Moram nekom da se izjadam :((

1. Čovjek u njegovim godinama. 239

2. Ej, kad smo kod medicine upisao sam srednju medicinsku lolo neka privatna, u trijes godina ponosno ću postati sestra.
    Oću da begam izzemlje.

3. axaxax tihmilo jel si to ovde napisao da nam se izjadas? :D

4. па бем ли га, и није за похвалу лоло

5. Sta znam, ima sanse da porastes u rajderovim ocima. Mozda cak krene da te zove i kolega. A mozda samo krene da ti naredjuje tipa sestro idi mi po burek, al onaj kod onog turcina, on je ki iz mojeg rodnog sela.... i tako to... :D

6. Рајдер дао два испита, можда заврши две године, после ће креснути неку ћораву јадницу из Бобовишта, заљубити се, направити јој дете и отићи да живи код ње, узгаја прасиће и носиће по неасфалтираном путу опанке направљене од исечених тигар чизама.

7. Koliko god štekova da provalim did uvijek pjan uvijek odnekud izvlači rakiju. Da krije drogu zajebo bi i Kosmajca. Sutra dižem patos nema je više gdje kriti.

8. Sa komsijama sam u svadji. Oni au prodavali a loš kvalitet pa obori dida na postelju na kraju sam morao dida ubijeditida ga komšija Mlađo hoće otruje zbog udovice MIlje sad krade iz kuće

9. Haha. Vidi u vodokotlic (smajli).

10. Postroji ukućane kao Poaro i reci da si otkrio krivca.

11. sutra rano idem u grad po ko zna koji put da platim jeeni kredit što je ćale uzeo za neke tamo gluposti... u grob će me odvući sunce ti jeem krvavo

12. Uvijek se iskidam na ovo Zajkovo cenzurisanje koje zbog zvjezdica pretvara tekst u italic!!!

13. жајк зар ти ниси реко да ти је ћале умро како сад он тебе да отера у гроб ниси ваљда лагао и био безобразан дечак дјед божићњак ти неће донети екшн мена следеће године

14. Pa eno piše da će ga odvući a ne otjerati

15. а да, лоше сам прочитао

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.