Ево да се изјадам.
Нисам била на сајту крш дана и појавиле су ми се неке дефиниције које су већ обрисане биле, и сад немам кога да питам шта се ту десило.
Neko od moderatora me je banovao jer je mislio da sam Dzankee, možda zatp što je i on postavljao na temi o kladionici. Međutim sada kada sam hteo da ih ja priupitam malo na šta ono liči i da pokažem kakva se nepravda ovde vrši oni su zaključali temu o pitanjima! Banovali su me jer su MISLILI da sam Dzankee... Svaka čast na razmišljanju,
И пофалио сам се на другу тему исто тиме :Д
Јадам се јер НЕЋУ ЈЕБАТИ :Д
АХАхахаххахахахахахаха тај рад! :ДД Морам да преиспитам своја осјећања :Д
Јадам се јер нећу јебати, а хвалим се јер нећу бити тата :Д
Smare, više puta sam ti rekla, koji si ti lik! :)) I da, to nikako nije za jadanje :))
Ево да се изјадам.
Нисам била на сајту крш дана и појавиле су ми се неке дефиниције које су већ обрисане биле, и сад немам кога да питам шта се ту десило.
Јесте, јесте, како није, биће недостатка секса :))
Али сам се и похвалио, то је битно :)
Smarko, nećeš jebati!
-Nemoj u čku, šikljam!
lololololo
Neko je shvatio da je pogrešio i vratio ih je. :))
E crnogorac ne seri, 5 dana se vala moze po rukama prebacivati, ko da mora da umoci svaku noc.... Č=
-Nemoj u čku, šikljam!
lololololo
Ја сам јој рекао да је боље да ми је рекла НЕЋЕШ ЈЕБАТИ, а вели ми она БИТНИЈЕ ЈЕ МЕНИ ДА НИСАМ ТРУДНА, А ТО ОЋЕШ ЛИ ТИ ЈЕБАТИ МЕ БОЛИ УВО :)
Ада не морам сваку, него има Струка одличне стихове за то
Тол'ко имена, поч'о сам да бркам
иако свако вече јебем, свако јутро дркам :Д
А не могу да провалим ни које су васкрсле.
Vidiš kako te Remac lepo i iskusno savetuje :))
LjOLj!
Neko od moderatora me je banovao jer je mislio da sam Dzankee, možda zatp što je i on postavljao na temi o kladionici. Međutim sada kada sam hteo da ih ja priupitam malo na šta ono liči i da pokažem kakva se nepravda ovde vrši oni su zaključali temu o pitanjima! Banovali su me jer su MISLILI da sam Dzankee... Svaka čast na razmišljanju,
Видим.
Је л' знаш ти шта се дешава?
E ovako narode, prethodnih dana su se dešavala sranja, banovani su neki autori a modovi su u grupnom PMS-u, zato ih bolje ne živcirajte.
Каква срања, ко банован и што?
Ljudi dovoljno sam rekao, nastavite sa normalnim radom kao i do sada.
Pa sta cu ima ja, svoje privatne probleme nek ostave ispred ekrana a ne da se izdrkavaju nad neduznim narodom.
Vi baš sve bukvalno shvatate.