Moram nekom da se izjadam :((

  1. Nisam više toliko zagrižen. Trenirao sam atletiku 7g i kada dnevno nabaciš 25-30km, a onda prestaneš to da radiš, recimo da ti manjka elana za te stvari. Sada mogu 15km maksimum, ako je prijatno vreme. Nemam želje da se nagonim preko toga, a i zanimljivije mi da visim na šipkama.

  2. Želim da prespavam naredna 3 mjeseca. Stvarno, ne mogu ovu zimu više. Mislila sam da sam jača i da mogu, al nakon 3 sata napolju, shvatam da sam, u stvari, neshvaćeni medvjed. Džaba sve :(

  3. Видро, то је сова.

  4. NIKO NEĆE DA MI ODABERE POSTER :(

  5. Čekaj, rasni, to tako svima pošalješ na pvt da ti biraju, pa ko se smiluje?
    Još ja mislila da sam posebna :(

  6. Ne može poster, bez da prostite, govneta.

  7. Dozvala taxi posle sat vremena, došla na stanicu, čekala bus po vjetru, malo umrla od hladnoće ali krenuh kući i onda me tamo čeka novo dozivanje taxija jer su familiji kola zatrpana snijegom. Sreća pa su praznici da nikad više ne izađem iz kuće.

  8. Potrjeraj neke pršute od kuće.

  9. I posle praznika batalim fakultet i udam se

  10. Gde li vi zivite...Ja jutros i malopre po 4.5km picio po belom govnetu do i od posla. 30-ak minuta, malo pici vetar ali nista posebno, osetio sam i gore.

  11. Ako ne živiš kraj Dunava, ne računaš se.

  12. Đaola se udaš, napucaš nekih 20kg, do srpske nove, nema tu više udaje :)

    Gde li vi zivite...Ja jutros i malopre po 4.5km picio po belom govnetu do i od posla. 30-ak minuta, malo pici vetar ali nista posebno, osetio sam i gore.

    U drugom srednje, znači pre cirka nekih 7 godina, sam trčao neki kros na -4 u šorcu i dresu bez rukava. Bilo je dobro dok nisam stao i ohladio se. A po snegu na -15 se znalo bez problema trenirati preko dva sata.

  13. Au da, zaboravio sam. U tom slucaju vam je mnogo gore. Evo moji rodjaci su u Rudnoj Glavi, 200m nadmorske visine nize od Pirota, ali su tu blizu Dunava pa zime ne mogu da se uporede.

  14. Au da, zaboravio sam. U tom slucaju vam je mnogo gore. Evo moji rodjaci su u Rudnoj Glavi, 200m nadmorske visine nize od Pirota, ali su tu blizu Dunava pa zime ne mogu da se uporede.

    Rudna glava je za mene potpuna misterija. Iz tog mesta poznajem više ljudi nego iz grada u kom sam rođen, a nikad nisam bio u istoj niti imam bilo kakve rodbinske veze. Još čudnije je što su svi koje poznajem u međusobnom srodstvu, a sve sam upoznao u nepovezanim slučajevima.

  15. Jos mi se mazi. :(

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.