Moram nekom da se izjadam :((

1. enerdži, slažemo se jer smo južnjakinje, samo se ovaj džimi previše.. asimilovao :D

džimi, naravno. ja sam istakla jednom prilikom da porodica ima najmanji uticaj na razvoj ličnosti iako to ne bi trebalo da bude bla-bla, ali to je samo zato što se roditelji ne trude dovoljno ili pak gube snagu na neke gluposti.

a prvi semestar.. najzajebaniji.
    kontam da ću ja odma' da postanem neomarksista i da dignem, da prostiš, revoluciju :D

2. Prosuh upravo pola kila koka kole po tastaturi...
    Evo je cedi se, ali čini mi se da radi...
    Neki savet?

3. Izloguje se, ugasi računar, razvali tastaturu i dobro je operi vodom. Ostavi preko noći da se osuši. Ponovo je sklopi i uključi. Sutra kupi novu.

4. Тако ми се кења, а видео сам у вецеу пре лапо чуке огромну мутирану бубашвабу...

5. Pa zovi mamu jogurte, da ti čuva strah.

6. Покењај јој се на главу

7. Јогурте, ја сам имао сличну муку са, додуше, мало мањим бубашвабама (две их је било), гмилиле су ми око кревета, нисам могао да заспим до 4.

8. Никад раније нисам видео бубашвабу уживо, кеве ми. Прва па мушка!

9. Pa zovi mamu jogurte, da ti čuva strah.

Моја мама сад спава, као што и доликује средовечним женама.

10. Ја живим близу Дунава па на улици ми пређе пут често повећа буба дужине можда 5 сантиметара.

11. Ја живим близу Дунава па на улици ми пређе пут често повећа буба дужине можда 5 сантиметара.

Е, и ја сам на 500 метара од Дунава, и виђам редовно којекаве скарабе, али бубашвабу никад, не капирам на коју фору.

12. Сигурно има пун курац неких фактора о којима ми немамо појма. Стварно, свачег има, јеботе ко зна шта Швабе и остали испуштају у Дунав кад такве мутанте шаљу. Сама по себи вода је мистична и мутна, ноћу да не говоримо. Некад кад се напијем деси ми се да загазим у онај муљ и жабокречину на обали па дођем кући блатњав и смрдљив, ал' кад сам пијан имам муда за све живуљке.

13. Е, и ја сам на 500 метара од Дунава, и виђам редовно којекаве скарабе, али бубашвабу никад, не капирам на коју фору.

Na foru da hodaš kroz stan i jedeš usput i prizoveš druge buba švabe, buba mađare, buba ruse i ostalu gamad, zavisi ko kako zove. Moraš jesti na istom mestu i pospremiti za sobom. Reći će ti i mama, čim ustane, pitaj je.

14. Брате, ја сам прошле године рокнуо неку омању шкорпију у мом дворишту у предграђу Београда, а видео сам и змију са две вугле (озбиљно).

15. Ја сам у предграђу предграђа Београда гледао у каналу како змија гута жабу, а не знаш шта је веће бокте јебо, дал' жаба ил' змија...

16. Jogurte, klepi to nekom papučom, klompom il' nečim, il' zgazi.

17. Na foru da hodaš kroz stan i jedeš usput i prizoveš druge buba švabe, buba mađare, buba ruse i ostalu gamad, zavisi ko kako zove. Moraš jesti na istom mestu i pospremiti za sobom. Reći će ti i mama, čim ustane, pitaj je.

Сад капирам! Пацови су појели бубашвабе.

18. Jesu. Al to je bilo dok je Bora još imao šta pametno da kaže.

19. Кад подвучем црту, овај мој Срем пун разноразне гадије.

20. Gladna sam.. a ne bih bas da lupam tamo u kuhinji :/

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.