Moram nekom da se izjadam :((
  • Korle

ja samo da pohvalim temu. Javio, alal ti.

...a problema ima uvek, ubiše me mušterije, ne zna niko šta hoće.

• Jezivi

Tema je odlicna,samo mi je zao sto imam takav mentalni sklop da ne mogu da se jadam,sve tuge bolujem u sebi,ne uvlacim nikoga,niti bilo sta kome pricam.Zbog toga sam i navukao cir na zelucu u 22.godini.

• leksi

само да се изјадам, ово није страшно па смем, лулаби се константно издркава на мене, нарочито када дам неки аргумент за нешто, онда побесни и одбруси ми нешто, неретко и увреди али без псовања него онако културно, и закључа тему тако да не могу да јој одговорим; не знам који јој је ђаво више и како да јој се помогне да преброди та ружна осећања која гаји не знам из ког разлога..

• leksi

uvek ispostavi da i drugi imaju slican/isti problem. I jeste lakse slusati, nego pricati, zar ne? :)

па то јесте, него ја док провалим да има и других који имају тај неки проблем.. :/

• Myth

Žene, i samo žene. Dakle ovo je opis jedne moje bivše žene, a posle nje je došla druga, a onda sam se zaljubio u nju. A na kraju sam ih obe prokleo.

I tako. Pa se ti pitaj dal sam lud i koji mi je kurac.

• Earthworm Jim

Leksi bolje ti je da iskuliraš, nego da produbljuješ problem kojeg možda i nema. Okej, iznapušava te tu i tamo. Možda je u PMS-u, možda joj iz nekog razloga ideš na kurac ili umeš da preteraš u nekim stvarima (pojma nemam, pretpostavljam samo). Stvar je u tome što na ovaj način ništa nećeš da rešiš.

Jedino bi pomogao otvoreniji razgovor, al' sam ja kad sam to pokušao sa modom sa kojim smo par članova i ja imali problem, popio ban zajedno sa celom ekipom. I to apsolutno bez razloga.

• javio

Jezivi zar ti nije onda lakše ovde?..niko pojma nema ko si, bole te, iskenjaš to što imaš...probaj, možda pomogne...što rek'o Lane "me nože da škodi"...

• Earthworm Jim

Ha, priznao je. :)

• leksi

хвала на савету, али ја ни не мислим да ту има помоћи, нити окривљујем што је у пмс-у или надрндана из било ког разлога, него чисто хоћу овде да се изјадам, пошто тако закључа тему па не можеш да одговориш на истој теми, и да хочћеш и да нећеш, просто као они људи што спусте слушалицу или кажу своје и побегну да не би чули одговор... Па ти причаш около шта би му све реко.. :)

• чкама_лама

Ја имам проблем. Дошо ми данас брат од тетке и понио са собом оно говно од клик клака. Ај што ме глава сад боли од куцкања његовог, него кад је отишо у веце, ја узео да пробам да направим тај "рафал" и пребио се по зглобовима, боли ко каменом да бијеш. И сваки други клинац у аутобусу има то и загорчава ми свако путовање до факса и назад. Јебои' клик клак.

• zp

I ja sam. Kako je to divno.

• Earthworm Jim

Nem pojma, meni je Luli gotivna. Otkud znam šta se tu dešava.
    Ja mislim da si ti prva osoba koja je u sukobu sa njom. :)

• Сигма

Веома тешко уклапам свакодневне дужности... Школа, учење, рад око куће и чување трогодишње сестре док кева ради... Нпр имам неки тест на крају недеље, идем преподне у школу. Устанем, школа, после школе дођем кући и ето, већ време да се покупи сестра, одем по њу и доведем је кући. Шта год да јој даш да се игра, не да ми мира да учим. Једноставно, живот ме тера да одрастем раније. Уме бити фрустрирајуће понекад.

• l

mrmune, znamo. u redu je.

jebeš mi sve ako ova leksi nije lulin dupli.... :S

• Doppia_Leonessa

bolesna sam...vec par dana... :/

• zp

U, jebote, lemajo, sad ga... Da je dupli- dupli je. Ali njen- ne verujem.

• Tulumbac

Ja sam bolestan već godinama. Opsednut sam devojkama koje hoće da budu šunkica.

• Др Јанковић

Јебава ме устајање за факс,никако да се разбудим ујутро,а аутомат за кафу бојкотује кашичице!

• leksi

Ja mislim da si ti prva osoba koja je u sukobu sa njom. :)

нисам ја у сукобу са њом, ништа овако немам да кажем против ње, али она изгледа јесте са мном... не знам шо.
    Ајте ко први погоди чији сам дупли добија чоколадицу! :D и мени да јави да знам чија сам