![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Први коментар на дотичну вест:
LELE LEELE, A DA ZOVEMO BRUSA WILISA
Ахаха. :))
И последњи:
kuku ,ce izginemo , da begamo li????
:))
Нека војска је прошла кроз моју улицу. Не знам да ли има везе с овим.
Да нису ванземаљци?
Шта ако се дешава ово:
http://www.youtube.com/watch?v=S28LDft7cO4
:))
Једна ствар је сигурна: Сви ћемо умрети.
Jes pa da i vanzemaljci traže autonomnu pokrajinu! Pu mater im vanzemaljsku!
Блеки је имао среће да цапне пре судњега дана.
Е уста га мртва.
i?
"Epicentar" eksplozije meteora je bio iznad sela Jelasnica kod Surdulice. Izbila je stokove na vratima i prozorima nekih kuca.
Setih se definicije o armagedonu
Интересантно. Јелашница је југозападно од центра Сурдулице. То се не поклапа са мојим доживљајем. Имао сам утисак да иде ка југоистоку, да је прошла тачно изнад мене.
Dzimi te eksplozije se desavaju na nekoliko kilometara od tla tako da je realno tesko proceniti ako nema snimka, a ovde ga ocigledno nema
Ja sam video leteci tanjir! Evo ovako sedeli smo na krovu i duvali, ovaaaaj duvanili, pusili cigarete, i odjednom se pojavi ta svetlost.
To je kao neka plavicasta masa... Magma.... Ona se vrtela i samo odjednom nestala.... U pravcu Grocke...
Ovaj...Jel' se seća neko mene ovde, a? I ja sam valjda neki Vranjanac, još od 1968!
Сећају те се сви, курд :)
Fala vi... Bog ti sreću dao... :-)))
Ja ga mesec,ja ga sunce,nit' je mesec nit je sunce,nego meteor dete mu jebem...:)
Ok, Bojnik je na karti, al' cini mi se da je Pustorecki kraj malo okrnjen. :)
pa okrnjen, kad svi pobegli u leskovac, tam sam mečke ostale :)
Pozdrav za jug!
ma vlasinsko jezero konza;)
ахахах, ал је теби убаговало!
Обрисано 16 поста вишка. :)