Prijava

iz wc-a izlazim razočaran grdno,
došo sam da serem, a samo sam prdno.

Update: елем неко рече ја не знам ништа о њој, знамо се ми већ неко време. Направио сам неке кораке и сад се чека она. Изгледа да не може да преломи, има и дечка (што никако нисам могао да знам јер није било никакве назнаке). Што се мене тиче цео сам у неком грчу, срце ме тишти, стомак нервозан... хаварија.

Au rodjače pa isto smo prošli bukvalno, sem što ova nije imala dečka ali je svejedno izašla iz veze, ne na najbolji način, ne može da prelomi itd. Ne znači to ništa što ima dečka, ko je, kakav je, koliko dugo već razmišlja o tome da ga otpelja naravno ostaje nepoznato. Možda joj treba udvarač tvojih vrlina kako bi se osećala dobro zbog sebe, pa te drži blizu, mada zapravo nemaš nikakve šanse. Ko zna. Što reče mislim Erazmo, ili Servantes, ne sećam se - izmedju ženskog da i ne ne bih se usudio ni iglu da stavim. Zaljubljen si, to je lepo, i mučno. Nadaš se, patiš, čekaš, iščekuješ, preuveličavaš, ne opažaš...Živ si. Kako god, ne zaboravi da
- ostaneš to što jesi, a ne da nešto izigravaš
- i takav kakav jesi imaš sasvim dovoljno kvaliteta da bi te voleli
- daj sve od sebe, kako možeš i umeš. Ako odbije, neka se nosi u pičku materinu, odbila je čoveka kom je zaista stalo i koji bi je voleo, razumeo, štitio...Ako to odbacuje - ko je jebe, eto joj taj neki drugi, ili treći, nek se jebe s njim kako zna i ume.

Ako te srce tišti, vakcina sig.

Wišju Lak u svakom slučaju.

Laki ti bi je samo jebo al pošto ima dečka tiho kidaš sebe zbog zabranjenog i nedostižnijeg voća pa si pomešao klasičnu požudu za njenom pičkom sa nekakvom kao zaljubljenošću,
A u stvari bi je samo jebo, pa kreni od toga sa tom premisom a ne ono jao leptirići oduzete mi noge i zbunim se u njenoj blizini kako da joj kažem da mi se baš baš sviđa da je držim za mali prst i śetamo korzom, ono opušteno delovanje neko gledaj

Nema muško-ženskih prijateljstava između strejt ljudi, ona to zna, ti se muvaš tu oko nje, zna da bi je jebo onako kako ti hoćeš, tako se i ponaśaj, al mojne baš da budeš cipov

Takve ribe vole da drže par nas beta orbitera oko sebe iz nekoliko razloga, pre svega uživaju u pažnji bilo čega muškog, pa i beta simpova, ali im takođe služiš kao safety net, da te ima negde u malom mozgu kao poslednju slamku za koju se uvek može uhvatiti, kada se zasiti sve te alfa kurčevine koju ima na raspolaganju i kada lepota počne polako da joj bledi. Ko je postao ženomrzac jer mu se to već desilo jasam. L@ki, ne znam dal je ta tvoja takva, nadam se da nije.

Laki mojne brt nisi beta tako se ponašaš plašiš me sada šta ja da kažem

laki, brt, jel nemas bas nikog kom bi mogo ovako u lice da ispricas ovo sto ovde pises, kako ne bi morao ovde?

Dabome, kaži to ortaku nekom i ne brini neće te podjebava ič

Šmoklja >> Džordan Piterson

pa to kazem, nije ni cudo sto smo nesposobni ko mladji da se nosimo sa ovakvim stvarima, kad nemas kom ni da se pozalis

Patio sam se oko jedne žene mnogo, jer mi se dopadala, i svačega je tu bilo, no na kraju me je precrtala, jer sam bio nezreo, slab, neozbiljan, nestabilan itd - s ove tačke kad pogledam, čudo je uopšte da je gubila vreme na mene. Valda sam pokazao i nekakve kvalitete, ne znam. Kako god, došlo mi je kasnije na naplatu jer sam neminovno morao razmišljati o njoj, mogućim ishodima da sam se postavio drugačije itd. Kako god, žena je u braku već desetak godina i - nemaju nažalost decu. Možda je do nje, možda je do njega, možda ne žele, ne znam. Kako god to mi je najveća stavka, i da se ženim samo zbog toga da bih to obavio i da bih eto imao nekoga kraj sebe na slikama sa mora, me ne zanima. Kako god

- brakovi se raspadaju, ljudi se razvode, žive nesrećni, prazni, biju se, ne govore...A svi u njih ulaze, naravno, sa velikim nadama i očekivanjima, čista srca i u najboljoj nameri. Niko ne bira onog drugog da bi sa njim imao sranje život, no medjutim, ovo je neretko slučaj. Možda je do nas, jer ne umemo da odaberemo, ulazimo u sve to kako ne treba, ne radimo na sebi, kreteni smo od ljudi...Nebitno. Treba u sve ulaziti onakav kakav jesi, čista srca, pošteno i iskreno. Ako oće - oće, ako neće, opet u redu. Probaš, daš sve od sebe kako najbolje znaš i umeš, i nemaš posle sebi šta da prebacuješ. Kako god, na kraju krajeva, žena je ta koja bira.

Kako god, viš ju lak onsagen

Update: елем неко рече ја не знам ништа о њој, знамо се ми већ неко време. Направио сам неке кораке и сад се чека она. Изгледа да не може да преломи, има и дечка (што никако нисам могао да знам јер није било никакве назнаке). Што се мене тиче цео сам у неком грчу, срце ме тишти, стомак нервозан... хаварија.

Prošetaj, biće ti malo bolje. Probaj da racionalizuješ sve što te muči, na pojedinačne činjenice. (osećam se tako i tako zbog toga i toga, a to se desilo zbog toga i toga...).
Ne daj da te emocije zaslepe pred činjenicama, ne daj se.
Spoljna lepota nije merilo i nije vredna toga da sebe vrednuješ da joj nisi do kolena.

Pusti emocije da divljaju, sve su što imamo i što je vredno življenja. Nećeš se zaljubljivati, nadati i patiti kad ti bude 75, tad ćeš moliti Boga da noću stigneš do kupatila bez da se upišaš. Ako dobaciš do 75 naravno.

Снажно издркај курац на њој најсличнију рибу коју пронађеш на камерицама, па онда у тих пет минута блажене бистрине ума размисли шта си уопште желео од ње, али не тражи на оним фенси камерицама где су науљени онлифенс фотомодели него на цамс.цом где су Колумбијке, Источноевропљанке, алт рибе и тако та боранија.

Хвала свима који су посаветовали. Неће ово ићи, тренутно никако, у будућности ко зна.
Изгледа да ћу морати да испатим ову неузвраћену љубав (а љубав је, није обична страст или привлачност).

Овај живот нема смисла ако немаш особу, жену, сапутника да га поделиш са њом.
Мој живот је празан. Опрости ми Боже што падам у униније, покажи ми пут.