Moram nekom da se izjadam :((

1. Незаборавка, иди на Аду, на ноћно купање....

2. legla sam da spavam.. pre nekol'ko sati.
    nekol'ko puta mi je zvonio telefon, kao da sam fakin hotline.
    komšije se deru ispod prozora.
    toplo mi je.
    nervozna sam.
    spava mi se.

3. Kris, rano ti je za spavanje... :) Vidim da nemam jedina problema sa vrućinom i propratnim pojavama...

4. nemaš s kim Nezaboravka?..pa evo sa monom....ja sam spreman...

5. ma, crkavam bemmumiša. došla sam sa priprema za prijemni mrtva. samo mi je krevet bio u glavi.
    i slušam jebenu filozofiju o smislu života i o smaku sveta.
    ovi ljudi nisu humani.
    neka uđu u kuću i neka govore tiše!

6. došla sam sa priprema za prijemni mrtva

Same here.

7. E, a šta hoćeš da upišeš? Ma, verujem ti... Nemaju obzira, kao ni ovi sa stonim tenisom...

Daleko mi Ada, Javio, ko će sad da se cima... Nadam se da razumeš :)

8. ja bi' sociologiju. divnu perspektivnu nauku :D
    eto.. opet se jadam :P

9. razumem Nezaboravka, nije prvi put da me odjebe neko na finjaka...:))

10. Zgubidanim i hvalim se time. Duplo loše.

11. Aha, fina društvena nauka :)) A u kom gradu?

Javio, nije to do tebe :) Šta ću kad nisam slobodna, što rek'o naš narod :)

12. Имам 1 проблем, тренутно. Један ктитор хоће да ме бије. Сад, знам да је јачи и да ће да ме одвали ал' нећу да испаднем сиса. Притом је женско. Морам некоме да се изјадам јер сам у суштини баш цава. :(

13. u bg-u.
    s tim što idem na pripreme u nišu.. i to svaki put kao baksuz sednem u autobus koji ide preko pičkovaca (čitaj, ne manje od sat vremena klackanja u apsolutno odvratnim busevima) -.-

14. Džaftara, evo ja sam uvek raspoložen....da nekog bijem...kad je ferka?

15. Danas skontao da me više ni koks ne radi. Definitivno prelazim na neke teže droge.
    A i ova profuknjača nikako da mi se javi, a ja ko budala očekujem neku poruku ili poziv.Ona moja mračna strana mi već govori privedi neku maloletnicu, a posle zgazi onu kurvu na sred pečaškog dok se drži za ruke sa dečkom.

Nego da li je i vama večeras vruće ili ja samo umišljam?

16. To je na Filozofskom? Pa, fino, u zgradi do mog faksa, javi se kad budeš imala neku pauzu :)) Biće to sve ok, samo trema dok prođe...

17. Она је већ кренула. Каже да долази неким опасним превозним средством. На Бањици је сусрет. Шта да радим?! Почињем да паничим. Платићу ти да је одвалиш али без видљивих трагова.

18. forget, ti l' si filološkinja? lepo :))

19. Džafi pošalji je na trošarinu i izrokaj je utokom u vugla.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.