan, to mu je bila kao neka mera i tako godinama...i dobio neko teško kožno oboljenje, sav je bio u crnim flekama po celom telu...al to se povuklo maltene čim je prestao da konzumira kolu...a ovaj drugi ne znam šta je sa njim tačno bilo, to mi jedan komša, al znam da je dugo bio u bolnici i da je jednom bio u komi....ne znam šta mu je od organa stradalo

  11. Пре сам пио колу сваки дан. По две киле. Јуче сам попио кило после мез дана и осећао сам се ко да сам прсо од шећера. Тресао сам се ко наркоман, трокиро ми мозак. Понашао сам се крајње чудно. Мајку им јебем масонску, ко зна каква говна стављају у оно.

  12. Ja baš ne volim koka-kolu. Nisam je nikad volela. Ne sećam se kad sam poslednji put pila, ima možda i više od pet godina, dok moj brat pije kad god može, u litrima.

  13. Sve nešto razmišljam. Da li proizvođači kole piju istu? Ne bi me čudilo da je koriste isključivo za čišćenje.

  14. koga smatraš pod tim proizvođačima? one što rade po fabrikama ili menadžment?
    al svakako da ti odgovorim da piju naravno, nema razloga da ne popiju kad im se pije

  15. Vučice nemoj da jedeš brašno,so i šećer.Filgud kazo!!!

  16. Sve nešto razmišljam. Da li proizvođači kole piju istu? Ne bi me čudilo da je koriste isključivo za čišćenje.

    Да прекопирам мој коментар са оне теме.

    На организам лоше делују масно, слатко, слано, кисело, љуто, лоше делују алкохол, сви сокови који нису цеђени, лоше делује лимун у великим количинама, кафа у великим количинама, тестенине у великим количинама и брашно уопште, сухомеснато, превише меса, премало меса, прскано поврће, прскано воће, загађена вода, загађеност ваздуха, загорело, маса једињења која се ослобађају при сагоревању, зрачење сваког типа па и оно од компјутера, електрична енергија, а исто тако и храна која није термички обрађена, цигарете. Не зајебавај ме.
    Нико неће црћи од пола литра кока коле недељно, па чак ни дневно.
    Ако пијеш/једеш цистерну било чега дневно, наравно да ћеш да рикнеш од нечега.

  17. Vučice nemoj da jedeš brašno,so i šećer.Filgud kazo!!!

    I mast. Četiri bijela zla, tako kažu azijati.

  18. A ljudi, koji kurac.

  19. Vučice nemoj da jedeš brašno,so i šećer.Filgud kazo!!!

    ja bih se sad na ovo nadovezala: "VUČICE, NEMOJ DA JEDEŠ GOVNA!" ali neću, jer neću da budem prosta....

  20. Ja sam zavistan od Kole :-(

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.