Prijava

кликнуо сам једноч на слику неке балијандерке на ИГ и сад ми је лупица сектор пун младих либералних балијандерки

promašio temu treba na pohvalim

Ja sam se jednom izjadao na temi moram nekom da se izjadam :(

није похваљиво ал ставићу неку на добре пичке

Lupica sektor likes this

ulovili me juce u idei blizu posla da sam kupovao hajneken i pio na pauzi, posle me cimali da dolazim u upravu, tek ce da me karaju zbog toga. a bukv taj alkohol koji sam pio na poslu je neizostavan deo radnog dana, razvaljivao sam se svaki treci dan, dolazio nacirkan gajbi posle sljake. evo jako mi tesko pada, danas jedva izdrzao da ne popijem nista. i tako u svemu tome, nisam skontao da sam postao alkoholicar

jel bar imas drustvo ili za svoju dusu od posla?

a naravno, ne bih mogao sam. kuriri, kolege iz kancelarija, ekipa postoji. Sad sam sebi napravio problemcinu, bicu u nemilosti kos sefova, a ionako ne stojim bas najbolje jer je dosla neka nova klika. Msm ovo cirkanje nije negativno uticalo na kvalitet odluka i rezultata koje sam postizao

Da sutradan izbije požar i sve izgori do temelja, pa samim tim ostaneš bez posla - da li bi završio na ulici, u bedi, ili bi našao nešto drugo gde su uslovi bolji i što te možda čak ispunjava, ili makar ne baca u očaj da si primoran da piješ kako bi uopšte mogao da tu boraviš i nešto obavljaš?

Sećam se nekih poslova koje sam mrzeo iz dna duše, a opet ostajao na njima, nalazeći 1000 prepreka i izgovora da ne menjam. Ili bar odložim. U nedogled...Koliko vremena i živaca sam izgubio na te gluposti, prosto ne mogu samom sebi da se načudim.

Šta znam, posao negde treba da
- ima smisla
- zadovoljava čoveka
- nudi zdravu i normalnu atmosferu
- nudi mogućnost da napreduješ i osećaš se ko čovek
- pruža solidna primanja

tim nekim redom. Ako radiš "zato što moraš" nešto gde sebe ne vidiš i što nema smisla, al treba ti eto posao iako te izrabljuju i plata baš i nije neka, kolege su sranje, šefovi pogotovo...Zapravo sve je sranje do te mere d moram da pijem kako bi pregurao taj jebeni dan al šta ću, ne znam gde da ubodem nešto bolje, možda i ne mogu, ne umem...Onda je to sranje. Baš sranje. Biće bolje bro, možda te i ne izribaju previše, a možda i izgubiš posao, što se opet možda ispostavi kao najbolja moguća stvar.

Lepo rečeno. Samo da kirkegard postavi sebi ta pitanja i već će znati gde je i šta da radi.

Da ne moram da vozim, svakog dana posle posla bih bio a ono makar pripit, jer na poslu jutarnja kafa ne može da nam prođe bez čašice minimum, neretko i do 4 ako procenimo da će laganica dan da bude

otišo u wc sa namerom da se DOBRO oserem, da kilograme i kilograme izbacim, a na kraju samo nešto malo bilo bezveze, džaba uprljo rč.

Nedostaje mi "dečice", mesni narešče, ako možeš, napiši tamo na četu bar, nije to to, ali će da drži :'(

Ух не знам који ми је курац тачно, иако мисли да добро анализирам, интроспектор. Патим. Због жене. Очара ме, ја би да јој приђем а знам да немам са чим, нисам јој до глежања, а опет гајим неку наду, и сама помисао да нећемо бит заједно ме разара, дрма ме аксиозност, мислим на њу стално. Увек сам сматрао такве ликове за слабиће и јаднике, кад гле, деси се и мени. Тек сад ми је јасан смисао свих оних песама, балада, где се пати. Знам да ово није здрав поглед на тај проблем ал ја једноставно против душе не могу. За неки дан кад је видим преломићу, отворићу се па шта буде, ишчекивање кида.
Исповедих вам се, вукајлијашки оци.

Jedan je tako skoro u Afriku otišao.

Laki, ovo si vec uradio, ali izdrkaj pa razmisli je li vredno cimanja. Post-nut clarity je jebeni aksiom.

A kad budes saopstio toj osobi kako se osecas videces zapravo na cemu si. Ne zbog njenog odgovora, nego sam sebi ces da razjasnis. Imao sam situaciju kad ribi saopstavam kako se osecam i na pola referata kapiram da nije to bas tolka ljubav itd.

A generalno, kad imas vajb taj da joj nisi do kolena, kad ima komplikacija bilo kakvih... zajebiiiii. Kad je to to, to ide glatko kao bebina guza. Bukvalno to treba uciti mladunce od puberteta, na prvu prepreku odjebavati suprotni pol. Ljubav ide glatko.

To je moj stav, mozda neko ima drugaciji