Moram nekom da se izjadam :((

  1. Ostale baci u vodu, znas kako se kaze.

  2. taj neki rad će izgleda da bude

  3. Ја сам једном имао женско маче ал' га је убила коза пре него што је почело да се прца. Ко зна зашто је то добро.

  4. ахахахах ужас коза ностра починила мачеморство

  5. padoh važan ispit....

  6. Zaključajte temu, Mlata pobedio.

  7. Aj što padoh ispit, nego što i dva tiketa na jednoj padoh....

  8. Дошло опет оно доба када студенти кукају... Те испити, те колоквијуми... А и ова киша уби... Летарђија, хорор, ужас, страх.... И тако то.....

  9. Pored svega toga što si nabrojao, još sam i gladna....

  10. Firma u kojoj radim dobila posao u Iraku, konkretno jednom delu koji je poznatiji kao Kurdistan, idem tamo, biće lovetine... Problem je što je bezbednost strancima u Iraku zagarantovana samo u 4 bloka Bagdada koji još uvek čuvaju Ameri.

  11. deky_aod

    Firma u kojoj radim dobila posao u Iraku, konkretno jednom delu koji je poznatiji kao Kurdistan, idem tamo, biće lovetine... Problem je što je bezbednost strancima u Iraku zagarantovana samo u 4 bloka Bagdada koji još uvek čuvaju Ameri.

    Dobre su odštete porodici ako pogineš, tako da i ne moraš da se čuvaš previše.

  12. Moram da učim , moram da pišem , moram da ustanem u 6 ujutru. Ne gine mi neprospavana noć.

  13. Pih, šta se potresaš, čovek. Pa tako je meni stalno. Samo rešim da neću da učim i ćao. Prelomi više i odustani i ti. lololo

  14. Е јеби га , ја сам сам одлучиЈо да ћу научити то што морам , на крају крајева ја никад не одустајем.
    :)

  15. Matorcima crko televizor. Nemamo para za LCD a ove debele se ne isplati kupovati. Sad mi bleje u sobi svako jebeno vece.

  16. Imaću pristup hulu-u samo šes' meseci. Tešim se time što drugi nemaju ni toliko :D

  17. Nervira me keva koja, zato sto sam par puta dosao odvaljen, stalno govori da sam odvaljen. Veceras zvonim i kazem joj idem malo da pomazim Snupija(Naseg kera), a ona slozila facu k'o da sam se ispovracao po njoj. Kaze cakle ti se oci i crven si. Crven sam jer jebeno stojim na suncu skupljajuci potpise za stranku, a oci mi se cakle jer 2 dana ne skidam sociva. Ma jok. Pocela da me mraci kako ne mogu da odem do grada bez da dodjem pijan. Jebote, smanji dozivljaj.

  18. Шта'ш, сикира се жена.

  19. Joj, Rosoneri, ako iko zna kako ti je, to sam ja. Je l' ti veruješ da ovaj moj kreten mene davi kad mi ortak dođe i popijemo po jedno jedino vops?! 'Nači ne kad izađem (a ove godine gotovo da uopšte i ne izlazim jer tako sam u mogućnosti), nego kad dođe čovek da gledamo neku tekmu. Aj kad sam već ovde, da se izjadam: jebem ti ovaj mrtvi život.

  20. Pa to. Jebote podelim posle skole jedno pivo sa caletom(PO JEBENU CASU SVAKOM), ona dodje, i pita caleta sto me navlaci na alkohol.
    Kapiram da se tripuje jer su joj cale i ujak umrli od alkohola, ali opet...