Moram nekom da se izjadam :((

1. Boli me zub, već nekoliko dana. Nije to jaki bol, nego onaj tupi, lagani. Nemam vremena da odem do zubara, odnosno da rezervišem, a u augustu svi idu na godišnje. Ne bojim se zubara, a trenutno nemam gdje. Valjda će proći uskoro, jer počinje da nervira.

2. Ja sam u Hipo banci. Kad sam pogrešno kucao pin, morao sam da dođem sat i po kasnije, da mi vrate karticu, uz ličnu. I onda sam morao da zovem glavnu filijalu u BL, da mi odblokiraju karticu. Ali ne znam kako ide kad je istekao rok kartici.

Evo meni je istekao juče, pa ti javim kad vidim kako i šta.

3. Evo sad sam i ja vidio da mi je istekla kartica Folks banke. 8/2011.

4. Ставио сам да скида виндовс7 пре шест сати и тек је стигло до 30%. Ако настави овим темпом стићи ће за једно две милијарде година.

5. Овако отприлике изгледају постери у последње време:
    http://www.youtube.com/watch?v=pMKuCWwcqtA

6. Opušteno Mlatoni, prave muke tek slede.

Milice jbga, šikni lajnu koksa i drkaj ono OBRIŠI dugme.

7. Ne mogu da spavam od Željka Jebenog Joksimovića koji grmi na gradskom trgu a moram rano ustati.
    Odoh mu zvati policiju!

8. Postao sam ko robot, kao frankejnštajnovo čudovište bez emocija.

9. Pucaj im u zvučnike, ako ne pomogne pošalj im Arkana.

10. Sam ti zajebaji električare, sam ti zajebaji...
    Čuju ga do Budimpešte. čulo ga dabogda.

11. Pa jbga i meni su neki indijanci praštali dve - tri večeri pa su prestali. Neće ni taj Željadin još dugo.

12. Овако отприлике изгледају постери у последње време:

Trebalo je još da dodaju male balavce, da bi bilo kompletno.
    Ogadi mi se sve kad vidim bebe po posterima.

http://tekstovi-pesama.com/g_img/0/100246/baby%2520boy-6.jpg

13. svi serete prdite i laprdate i solite pamet ovde dok češete lijevo mudo razmišljajući ni o čemu
    nije meni problem snaći se za pare u narednom periodu, jbt kakv mi poso i slične gluposti spominjete
    lako je biti bez para kad imaš pun frižider i onda kuliraš i kući i sl
    ja sam ostala bez para danas, kad kažem bez para mislim bez dinara, nisam imala u kući ništa za jesti, a moram sutra platiti stanarinu, i mama mi uplati pare, al kartica mi istekla.... jel kontate vi tooo ??? jbt
    al dobri prijatelji su mi riješili problem, živjeli prijateljiii !!! :DDDDD

14. Pa šta se onda žališ koji kurac?!

15. pa ne žalim se više, sad mi je opet super :PPP

16. jbt kakv mi poso i slične gluposti spominjete

Posao i slične gluposti?! Ako shvataš to što ti neko sugeriše za posao da je glupost, takav pristup će te daleko odvesti.

I ako ti stara ima dati para, pa uzmi, ne vidim šta je tu za kuknjavu - skoro svi studenti tako rade...

17. Luk ne kažem da je posao glupost, nego u momentu danas kad me uhvatila panika zbog raznoraznih okolnosti predlaganje posla je samo soljenje pameti.... evo od oktobra treba da počnem da radim u Merkatoru, eto da ne mislite da sam neka gotovanka, al ljudi ako su već htjeli da mi pomogu mogli su da mi dadnu neke bankarske savjete ili sl :DDD

al dobro, prošla frka,prošla panika, sve riješenoo

18. Do jaja, koja tema! Da pocnemo.... ovo moram da iskoristim, jedino mesto koje ce me saslusati!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.