Moram nekom da se izjadam :((

1. u zadnje vreme sam sav ko kurac
    ne znam zasto

2. sjebah dragu majicu peglom...lep ppocetak dana

3. razvali peglu sigurno je iz ljubomore jer nju ne nosas u grad...

4. nisam imala sex 3 meseca, i jace! Bivsi me je otresao kao slinu, jebeni emo! Necu ici na koncert sutra, nemam para za exit, ne znam ni da li cu imati! A o dugovima da ne govorim!

5. I ja dugujem neke sitne parice. A meni duguju neke ogromne parice. Tako da sam malopre od keve tražio 100 dindži za pivo, a fiktivno imam za pivaru. Jebo me konj ako opet pozajmim nekome.

Svi kockari gube sve, kasnije il pre, lolololo

6. Прорадио ми пијесак у бубрезе.

7. Dade mi ideju za defku.

8. Хахахахаха, док једном не смркне другом не сване. :)

9. Сосе, па ово се мени деси пет пута дневно минимум. :) Који ти је рекорд?

10. 10
    68
    277
    trenutno
    a cini mi se da mi je licni negde oko
    7
    42
    160-nesto

11. 7, 46, 132. Бољи си на средњој, мада ја њу и не играм, играм само највећу.

12. moram nekom da se izjadam...

Mislim da se jedna profanka loži na mene stalno mi se smeška i namiguje matorka :/

13. Дударим не пише.

14. Napisao ogromnu defku, i nisam bio ulogovan

15. Hipnos

Дударим не пише.

Ја сам патијо једно вријеме, сад с времена на вријеме пођем да видим оће ли шта да ме обрадује, ал' курац.
    И онда сваки пут морам да читам старе постове, од првог до задњег.

Кад сам већ ту, иако је офтопик, који је још блог добар за читање. Читао сам Напушановића, и он ми је био кул, мада ни он више не пише.

16. U sobi mi je trenutno 50 stepeni i ja ne znam kako ću zaspati noćas... Vrata i prozor širom otvoreni, al' ne pomaže... Još će vesela družina da lupka lopticom po onom stolu ispred doma do 3 ujutru, kako im samo ne dosadi...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.