Prijava

Ок, како оћете да напишем? Белим људима? Шта је политички коректно?

Мени се свиђа ''нормалци''. :)
мислим, нису сви нормалци нормални, али су нормалнији у односу на Цигане. :))

Romima bla bla, ostalima bla bla? Drugima bla bla?
Ne znam sta je jebeno politicki korektno, samo je ovo jebeno ruzno.
Dzimi, bas si zlotvor. Nisu svi Romi takvi.

Требао си да напишеш:

...циганима ниш не дајем, док људима...

:))

Па тај фазон.Ако смо већ издвојили Цигане, ред је да се укаже на норму. Према томе - "нормалци". :)

Dzimi, bas si zlotvor. Nisu svi Romi takvi.

Мислим да је Џими писао нешто баш на ту тему.

Војтек мисли на ово.

Ауу, пропустио сам ту, исправљено. :)
Не, мислио сам на тему на форуму, где је причао о познанству са неким гановима.

Mozete li mi linkovati?
I da, slazem se sa defkom.

Најрадије дам оним ликовима што свирају по кнезу, они су ми некако готивни.Што је најгоре у последње време, све више млађих ликова, цитирам нормалаца, који тако блеје.

A sto se tice ove teme- ovde ne dajem nikome. Ovde nema Roma, nema ni bogalja jer primaju pomoc drzave, samo ima narkomana i kretena koji su pod stresom napustili svoj topli dom i svoje porodice i izasli na ulicu.

све више млађих ликова, цитирам нормалаца, који тако блеје.

За Српску нову, пре пар година, налетео сам на једног лика мојих година, цепа џитру у празном пролазу испод Теразија. Греота јебена. Свиро неке Гансе, и то сасвим фино, било ми баш жао човека, дошло ми да останем читаво вече ту са њим. Вероватно би то и урадио да ми није било тадашње рибе (каква сам папуча, јебо ме отац).

Видиковачки папучарски синдром.О томе ти причам, и све их је више.Ја сам видео лика у оном пролазу на зеленом венцу.Најнормалније обучен, чак штавише готивно, седи на поду, ставио шешир неки испред и цепа наш стари рок.А видео сам и једну девојку, може се рећи, фенси обучену, свира виолину и то поприлично добро у кнезу.Мислим да је имала око двадесет пет година.

циганима ниш не дајем, док нормалцима

AHAHAHAHAHHA a ovima sto iziđu iz solarijuma
i ispao si rasista zbog ovoga
http://vukajlija.com/evo-banke-pripadnice-romske-populacije-sviraj-mi-ti/204778
nisi se politicki korektno izrazio
sto se tice ovoga da je sve vise normalaca na ulicama interesantno je da na pijaci poznatijoj kao najlon u novom sadu(gde se prodaje sve od prljavih gaca do iskoriscenih kondoma) pre su normalci prodavali stvari a ganci kupovali a sad je obrnuto ovo nema veze sa temom al je interesantno

Видиковачки папучарски синдром

Морам да се сложим са овим. :)
Што се тиче свирача, могуће је да су скапирали да је добра кинта. Ал, јеботе, овај је цепао за СНГ у празном пролазу, и то са невиђеним ентузијазмом.

Брате, јебеш ми матер, ако није био у фазону за своју душу, да пева.Оно као идем вечерас да свирам у пролазу, таман ћу и неку кинту можда да узмеме, сви весели и расположени.

Мого је неко профитабилније место да нађе, јеби га, неам појма.

Ма да, лупам.Ко зна.

Ja imam skroz rendom metodu. Nit gledam ko je, nit sta je, jednostavno udeljujem u nekih 20-30% slucajeva (kad vidim nekog, kad me taj neki ne prepada da mu dam i imam sitno kod sebe).
Ovde sad i ne. Mozda sam dvaput stavio pola evre/evro jednom alkosu sto uvek drema na pesackom mostu preko kog sam prelazio za poso. Ono ovde i nema onih pravih prosjaka, nego samo alkosa koji zadremali ispred prodavnice, a ljudi im ostave neki evro. Probude se, vide 2-3 evra, "jeeej" udju u prodavnicu, kupe alkohol pa jovo nanovo. Jebes ga kad im socijalna pomoc 200-300 evra nedeljno, a dovoljno da si radio jedan dan. Zato ce da im i rikne ekonomija.

Најјачи су ми они супер-просјаци из Прага. Чуче у молитвеном положају, гледају у под и у рукама држе пластичну чашицу. Чаки и ако им бахато бациш шаку ситнине и све попада по земљи, они невероватном брзином, негледајући, покупе све и стрпају у џеп (јебем ли га, ваљда имају сонар). Ништа не кажу, само се врате у почетни положај.