Ja ću pre da svršim sa svojim životom nego što ću studirati prava (A to se od mene očekuje, jer je l'te pravni tehničar sam). Ajde nešto pozitivno, crne me misli more oko upisa sledeće godine kad vidim vas kako kukumavčete.
Pazi, ja sam riknula dok sam spremila prijemni za farmaciju prošle godine. Primaju 200 na smeru farmacija, a prijavilo se 560 i nešto. Još od tih su dve trećine bili vukovci. Još sam matu morala ihajhaj da spremam, neki zadaci su bili iz krugove zbirke kao dodaci sa takmičenja, a ja sam matematiku u medicinskoj imala na nivou kišne gliste. Hemiju sam odvalila bez ikakvih problema, ali matu sam... boga mi počela još u novembru. Upala sam na budžet, bila sam 95, a moja drugarica koja je imala samo bod više od mene je bila pedeset mesta ispred. Kod tebe mi se ipak čini da je manja navala. Ako si krenula sa spremanjem prijemnog na vreme, nema frke, polažeš za budžet sto posto. :) Srećno!
U pravu si, Peki :)) Beše to 2008. :) A da sam bila ovde tad... pa teško da bih uspela :)
Ја из мог искуства кажем - не би. :)
mil'ce.. pa udaj se, majku mu.. dobi' drugo državljanstvo :)))
peki, znaš moje muke.. :D
Chris, već su mi to predlagali. :D Ili to ili najstariji zanat. :D
Јеси ли бар узела карту за Брејкерсе? :)
Da, u prilog tome govore moji ispiti ostavljeni za septembar... :)
Цуле, јеси у Старом граду или у Земуну?
Zajebite faks, kad su Brejkersi, gde? :)
peki, nisam.
ne uzimam dok ne vidim rezultate prijemnog.
bojane. niš 2. jul.. banovina čini mi se :)
Da, u prilog tome govore moji ispiti ostavljeni za septembar... :)
Мени ост'о један, али сам већ испунио услов за буџет и следећу тако да, не бринем се много.
peki, nisam.
ne uzimam dok ne vidim rezultate prijemnog.
Продаће се, а положићеш. :(
peki, bolje da se proba a da položim no obratno.
mil'ce! evo, da su dozvoljeni gej brakovi, ja bi' se venčala za tebe, zbog papira, naravno :D
leeegaaaliiizuuujteee! :D
Svaka čast! Ja ne smem ni da kažem... Dobro, nije to samo zbog Vuke, ima i drugih razloga... :)
je l' to od prekomernog igranja stoni tenisa? :D ili stonog tenisa? xD
Pazi, ja sam riknula dok sam spremila prijemni za farmaciju prošle godine. Primaju 200 na smeru farmacija, a prijavilo se 560 i nešto. Još od tih su dve trećine bili vukovci. Još sam matu morala ihajhaj da spremam, neki zadaci su bili iz krugove zbirke kao dodaci sa takmičenja, a ja sam matematiku u medicinskoj imala na nivou kišne gliste. Hemiju sam odvalila bez ikakvih problema, ali matu sam... boga mi počela još u novembru. Upala sam na budžet, bila sam 95, a moja drugarica koja je imala samo bod više od mene je bila pedeset mesta ispred. Kod tebe mi se ipak čini da je manja navala. Ako si krenula sa spremanjem prijemnog na vreme, nema frke, polažeš za budžet sto posto. :) Srećno!
Da, da, previše stonog tenisa :))
Slažem se sa Smorenom, biće to dobro :)
leeegaaaliiizuuujteee! :D
Jeeeeej! Moramo nekako uticati na to i da me ženiš o'ma! :D
Nego dolaze Partibrejkersi i kod mene. Dolazi gomila njih, ne mogu vjerovati da se nešto ođe dešava. lolol
Tako je. Samo zapamti, muke počinju tek posle upisa. ;) Ali ako imaš super društvo sve se da podneti. :)
imam super društvo i sve mi je kul.
samo mi budžet treba, treba mi više no 'leba!
:D
bitje, bitje, ne se sekiraš... posle da častiš! :)
more, 'oću!
posle ima da se olešimo.. :D