Prijava

i sad je počelo to bolesno zlo da se širi i ovde, a bogami i istočnije, sve te kulture se uništavaju da bi bili više kao ameri smrdljivi koji su kolevka svog tog zla.

Neće moći da nas zatru nikad ne sekiraj se, uvek niknu subverzivni elementi, ima ih i tamo u toj smrdljivoj americi, a kako vreme prolazi sve kulje i kulje će biti da budeš protiv woke govana, dok se vremenom to sve ponovo potpuno ne preokrene. Jebeni rolerkoster, samo sad je onaj smorni deo vožnje.

Sve to gonim lepo u tri lepe

hoćemo li mi to doživeti šmole, to je pitanje.

tj. ako i kada zapad odjebe ta vouk govna, verovatno ćemo ih mi tek dobiti u velikoj količini.

ovo sada je samo probna verzija.

Moguće da ćemo ih dobiti, i najverovatnije da nećemo da doživimo, ali najbitnije je samo ostati nepojmljivo utemeljen.

Ovo što kaže Šmoklja.
Woke debili se polomiše da pošto poto se dokopaju predavačkih pozicija po školama, jer misle da će da indoktriniraju decu i da će njihova ideologija tako da živi još 1000 godina do kreiranja utopije.
Ne kontaju da će onog trenutka kad pubertetlije spiče hormoni da se pobune protiv onoga što je mejnstrim i što im se nabija u facu.

ne znam, nisam nešto zadivljen sa ovom današnjom am*ričkom omladinom.

Previše kenjate o toj američkoj omladini i društvu kako je uljuljkano i tupavo a sve teorije zavjere, ideologije i ono sto se uveliko promoviše kao protuteža današnjem poretku je krenulo od istog tog američkog društva i omladine, pocevsi od NWO pa do plandemije i reptilijanaca

Neminovno da je dosta više ovih tupavih ali to je svugdje u razvijenim zemljama, sta jednog amera boli kurac kad zivi u najjacoj drzavi svijeta, vozi dodge charger 6.0 i kupuje domace kad kupi coca colu i novi iphone

Главни је проблем што то срање долази са врха, и онда имају медијског простора колико год хоће да гурају то, а могу и да се представљају као да су већина. И Фејсбук и Твитер су почели да банују за све изјаве које нису потпуно СЈВ воке алт-лефт смеће, ево и Редит изгледа креће тим стопама, тако да људима који се противе томе остаје нешто типа 9гаг, или пропали шаљиви сајт на коме администратору звижде јаја и да ембедује слике, а камоли уводи цензуру.

Не поричем да има пун курац дебила којима трендови и медији буквално инсталирају мишљење, и који би сутра са истим жаром бранили равноземљаштво кад би оно постало мејнстрим, али дефинитивно нису већина, само се чују гласније него ови нормални, јер их подржава 99% свих медија, великих корпорација, познатих личности и сл.

ma jebem ja njima mater, eto.

Previše kenjate o toj američkoj omladini i društvu kako je uljuljkano i tupavo a sve teorije zavjere, ideologije i ono sto se uveliko promoviše kao protuteža današnjem poretku je krenulo od istog tog američkog društva i omladine, pocevsi od NWO pa do plandemije i reptilijanaca

najbukvalnije. ljutimo se na probleme otud koji nisu nasi problemi, i "imamo misljenje", tj kopiramo misljenja otud koja su antiteza na te probleme.

"najzatucanija" srbija je 10000000000x "progresivnija" od delova amerike, i ovi danasnji cuvari srbskih vrednosti ne vuku to iz nase domace kulture nego upravo iz americkih medija, pa mesaju sa domacim vrednostima i ostalim kurcima.

amerika diktira jednima, amerika diktira drugima.

Ameri, već decenijama, najviše izvoze kulturu, muziku, kinematografiju, društvene norme i navike i ljudske vrednosti

https://www.instagram.com/p/Cg9lbtIM0J2/?hl=en

ova stranica je tipičan primer kako se to zapatilo i kod nas malkice

ali komentari su blago.
Ispranih li mozgova hahahaha

djinabaletic
Da li postoji onda i toksična ženstvenost??
17h

kriticki
@djinabaletic Šta bi bila toksična ženstvenost, kako biste definisali? Postoji internalizovana mizoginija ako na to mislite.

kriticki's profile picture
kriticki
@djinabaletic Ženska tradicionalna uloga je da bude inferiorna, da ,,ćuti i trpi’’, da se žrtvuje za porodicu dok je u potpunosti isključena iz (političkih) odluka. Tako da su one ugnjetavane u tom sistemu (naročito ako su niža klasa). Taj koncept nam je isto poznat i objašnjivan.

Ali gde ovo još postoji? Kada? Kako? Osim možda u nekoj zabiti negde.
Ovo postoji samo u glavama likuša sa masterom iz sociologije i pet godina staža na birou koje sede u krugu i drkaju jedne drugima, kako i je teško što su žene jer ih je bakalin pitao kad će da se udaju.