Psihologija avatara i nadimka

1. Ајде Реме, молих те још пре пар страна. :)

2. Пеки д џем

Еве ја ћу. На страну то што знам да си годину дана старији од мене и шта студираш, ево ти утисак на основу аватара и надимка. Волиш рок, бацаш га на Партибрејкерсе. Волиш и панк звук. Доста цениш рационалност и одмереност, не волиш да паднеш у ватру, мада ти се то деси с времена на време. Туђе мишљење зна доста да те погоди, али не свачије, отприлике утицај туђег мишљења на тебе пропорционално расте са блискошћу са том особом. Волиш спорт, вероватно си висок око 1.85-1,90. Цениш разум и волиш природне науке. Вредан си, радан и одговоран. Своје обавезе испуњаваш на време, ниси неко ко ће дозволити да му се обавезе нагомилају и онда излудети од посла. Што се тиче спортова, вероватно кошарку и знаш доста добро да играш, док мислим да си смотан за фудбал, мада волиш да изблејиш у добром друштву макар крикет играли. Од алкохола најрађе бираш пиво, а од жестине домаћу љуту. Хм, волиш да читаш. Трудиш се да оставиш утисак да си старији него што заиста јеси. Нервира те кад неко потегне године као аргумент. Не волиш предвидиве филмове, као ни лаку забаву тог типа, више волиш да мораш мало да се замислиш. Имаш циљ у животу и следиш га.

3. Ajde LOLa ću. LOL-dio je jedne moje pjesme napisane za Straju.:) Ironičan je,troluje i veseo je.:) Samo i stalno se smije.Ima fejsbuk,ima nalog na jutjubu i jedan je od onih koji zahvaljuju Bogu što se pojavio internet.Što se tiče muzike,mislim da sluša ovu novu,kao tehno,malo domaćeg repa i eventualno Eminema.Ima oko 18-19 gosina,možda i manje.Nije loš za društvo.Poštuje duplo više onoga ko njega imalo poštuje.Društvo ga voli,jer je veseo.Možda ima sestru.Zna da napravi bar jednu origami figuru.Ima mnogo dobar telefon.Voli da fotografiše...

4. SoulOfMySoul

Хм, додао бих да је вероватно у вези, и то прилично озбиљној. Споро реагује, али реакције трају дуже. Значи јој мишљење блиских људи, док је према осталима равнодушна. Воли уметност, студира неки друштвени факултет, мада је опчињава и свемир и уосталом све што је прекривено велом мистерије. Повучена је особа, не воли превише да прича о себи. Филозофски настројена. Сматра да има сасвим лепу будућност и воли о њој да размишља. Воли, драме и можда хороре. Од музике слуша неки рок. Љубав је покреће. Верна је. Има снове, али рационално покушава да их остварује, један по један јер сматра да ће само тако успети нешто и да оствари.

Nisam u vezi, to si jedino promasio, ovo je sve ziva istina, jbt :D Jebes, Reme, jebes :D Hvala puno :)

5. Nisam u vezi

Нисам ни ја, ај се јебемо. :)

6. Нисам ни ја, ај се јебемо. :)

Hocemo kod mene ili kod tebe ?

7. Reme bježi sa ETF-a i pravac filozofski, tamo ima cavi na kilo.

8. Trololo dobara analiza, igram samo CS ali slabo u tadnje vreme. Al pretera ga sa komšijom.

Nije tačno ovo sa komšijom?Au,u to sam bila najsigurnija.:D

9. LOL-dio je jedne moje pjesme napisane za Straju.:)

Не контам хД

Ironičan je,troluje i veseo je.:) Samo i stalno se smije.

Тако некако :)

Ima fejsbuk,ima nalog na jutjubu i jedan je od onih koji zahvaljuju Bogu što se pojavio internet.

Хм... Поприлично је тачно и зато ме нервира :/ :)

Što se tiče muzike,mislim da sluša ovu novu,kao tehno,malo domaćeg repa i eventualno Eminema.

:Палац доле: :)))

Ima oko 18-19 gosina,možda i manje.

16, ту си негде :)

Nije loš za društvo.Poštuje duplo više onoga ko njega imalo poštuje.Društvo ga voli,jer je veseo.

Онако, поприлично ок :)

Možda ima sestru.

:Палац доле: :)

Zna da napravi bar jednu origami figuru.

Ждрала :)

Ima mnogo dobar telefon.Voli da fotografiše...

:Палац доле: :)

Све у свему - Седмица :))

10. Nijesam loša čovječe.:trlja čelo: :D

11. Апофис

Лик који воли историју, митологију и можда чак и физику, вероватно и студира археологију, филозофију, историју,е вентуално астрономију. Воли сликарство, воли слике са мало нејасним линијама, мало замућене слике. Не воли да сви знају шта ради, али је опет доста отворена особа, плаши се непознатог. Не воли "смрад" малограђанштине, не воли фолиранте, људе који се подвргавају такозваном нормалном мишљењу широких народних маса. Бажно му је да буде сређен. Често побегне у свој кутак и само лежи, гледа у плафон и мисли. Такође воли мистерију, воли загонетке и воли умни рад. Претпостављам и да је у некој мањој мери и циник, мада не превелики, као што већ рекох. Осећајан је, али се труди да то не показује. Не воли врућину. Цени искреност. У одређеној мери је и усамљен, требају му нова познанства, хоће да упозна нове људе. Његово друштво највећим делом чине интелигентни људи, избегава глупаке. Плаши се будућности. Не воли неизвесност претерано. Воли да буде сигуран у све што ради, али то није баш увек тако. Нема превише самопоуздања. Не доноси одлуке преко ноћи, о свему воли добро да промисли пре него што одлучи то и да уради.

ЕДИТ: Фасцинира га песак, и све грађено истим. Заинтересован је за историју Египта.

12. Hocemo kod mene ili kod tebe ?

Како ти хоћеш. :) Можемо и на Калишу што се мене тиче. :)

13. Креме ајде и ти мене, да видимо упореду анализу са Веснином :)))

ЕДИТ: Не мора Реме већ си ме анализирао сад сам нашао :)))

14. Reme,kad budeš imao vremena,baci analizu mene.:)

15. Ajde deder mene neko. :)

16. Лик који воли историју, митологију и можда чак и физику, вероватно и студира археологију, филозофију, историју,е вентуално астрономију.

Ово је све тачно, додао бих само књижевност, осим што сам игром случаја уписао дрљаво право. И за сликарство си у праву.

Не воли да сви знају шта ради, али је опет доста отворена особа, плаши се непознатог. Не воли "смрад" малограђанштине, не воли фолиранте, људе који се подвргавају такозваном нормалном мишљењу широких народних маса. Бажно му је да буде сређен. Често побегне у свој кутак и само лежи, гледа у плафон и мисли. Такође воли мистерију, воли загонетке и воли умни рад. Претпостављам и да је у некој мањој мери и циник, мада не превелики, као што већ рекох. Осећајан је, али се труди да то не показује. Не воли врућину. Цени искреност. У одређеној мери је и усамљен, требају му нова познанства, хоће да упозна нове људе. Његово друштво највећим делом чине интелигентни људи, избегава глупаке. Плаши се будућности. Не воли неизвесност претерано. Воли да буде сигуран у све што ради, али то није баш увек тако. Нема превише самопоуздања. Не доноси одлуке преко ноћи, о свему воли добро да промисли пре него што одлучи то и да уради.

Е, а за ово, рекао бих да 90 процената људи који ме знају нису провалили. Свака част, скидам капу и плаћам пиво ако треба. Надарен си човече за ове ствари, видим свима погађаш. :)

Едит ЕДИТ: Фасцинира га песак, и све грађено истим. Заинтересован је за историју Египта. Песак не, за Египат да. :)

17. Ljudi, jel znate sta je "hladno citanje"?

18. ЛОЛ

Весела особа, млад, али доста зрео за своје године. Воли дружење, воли да разговара са људима, није претерано заинтересован за уметност, мада повремено воли да прочита нешто или погледа. У суштини је циник, воли иронију и не воли курсаџијски хумор. Воли да се замисли над нечим, не воли да му се све сервира на тацни. Имам утисак да му више прија кад нешто сам одради него кад други одраде за њега исто то, има тај осећај да је користан, и након свега тога буде задовољан. Воли боје, што значи и да је доста ведар и импулсиван, мада брзо се наљути, а још брже "одљути". У сваком случају пријатна особа за дружење, за причу и за пиће. Воли рок, мада вероватно мало "мекши", не воли претерано јаке и нападне звукове, не иде му уз карактер. Воли хармонију, у главном није особа која воли да се истиче нешто претерано, али је стандардни члан сваке екипе. Отворен је и искрен је.

19. Ljudi od nastanka oće danaliziraju boga, a sad kad im se on nudi, niko ga ne jebe 2 % .

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.