Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Boli me zub, već nekoliko dana. Nije to jaki bol, nego onaj tupi, lagani. Nemam vremena da odem do zubara, odnosno da rezervišem, a u augustu svi idu na godišnje. Ne bojim se zubara, a trenutno nemam gdje. Valjda će proći uskoro, jer počinje da nervira.
Evo meni je istekao juče, pa ti javim kad vidim kako i šta.
Evo sad sam i ja vidio da mi je istekla kartica Folks banke. 8/2011.
Ставио сам да скида виндовс7 пре шест сати и тек је стигло до 30%. Ако настави овим темпом стићи ће за једно две милијарде година.
Овако отприлике изгледају постери у последње време:
http://www.youtube.com/watch?v=pMKuCWwcqtA
Opušteno Mlatoni, prave muke tek slede.
Milice jbga, šikni lajnu koksa i drkaj ono OBRIŠI dugme.
Ne mogu da spavam od Željka Jebenog Joksimovića koji grmi na gradskom trgu a moram rano ustati.
Odoh mu zvati policiju!
Postao sam ko robot, kao frankejnštajnovo čudovište bez emocija.
Pucaj im u zvučnike, ako ne pomogne pošalj im Arkana.
Sam ti zajebaji električare, sam ti zajebaji...
Čuju ga do Budimpešte. čulo ga dabogda.
Pa jbga i meni su neki indijanci praštali dve - tri večeri pa su prestali. Neće ni taj Željadin još dugo.
Trebalo je još da dodaju male balavce, da bi bilo kompletno.
Ogadi mi se sve kad vidim bebe po posterima.
http://tekstovi-pesama.com/g_img/0/100246/baby%2520boy-6.jpg
svi serete prdite i laprdate i solite pamet ovde dok češete lijevo mudo razmišljajući ni o čemu
nije meni problem snaći se za pare u narednom periodu, jbt kakv mi poso i slične gluposti spominjete
lako je biti bez para kad imaš pun frižider i onda kuliraš i kući i sl
ja sam ostala bez para danas, kad kažem bez para mislim bez dinara, nisam imala u kući ništa za jesti, a moram sutra platiti stanarinu, i mama mi uplati pare, al kartica mi istekla.... jel kontate vi tooo ??? jbt
al dobri prijatelji su mi riješili problem, živjeli prijateljiii !!! :DDDDD
Pa šta se onda žališ koji kurac?!
pa ne žalim se više, sad mi je opet super :PPP
E blago tebi.
Posao i slične gluposti?! Ako shvataš to što ti neko sugeriše za posao da je glupost, takav pristup će te daleko odvesti.
I ako ti stara ima dati para, pa uzmi, ne vidim šta je tu za kuknjavu - skoro svi studenti tako rade...
Luk ne kažem da je posao glupost, nego u momentu danas kad me uhvatila panika zbog raznoraznih okolnosti predlaganje posla je samo soljenje pameti.... evo od oktobra treba da počnem da radim u Merkatoru, eto da ne mislite da sam neka gotovanka, al ljudi ako su već htjeli da mi pomogu mogli su da mi dadnu neke bankarske savjete ili sl :DDD
al dobro, prošla frka,prošla panika, sve riješenoo
Do jaja, koja tema! Da pocnemo.... ovo moram da iskoristim, jedino mesto koje ce me saslusati!
smorčina