U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
joj bože Đžimi, ti opet šta bi ti...Nije to poenta. Šta JA da radim?
ma batina je iz raja izašla....
al ova u gaćama...batina....
mene je moj matori lešio kao budalu..onog trenutka kad sam ojačao, otišao sam lepo od kuće...uspeo sam i da me hapse i da me zatvaraju i da probam razne opijate i da tretiram narkotike ali i da završim školu....ko zna gde bih bio da sam imao malo stabilniju porodicu dok sam odrastao....
i nikad ćerku neću da udarim....ne znam za ovog kuronju, našto ne verujem ali ćere nikad...
niko kao žensko dete za ćaleta....sin je samo za kurčenje, za društvo, ćerke su milost....
Kupi im kurtone i nek se zaskaču ko zečevi. Bar znaš na čemu si.
Kada bi neko meni kupio Hondu ja bih bio najsrećniji dečkić na svetu.
brate, džimi, ja još uvek ne planiram potomstvo.
a vidim tebe opasno "drma" "paterinski instinkt" :D
a lepo je to :)
samo nemoj tol'ko da se tripuješ :D
elek veruj mi da se tu niko ne zaskače. To ti je ono muvanje s devojčicom, al bukvalno.
Nema tu tog čoveče. Nego mi glupo ni da ga pustim ni da ga ne pustim. Kad ONA tako jedino može! A da nije fejs jebeni :(
Aj mi onda kupi Hondu? Pliiiiiizzzzzz
http://milijana.files.wordpress.com/2007/07/shrek_cat1.jpg
a-a.. nema, sigurno :)
sećam se kad sam ja imala prvog dečka, sa svojih 15.
ali nikada nisam imala tih problema.
auroro, pusti ga. bre.
samo će da najebu kad njen ćale skonta :D
a vidim tebe opasno "drma" "paterinski instinkt" :D
Не мораш да планираш потомство да би замислила неку ситуацију везану за децу. Него, ниси ми одговорила на питање - Је л' би волела да ти се деца друже с наркоманима и да ли не би била забринута за дете кад оде да се види са тако неким лузером? Притом не мислим на неке бенигне дуваче из краја, него на праве зависнике.
samo će da najebu kad njen ćale skonta :D
Pa ja to znam. Što je još gore, svi znamo i oca :( Dobri smo poznanici. Al sin zamolio da mu se ne priča, k'o da bih mu i pričala...
edit Elek šta je jebena Hinda?!
iskreno ne bih.
i svesna sam da se neću slagati sa mnogo stvari koje moje dete odluči, ali šta je tu je. ja sam tu da joj/mu dam savet, a ono nek čini šta mu je volja.
znam da ovo zvuči previše "liberalno" ali, ni mene moji roditelji nisu držali pod staklenim zvonom, neću vala ni ja njega.
i ne možeš da budeš u fazonu "želim da postupa po tom i tom obrascu, nikako drugačije, u suprotnom neće da mrdne iz kuće", nikako.
prvo treba da se potrudiš dok još ima manje od 5, ali ukoliko skontaš da si fejlovao kada ono napuni 15.. to ti je što ti je :)
Вероватно су имали разог да те не држе под стакленим звоном, јер ниси била дебилно дете. А замисли да ти је ћерка нека курава...
Мада опет, вероватно бих је разбаштинио на време... Хм...
Кад боље размислим, тај курварлук се врло рано препознаје. Све моје вршњакиње које су се прокурвале су испољавале знаке курварлука и безглавости већ са 7-8-9 година. Хм... Треба то анализирати.
Нисам то рекао. Ја и не желим да ми дете поступа по обрасцу. Напротив, подстицаћу га да буде независно од малих ногу. Али не по сваку цену, јебига. :)
HONDA, ispravio sam. Inače Hinda je kineski motokultivator sa dvotaktnim motorom lololo
Мотокултиватор вонаби Хонда.
То као Адибас вонаби Адидас? :)
i smatram da su roditelji krivi sa svako "loše ponašanje" deteta.
zato i tripujem previše. pizda sam, možda nikad i nemam decu. pojela bi' se k'o mlad mesec kada bi izrasli u neke kretene.
rekoh ti, džimi, ukoliko dete do pete godine (sada mi fali otaku, ne poznajem psihologiju tol'ko dobro) vaspitaš na adekvatan način, ono neće da bude kurava, pa da ga jebeš.
i da, slažem se, od malena se te "kurvinske tendencije" daju uočiti.
Kristina nimalo nije mala, naivna devojčica. Štaviše, baš mi se sviđa kako razmišlja.
Pa vi ste ovde otvorili polemiku na temu šta bi vi...Znam i ja šta bih ja da sam mati te devojčice, al nisam. Kažite vi meni šta ja da radim. Nije devojčica ni radna dati niti je priča od te fele, jednostavno je prestrog roditelj pa našla kompromis na nečemu što sad meni pravi problem jer bdijem ovde.
elek- Je l' ti mene provociraš za neke motore XD
Видиш, има ту доста истине, али јебига, не може се игнорисати утицај средине. Знам по себи. Кад год сам био на прагу да направим неко срање у животу, никад родитељи нису имали утицаја на то, већ неке ствари из окружења. Срећом па нисам био толико глуп и срећа што сам имао добро друштво, па не направих никакво срање. :)
Да га исцимамо да дође, па да ми суптилно објасни како то што причам нема везе са животом и како сам немач појма. Да ми га ували онако културно. Зајебан тај први семестар на психологији. :)
То као Адибас вонаби Адидас? :)
Jap, kao i SQNY baterije.
Nije motor no auto. Baš vaki
http://static.cargurus.com/images/site/2008/09/13/15/56/1999_honda_civic_2_dr_dx_hatchback-pic-12002.jpeg
А што ти не би лепо шармирала ћалета те девојчице? Ионако је самохран. Шта ти фали? А овај твој ионако ферма само Стивена Сигала.
Đžimi hvala ti. Sad znam šta da radim.