Prijava

i ja sam, ali ne znam da li je ostalo il jok... i nisam en dotere GURAO UNUTRA... samo je odjedared nestalo.. i ici cu narafski kod lekara, nisam ja od onih sto sami pokusavaju da se izlece il sta vec

I da, i ja sam ozbiljan

zato sto sam pajvan najgori! Stoje tako tu kod ogledala i onda kao uzmem cisto neam pojma, kontam da ih vise nikad necu koristiti!

Koji kurac više otvarate prirodna staništa Rockangel?

Imam ljubavnih problema.

celt, stratimire, moja sestra ima isti problem, ali ona postane nervozna čim sleti i izađe s aerodroma. posle par dana prestane da se nervira... ali to nema veze sa bensedinima... :nevino zvižduće:

ne mogu ni da spavam..ni da jedem..ni da pijem...sve me boli..da li da se uroljam kao svinja?..mislio sam i nešto da bacim na listić, ne mogu da se odcimam do kladionice...mogu samo da vas smaram ovde...

ma nek ide u pičku materinu...

Ahahah, Gambijev komentar je najjači xD

Imam i ja problem, ozbiljan sam.

Treba mi malo slobode bez đevojke, a ne mogu jer mi se sviđa jedna mala jako mnogo... A bih malo da švrljam prvo.... Nahh... I jedna cura je probala da me poljubi, a ja se izmakao..

Probaj sa kastracijom.

Jesam li ja gej ako sam se izmakao?

Probaj sa kastracijom.

Treba posla oko toga

Ma jok, udješ, izadješ i gotovo.

Znači da se ulogujem

ovako..

svakog jutra kad ustanem pomislim "e danas se neću uključivati na vuku, smorili su svi a ja sam najviše smorio, i sebe i druge..napraviću pauzu, a ni sajt više nije što je bio"..i onda se opet uloguje, opet pokušavam da pročitam i napišem nešto pametno...komantarišem sve manje i manje, ne mogu više da objašnjavam da sam ja ovde zbog zezanja, da bih se zajebavao, i na tuđ i na svoj račun...i opet isto..svaki dan...

Jebi ga, javio, zajebana situacija... Reci mi, brate moj, ako mogu nekako da ti pomognem... Prebiće brat koga treba, samo kaži :))))

Umro od kolege mi deda.

Mrmune jedino mene da umlatiš..mado to kod mene izaziva kontra efekat..bolje da se negde uroljamo od alkohola...

ја кад имам неки страшан проблем мени је толико страшан да не смем ником да га кажем. Макар била и највећа глупост која се свакоме дешава, ја мислим да је то само код мене тако и усерем се с опроштењем и тајим то у себи, и тако ме то мучи; јел има још неко така' проблем?

Ima, Leksi, ali se uvek ispostavi da i drugi imaju slican/isti problem. I jeste lakse slusati, nego pricati, zar ne? :)