Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
андол?!
па и треба да те боли глава, добро не рече чај с лимуном :Д
дрмни кафетин или бруфен или волтарен
а најбоље све заједно.
имаш мигрену, изгледа.
E, brufen, odoh sad da se nadrogiram, pa krevet.
Ne baksuziraj, Lulo, kakva migrena. Ti i Elek me sahraniste ovde bre. :D
а најбоље све заједно.
Luli, nikada, ali nikada lekovi ne smeju da se mešaju a pogotovo ne da se piju u kratkim razmacima.
Mesečka, popij samo kafetin. Ako te ne prođe, tek onda za 3-4 sata popij drugi lek.
мигрена није баксузлук, то је стејт ов мајнд
ти баш не знаш како да се забављаш, а? :)
Nisam taj tip ako misliš na drogiranje. :)
Ali zezanciju volim. :)
A i to što kažeš. Nisam ja u vinklu, ne čudi ovo uopšte. lololo
Odoh ja, spavanje.
Fala na pomoći, ljudovi. :*
Da je to tako ja bih do sada bila mrtva šurnaest iljada puta. Samo od početka ove godine bar pola od ovijeh šurnaest iljada.
вучце, није свака употреба медикамената истовремено и злоупотреба. не дезинформиши омладину :)
ЈА БИХ БИЛА ИСУС!
e lijep primjer dajete omladini, Lullaby i selenijum c c c
Nije to ništa ako se ne pomiješa s 3-4 piva.
мала видро, знаш ко велика! :)
Vidro, al onda kate ošine, bidne ludilo!
Moja preporuka: Koldreks. Ne znam šta ima unutra, al' čarobno je..
inače dobjasnim neke stvari sad, jedini lek za bol u glavu, zubu, nogu je paj sad - zapališ pljugu, dobro je zažariš, umočiš vrh u šećer da se istopi, vučeš TO dok ne dobiješ zauške, i ispališ celu pljugu sa konstantnim dodavaljem pomenutog šećera na žar! leči sto posto! A ko mota može da doda sitno secanih orasa sa duvanom... Po Vasi Pelagiću!
Све је курац.
То и ја кажем рибама када као случајно спусте руку на моје бутине.
Nervozan sam haos. Glava mi puca od svega. Nemam keša da idem s ortacima na uranak, moram u školi ocene da sređujem, soba mi u haosu. U kurac, ne znam šta ću sa sobom. Pizdim.
Nervozan sam haos. Glava mi puca od svega. Nemam keša da idem s ortacima na uranak, moram u školi ocene da sređujem, soba mi u haosu. U kurac, ne znam šta ću sa sobom. Pizdim.
Welcome to my world. lololo
Ma samo opušteno bre, nemoj da se zbog toga nerviraš, iskuliraj. :)
odi u kupatilo, ponesi neku sličicu političara i baci majmuna u nesvest - posle toga ništa luđe ne možeš napraviti...
Iskuliraj, brate, popij pivo.