Moram nekom da se izjadam :((

1. Јебо ти он матер, прекини да му се шлихташ, ретарде мали.

2. А сад иди шверцуј крадене раткапне како би скупио паре да од другара који доноси робу из Енглеске најзад могао да наручиш оригинал лонсдеил шорц и еверласт мајицу. Знам да те сврби Harrison дуксерица са пијаце. Ниси ти крив.

pff

3. ljudi se sve vise kurce i pokusavaju da ulaze u problem sa mnom zaboravljajuci na to koliko mogu da ih sjebem

4. Оланик

Схјебавацх
    Х
    Ј
    Е
    Б
    А
    В
    А
    Ц
    Џ
    Х

5. a ne volim da sjebavam,miroljubiv sam covjek

6. kako si me iskulirao pre neki dan ja ti mahnuo ti nista,kapiram da neces napolju da imas veze sa vukajlijom i to,al ja sam samo hteo da razmenimo mahove :(

7. Оланиче мени махнуо си? :(

8. Ја незнам како изледа оланик, а незнам ни како оланик зна како изгледам ја????

Жбуњен сам

9. brate,obojica smo drzali svoje slike na avatarima xd

10. ,kapiram da neces napolju da imas veze sa vukajlijom i to

Оллл причаш ово као да сте ти и мистеријознс особа у некој секти и да водите паралелне животе

11. sta kao nije tako lolo

12. Ја нисам брт, мој аватар је увек био туљинизиран

Али незнам ни како ти изгледаш. Замишљам те као чупавог ваљкастог црва који пуши љут дуван

13. dobro me zamisljas,upravo tako i jeste

14. Нисам видео ниједног ваљкастог да ми маше ових дана брт :(

15. to je zato sto sam bio u lishcu

16. Немој лист бити никад

Јеси ли икада био толико наљутиран да си од глади кренуо да једеш зле? Ја јесам

17. sta fali listu?...list bleji

nisam...jednostavno sam uzeo i jos vario,u ranoj fazi ljutine ne osecam glad

18. ali glad dok si navaren stvarno jeste kanal ako nemas nista pri ruci
    ta gklad je ravna 2 dana nejedenja kad si strejt

19. Незнам, несвиђа ми се лист као личност

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.