Moram nekom da se izjadam :((

  1. E jbg. Upravo je meso to koje čini da kaka smrti toliko kolko smrdi.
    Čak se smatra da biogeni amini( čitaj meso, životinjskí proteini) posredstvom normalne mikroflore indukuju maligne promene kolona.

    Pokušaj ovo s kafom. Ili platićaj hidrokolonoterapiju svaki čas :-)

  2. Brate rajderu ja sam zakljucio da mi ipak ne pricamo isti jezik :D

    A sad ozbiljno da pitam, ne znam da li si stvarno neki doktor ili se samo frljas s izrazi. Ali da li je nenormalno sto serem na jedno 1 ipo do 2 sata posle nekog obroka? Ja mislim da je normalno, ali ovde kad udjem na cet i kazem opet kenjam i kad kazem kolko cesto kenjam oni mi kazu da nesto nije iredu sa mnom....

  3. Kenjanje je uslovljeno najčešće metabolizmom, zavisno od metabolizma čovjek može da sere 3 puta dnevno ili jednom u 3 dana, i jedno i drugo spada u normalnu granicu.

  4. Recimo da studiram medicine.
    To što kenjaš odma posle klope, sigurno ne kenjaš to što si jeo. Klopa se samo u želucu zadrži 2-4h, a onda je čeko oko 7 metara creva (individualno, baš kao i kita).

    Ja ti savetujem da u ishranu ubaciš vlakna, a ti kako oćeš :-)

  5. Лол, Ниш је студентки град, нагледао сам се свега, колико има ових паора што дођу из неке селендре и чим упишу факс утрипују да су доктори, правници. На крају или постану курве или се врате у село..

  6. Okej, ali mi molim te objasni koje je to hrana koja sadrzi vlakna?

  7. ovde kad udjem na cet i kazem opet kenjam i kad kazem kolko cesto kenjam oni mi kazu da nesto nije iredu sa mnom....

    Pa nije u redu s tobom to što dođeš na čet i pričaš kad kenjaš, koga boli briga jebote

  8. Pa milice sta ja mogu kad ja udjem na cet uvek me pitate gde si, sta radis. Ja ne mogu da vas lazem jbg nisam ja lazov....

  9. Thilmo
    Лол, Ниш је студентки град, нагледао сам се свега, колико има ових паора што дођу из неке селендре и чим упишу факс утрипују да су доктори, правници. На крају или постану курве или се врате у село..

    боље да иду тамо него у бг! ево вам рајдер

  10. NEMOJ LAGATI AL PREĆUTI, NIKO TI SE NEĆE NALJUTITI OBEĆAVAM

  11. Okej, znaci kazes mi da te kuliram?

  12. E vid ovako:
    Svo voće i povrće
    Žitarice i pirinač celog zrna
    Integralno (od celog zrna) brašno i integralna peciva
    Možeš i orašaste plodove da jedeš
    LAN je Bog za probavu.

    Forsiraj malo ove namirnice...

  13. вејв, који си слађана велков лолол

  14. Lol. Pa ne očekuješ valjda da se sve leči lekovima? :-D

  15. Misim, realno, nisam mu rekao da piša na ranu.

  16. A ja baš hteo to da mu predložim, njah..

  17. Ajde profe, šta tebe muči?
    Tamo u tudjini će ti samo za savet uzeti 100maraka, a ja ću ti to odradim fraj :-)

  18. I don't care, pored ovoga što je Vejv naveo, ja ti preporučujem sveto piće-VODU! Da ti objasnim ljudskim rječnikom: Pošto narod ni blizu ne rinta ko nekad, hrana se predugo zadržava u crijevima, što je loše, jer se tako upija i amonijak iz već davno formirane stolice. Takođe, usporava se motorika crijeva, što otežava i izlazak prilikom kenjanja. Dakle, moraš piti tečnosti, koja če razmekšati stolicu, ali i potjerati staro smeće napolje. Danas se smatra optimalnim 2 velike nužde dnevno, iz gore napisanih razloga. Pozdrav, kolega na usluzi, Celtic.

  19. Okej, znaci kazes mi da te kuliram?

    Može

  20. E, da, vidiš da Celt ne pritrča, glavno bi smo izostavili - vodu.
    Brao, kolega! :-)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.