nisam imala sex 3 meseca, i jace! Bivsi me je otresao kao slinu, jebeni emo! Necu ici na koncert sutra, nemam para za exit, ne znam ni da li cu imati! A o dugovima da ne govorim!
I ja dugujem neke sitne parice. A meni duguju neke ogromne parice. Tako da sam malopre od keve tražio 100 dindži za pivo, a fiktivno imam za pivaru. Jebo me konj ako opet pozajmim nekome.
Ја сам патијо једно вријеме, сад с времена на вријеме пођем да видим оће ли шта да ме обрадује, ал' курац.
И онда сваки пут морам да читам старе постове, од првог до задњег.
Кад сам већ ту, иако је офтопик, који је још блог добар за читање. Читао сам Напушановића, и он ми је био кул, мада ни он више не пише.
U sobi mi je trenutno 50 stepeni i ja ne znam kako ću zaspati noćas... Vrata i prozor širom otvoreni, al' ne pomaže... Još će vesela družina da lupka lopticom po onom stolu ispred doma do 3 ujutru, kako im samo ne dosadi...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
u zadnje vreme sam sav ko kurac
ne znam zasto
gledo sam postere.
boli me grlo O.o
sjebah dragu majicu peglom...lep ppocetak dana
razvali peglu sigurno je iz ljubomore jer nju ne nosas u grad...
nisam imala sex 3 meseca, i jace! Bivsi me je otresao kao slinu, jebeni emo! Necu ici na koncert sutra, nemam para za exit, ne znam ni da li cu imati! A o dugovima da ne govorim!
I ja dugujem neke sitne parice. A meni duguju neke ogromne parice. Tako da sam malopre od keve tražio 100 dindži za pivo, a fiktivno imam za pivaru. Jebo me konj ako opet pozajmim nekome.
Svi kockari gube sve, kasnije il pre, lolololo
Прорадио ми пијесак у бубрезе.
Dade mi ideju za defku.
Хахахахаха, док једном не смркне другом не сване. :)
http://i53.tinypic.com/waht8o.jpg
Сосе, па ово се мени деси пет пута дневно минимум. :) Који ти је рекорд?
10
68
277
trenutno
a cini mi se da mi je licni negde oko
7
42
160-nesto
7, 46, 132. Бољи си на средњој, мада ја њу и не играм, играм само највећу.
moram nekom da se izjadam...
Mislim da se jedna profanka loži na mene stalno mi se smeška i namiguje matorka :/
baci link
Дударим не пише.
Napisao ogromnu defku, i nisam bio ulogovan
Дударим не пише.
Ја сам патијо једно вријеме, сад с времена на вријеме пођем да видим оће ли шта да ме обрадује, ал' курац.
И онда сваки пут морам да читам старе постове, од првог до задњег.
Кад сам већ ту, иако је офтопик, који је још блог добар за читање. Читао сам Напушановића, и он ми је био кул, мада ни он више не пише.
U sobi mi je trenutno 50 stepeni i ja ne znam kako ću zaspati noćas... Vrata i prozor širom otvoreni, al' ne pomaže... Još će vesela družina da lupka lopticom po onom stolu ispred doma do 3 ujutru, kako im samo ne dosadi...