Psihologija avatara i nadimka

1. Može li i za mene neka analiza? :D (samo da ne bude matematička, nje mi je dosta!)

2. Ајде и мени!

3. Ко је овде главни психолог?

Кад је џабана, ај' и мени.

4. ajd ja ću Facafacaa, obožavam da palamudim:)

ti si urbani lik, najverovatnije odrastao u krugu dvojke, najdalje na novom beogradu. stalno prozivaš one koji glume frajere, koriste sleng, ali potajno za sebe misliš da si baš dobar frajer i mnogo kul lik. ti nisi ovde da bi se dokazivao ili pokazao svoje spisalačko umeće, već da podeliš samo delić svoje fantastičnosti. Taj na slici (ako je neko poznat onda ovo ne važi) je neki lokalni džiber čijoj si se slici smejao sa drugarima i za koga si provalio da si to ladno ti u prošlom životu-kafanica i šta će ti više..onako, realno, si inteligentan i duhovit, mada ponekad nesiguran, pa otud sleng, kao maska. i obožavaš pivo i jeće, pravi si gurman.

eto, dosta je valjda..

5. Хммм... какво је стање са мном сада ?

6. Da li bi neko bio ljubazan da me analizira, ali ozbiljno, bas me zanima. :)
    Puno hvala unapred! :)

7. Е хоћу и ја! :Р
    Није тешко, исти ми је аватар од кацам се родијо. :РР

8. ti si urbani lik, najverovatnije odrastao u krugu dvojke, najdalje na novom beogradu. stalno prozivaš one koji glume frajere, koriste sleng, ali potajno za sebe misliš da si baš dobar frajer i mnogo kul lik. ti nisi ovde da bi se dokazivao ili pokazao svoje spisalačko umeće, već da podeliš samo delić svoje fantastičnosti. Taj na slici (ako je neko poznat onda ovo ne važi) je neki lokalni džiber čijoj si se slici smejao sa drugarima i za koga si provalio da si to ladno ti u prošlom životu-kafanica i šta će ti više..onako, realno, si inteligentan i duhovit, mada ponekad nesiguran, pa otud sleng, kao maska. i obožavaš pivo i jeće, pravi si gurman.

Golem lol, mada istina, ždere janjetinu i pije pivo k'o konj.

9. ahaha eto, bar sam nešto ubola:) drago mi je..a sad ću još nekog, kad me krenulo;)

10. Spavalice,
    ti si romantična duša slomljenog srca. i to više puta od strane istog motocikliste iz komšiluka koji ti je rekao da ti baš slatko stoji mrlja od sladoleda od čokolade a nosu koju nisi ni primetila. iako si inteligentna, sanjarenje te je oduvek sprečavalo da se nečemu ozbiljno posvetiš, jer si od onih koji ni film ne mogu da isprate do kraja a da usput ne počnu da fantaziraju o sebi na mestu glavne junakinje. omiljen aserija ti je prijatelji i baš bi se snašla u jnihovom svetu. zato te realnost često ujede za guzu, al se ti samo naduriš kao malo dete i nastaviš po svome. još uvek sanjaš o princu na belom konju i tako prekraćuješ vreme u vrtiću gde radiš kao vaspitačica. pišeš roman već godinama, pa se nekad predomisliš i pređeš na kolumnu, pa se opet vratiš na roman i tako u krug, a da nijedno nikad ozbiljno ne shvatiš.

11. Spavalice, jebote, pa kao da je znala :D

12. Aj neko mene, da vidim jeste l' šta naučili.

13. Liblet

Spavalice,
    ti si romantična duša slomljenog srca. i to više puta od strane istog motocikliste iz komšiluka koji ti je rekao da ti baš slatko stoji mrlja od sladoleda od čokolade a nosu koju nisi ni primetila. iako si inteligentna, sanjarenje te je oduvek sprečavalo da se nečemu ozbiljno posvetiš, jer si od onih koji ni film ne mogu da isprate do kraja a da usput ne počnu da fantaziraju o sebi na mestu glavne junakinje. omiljen aserija ti je prijatelji i baš bi se snašla u jnihovom svetu. zato te realnost često ujede za guzu, al se ti samo naduriš kao malo dete i nastaviš po svome. još uvek sanjaš o princu na belom konju i tako prekraćuješ vreme u vrtiću gde radiš kao vaspitačica. pišeš roman već godinama, pa se nekad predomisliš i pređeš na kolumnu, pa se opet vratiš na roman i tako u krug, a da nijedno nikad ozbiljno ne shvatiš.

auuu, ja ostadoh bez teksta!!! jel se mi poznajemo?? :D kako me tako dobro procita??? kako?? :)))

14. Ево ја ћу Лега:

Ти си коцкар, зар не?

Добро ме кренуло, тачно ћу почети паре млатити...

Либлет, Врачар. Остало си погодила :)

15. enemyofthefreeworld,
    ti si pustolov u srcu, avanturista nemilosrdno osuđen na život u gradu. ne prihvataš da u realnosti nema magičnih lobanja, mumija koje oživljavaju, čarobnjaka i proroka. radiš kao novinar-reporter-to je bilo najbliže avanturističkom poslu kome si težio i ponekad, samo ponekad, kada ti ne odobre buždet za odlazak na neku egzotičnu detinaciju; poželiš da batališ sve i pretočiš svoja razmišljanja u novi, daleko spektakularniji, gospodar prstenova, ali se onda predomilsiš, jer znaš da te nijedno mesto ne može zadržati dovoljno dugo za tako nešto. maštaš o lepotici koju ćeš spasiti iz nevolje-bila to princeza oteta radi otkupa od strane arapske bande ili gradska cura koja je izgubila novčaniik i treba joj prevoz do kuće. ono što mora, to je da bude bezvremenski i karakteristično lepa, ali ne svakome, nego samo odabranima; da ima nežan, sanjivi pogled i avanturistički duh, kako bi te mogla pratiti, ali i da stoji čvrsto na zemlji, kako bi mogla da te obuzdava kada poletiš previsoko.

16. Хајд' мене, кад те већ не мрзи.лол

17. iajaoj što sam srećna sad! znala sam da sam vidovita tačno sam znala!:DDD

18. Мени ово занимљиво. 'Оће мене неко поново да анализира?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.