Prijava

ja samo da pohvalim temu. Javio, alal ti.

...a problema ima uvek, ubiše me mušterije, ne zna niko šta hoće.

Tema je odlicna,samo mi je zao sto imam takav mentalni sklop da ne mogu da se jadam,sve tuge bolujem u sebi,ne uvlacim nikoga,niti bilo sta kome pricam.Zbog toga sam i navukao cir na zelucu u 22.godini.

само да се изјадам, ово није страшно па смем, лулаби се константно издркава на мене, нарочито када дам неки аргумент за нешто, онда побесни и одбруси ми нешто, неретко и увреди али без псовања него онако културно, и закључа тему тако да не могу да јој одговорим; не знам који јој је ђаво више и како да јој се помогне да преброди та ружна осећања која гаји не знам из ког разлога..

uvek ispostavi da i drugi imaju slican/isti problem. I jeste lakse slusati, nego pricati, zar ne? :)

па то јесте, него ја док провалим да има и других који имају тај неки проблем.. :/

Žene, i samo žene. Dakle ovo je opis jedne moje bivše žene, a posle nje je došla druga, a onda sam se zaljubio u nju. A na kraju sam ih obe prokleo.

I tako. Pa se ti pitaj dal sam lud i koji mi je kurac.

Leksi bolje ti je da iskuliraš, nego da produbljuješ problem kojeg možda i nema. Okej, iznapušava te tu i tamo. Možda je u PMS-u, možda joj iz nekog razloga ideš na kurac ili umeš da preteraš u nekim stvarima (pojma nemam, pretpostavljam samo). Stvar je u tome što na ovaj način ništa nećeš da rešiš.

Jedino bi pomogao otvoreniji razgovor, al' sam ja kad sam to pokušao sa modom sa kojim smo par članova i ja imali problem, popio ban zajedno sa celom ekipom. I to apsolutno bez razloga.

Jezivi zar ti nije onda lakše ovde?..niko pojma nema ko si, bole te, iskenjaš to što imaš...probaj, možda pomogne...što rek'o Lane "me nože da škodi"...

хвала на савету, али ја ни не мислим да ту има помоћи, нити окривљујем што је у пмс-у или надрндана из било ког разлога, него чисто хоћу овде да се изјадам, пошто тако закључа тему па не можеш да одговориш на истој теми, и да хочћеш и да нећеш, просто као они људи што спусте слушалицу или кажу своје и побегну да не би чули одговор... Па ти причаш около шта би му све реко.. :)

Ја имам проблем. Дошо ми данас брат од тетке и понио са собом оно говно од клик клака. Ај што ме глава сад боли од куцкања његовог, него кад је отишо у веце, ја узео да пробам да направим тај "рафал" и пребио се по зглобовима, боли ко каменом да бијеш. И сваки други клинац у аутобусу има то и загорчава ми свако путовање до факса и назад. Јебои' клик клак.

I ja sam. Kako je to divno.

Nem pojma, meni je Luli gotivna. Otkud znam šta se tu dešava.
Ja mislim da si ti prva osoba koja je u sukobu sa njom. :)

Веома тешко уклапам свакодневне дужности... Школа, учење, рад око куће и чување трогодишње сестре док кева ради... Нпр имам неки тест на крају недеље, идем преподне у школу. Устанем, школа, после школе дођем кући и ето, већ време да се покупи сестра, одем по њу и доведем је кући. Шта год да јој даш да се игра, не да ми мира да учим. Једноставно, живот ме тера да одрастем раније. Уме бити фрустрирајуће понекад.

mrmune, znamo. u redu je.

jebeš mi sve ako ova leksi nije lulin dupli.... :S

bolesna sam...vec par dana... :/

U, jebote, lemajo, sad ga... Da je dupli- dupli je. Ali njen- ne verujem.

Ja sam bolestan već godinama. Opsednut sam devojkama koje hoće da budu šunkica.

Јебава ме устајање за факс,никако да се разбудим ујутро,а аутомат за кафу бојкотује кашичице!

Ja mislim da si ti prva osoba koja je u sukobu sa njom. :)

нисам ја у сукобу са њом, ништа овако немам да кажем против ње, али она изгледа јесте са мном... не знам шо.
Ајте ко први погоди чији сам дупли добија чоколадицу! :D и мени да јави да знам чија сам