Moram nekom da se izjadam :((
  • Фејзбукманијак

i ja sam, ali ne znam da li je ostalo il jok... i nisam en dotere GURAO UNUTRA... samo je odjedared nestalo.. i ici cu narafski kod lekara, nisam ja od onih sto sami pokusavaju da se izlece il sta vec

I da, i ja sam ozbiljan

• Фејзбукманијак

zato sto sam pajvan najgori! Stoje tako tu kod ogledala i onda kao uzmem cisto neam pojma, kontam da ih vise nikad necu koristiti!

• Earthworm Jim

Koji kurac više otvarate prirodna staništa Rockangel?

• Slavk0

Imam ljubavnih problema.

• l

celt, stratimire, moja sestra ima isti problem, ali ona postane nervozna čim sleti i izađe s aerodroma. posle par dana prestane da se nervira... ali to nema veze sa bensedinima... :nevino zvižduće:

• javio

ne mogu ni da spavam..ni da jedem..ni da pijem...sve me boli..da li da se uroljam kao svinja?..mislio sam i nešto da bacim na listić, ne mogu da se odcimam do kladionice...mogu samo da vas smaram ovde...

• javio

ma nek ide u pičku materinu...

• Mirjana The Great

Ahahah, Gambijev komentar je najjači xD

• СМарко

Imam i ja problem, ozbiljan sam.

Treba mi malo slobode bez đevojke, a ne mogu jer mi se sviđa jedna mala jako mnogo... A bih malo da švrljam prvo.... Nahh... I jedna cura je probala da me poljubi, a ja se izmakao..

• Earthworm Jim

Probaj sa kastracijom.

• СМарко

Jesam li ja gej ako sam se izmakao?

Probaj sa kastracijom.

Treba posla oko toga

• Earthworm Jim

Ma jok, udješ, izadješ i gotovo.

• СМарко

Znači da se ulogujem

• javio

ovako..

svakog jutra kad ustanem pomislim "e danas se neću uključivati na vuku, smorili su svi a ja sam najviše smorio, i sebe i druge..napraviću pauzu, a ni sajt više nije što je bio"..i onda se opet uloguje, opet pokušavam da pročitam i napišem nešto pametno...komantarišem sve manje i manje, ne mogu više da objašnjavam da sam ja ovde zbog zezanja, da bih se zajebavao, i na tuđ i na svoj račun...i opet isto..svaki dan...

• Mr. Moon

Jebi ga, javio, zajebana situacija... Reci mi, brate moj, ako mogu nekako da ti pomognem... Prebiće brat koga treba, samo kaži :))))

• Facafacaa

Umro od kolege mi deda.

• javio

Mrmune jedino mene da umlatiš..mado to kod mene izaziva kontra efekat..bolje da se negde uroljamo od alkohola...

• leksi

ја кад имам неки страшан проблем мени је толико страшан да не смем ником да га кажем. Макар била и највећа глупост која се свакоме дешава, ја мислим да је то само код мене тако и усерем се с опроштењем и тајим то у себи, и тако ме то мучи; јел има још неко така' проблем?

• marcipan

Ima, Leksi, ali se uvek ispostavi da i drugi imaju slican/isti problem. I jeste lakse slusati, nego pricati, zar ne? :)