Moram nekom da se izjadam :((

1. Da, da, jezičara :)) Privodim 3. godinu kraju, bar se nadam...

2. Јавио Електричару да одвале ктитора!!!!1 Уместо мене :)

3. moj tata je 'teo da upišem filološki, fazon koj kod jezik 'oću s tim što bi njemu najkulje bilo da su to 'talijaski il' francuski.. a ja htela rumunski, iz zajebancije.. :D
    ali ono, pošto nisam dobro dete i pošto ne slušam mamu i tatu idem na sociologiju :)

4. Džaftara, pomorandže u peškiru....ne ostavljaju spoljašnje tragove a unutra ispremeštaju organe....džigerica dođe gde su bubrezi, a bubrezi odšetaju do dušnika...ne moraš ništa da platiš..sem kila pomorandži..

i napravim ti posle sok....sirup, na razbivanje...

5. sirup, na razbivanje...

Одличан 5!

Џафатаре, ја ћу исто да те браним!

6. Ma, ipak ti poslušaj sebe, tako je najbolje ;)

7. Момци, ситуација се смирила. Одустала је. Слагала сам да долазим трактором и да имам кило поморанџи. Одмах је одустала, ваљда зна за ту преметачину џигерице и бубрега. Хвала на подршци, имаћу вас у плану кад буде неко матурско вече. :*

8. Dođem ja sa Mihajlom i rešim to odma. Samo reci ko je ta pička.

Nego ko će meni da pomogne...

9. Bio u gradu, vratio se iz grada, jebem ti grad i pičke materine i govna i pičke materine.

10. Džaftaroroororo nemoj se zajebajat. Treniramo rukomet!

11. jebaga Džaftara, Nezaboravka neće da se kupamo, zauzeta, a ja nisam ljubomoran ič, ti nećeš da nekog bijem, propade mi veče skroz....

12. električaru, tvoj problem je za bravo redakciju.. ne za nas :)

13. A i ova profuknjača nikako da mi se javi, a ja ko budala očekujem neku poruku ili poziv.Ona moja mračna strana mi već govori privedi neku maloletnicu, a posle zgazi onu kurvu na sred pečaškog dok se drži za ruke sa dečkom.

Овако, не чекај ништа већ ти лепо малолетницу под мишку и правац МРАК! Само је врати до 12. Профукњача ће да се јави кад је искулираш, тако то бива. А ти је онда одвали, од увреда разуме се, и то је то.

14. Ja i dalje ne jebem...a mene jebe ko stigne.

Ma nije problem u javljanju nego je problem što sam ja pička od čoveka kad odbijem pičku na tanjiru zbog moralnih principa.

15. Ај бијемо Букснетину, чула сам да има 2м, издржаће он то. Ако ништа друго, бар да ти улепшамо вече, јавијо.

16. Ma nije problem u javljanju nego je problem što sam ja pička od čoveka kad odbijem pičku na tanjiru zbog moralnih principa.

Рекла бих ти да је одвалиш, ако ти се већ нуди. Шта сад, ако ти нећеш - неко други ће.

17. Ај бијемо Букснетину, чула сам да има 2м, издржаће он то.

Nemoj se bijete, bolje da svi srolamo po buksnu.

18. ma on daleko Džaftara, čik u Jagodinu....

19. Само је врати до 12

Evo ja moram da se požalim. Mali mi u mene ima neku devojčicu, i sad sve je to lepo al ćale joj strog. I ona čeka da on zaspi i onda izlaze napolje. U 12! I tako on mene moli da ostane do 3 ujutro. Puno jebote.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.