Moram nekom da se izjadam :((

1. Ja zbog tih bubašvaba ne mogu da prestanem da se češem, imam osjećaj da šetaju po meni!!!#

2. Četvrta bivša cura se udala, čak sam bio na svadbi...

3. Gladna sam.. a ne bih bas da lupam tamo u kuhinji :/

A i nemoj, samo će doći bube. Švabe. Nego popij vodu, tako nešto...

4. juce sam se sa pajdom napio i usli smo u zatvor preko neke ograde (ne znajuci da ulazimo u zatvor) i to bi bilo kul da nas nisu iz zatvora isterali... e to me je nekako pogodilo...

5. Јеботе живот, ни у затвор не можеш да уђеш а да те не истерају. Па где људи то води?!

6. u kurac gde ce vodit... tacno me sramota bilo kad sam se ujutru probudio...

7. Не мож поштен човек ни у затвор да уђе.

8. Криза нихилизма, она коју добију деде од 70ак година.
    А једва да сам у другу деценију зашао.

9. Причај српски, да можемо да те разумемо. Лололо

10. Причај српски, да можемо да те разумемо. Лололо

Пивa ми има одвратан укус, а ни пичка није што је некад била. Тако некако.

11. Па тако кажи, брате!

12. eh šoferska je tuga pregolema...

13. прегледао 23 стране постера, све укупно можда 10 добрих (постера, не страна), остало фејсбук фазони и плагијати.

14. Govna se preljevaju kako god okreno.

15. Prije neko veče iziđem u grad sa nekom ribom, s tom namjerom da je naroljam i iskoristim, sve dobro krenulo, napila se, nije znala kud goni, napio se i ja taman toliko da mogu gusliti svunoć, odemo malo do diskoteke, pa ćemo kao do mene, sve perfektno. ALI! U diskoteci ja reko da malo prolunjam, sretnem ove svoje šalabajzere, tu s njima popijem pešes viljamovki i .... potpuno zaboravim na ovu malu! Sjetio se kad sam kući došo, vidim da sam sam samcijat, a nisam trebo biti...Ne znam šta je bilo sa njom, ne odgovara mi na poruke...

16. Ma jebali me svi, od kaizena do posterdžije.

17. Jebali te i dupli nalozi, kad moraš da šljokaš a pičetina čeka.

18. E vala i dupli nalozi, na njih sam zaboravio.

19. šalabajzeru gde si bio šta si radio na svoj se nasadio xD

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.