Moram nekom da se izjadam :((

1. U prvoj godini srednje skole sam se mnogo tukao, toliko da mi se vise nije islo u skolu...tako sam poceo da bezim iz nje...nakon 3 meseca nedolazenja u skolu stigla je plava koverta od razredne, tako 2 puta! u drugoj godini pocnem isto tako... i posle 3 meseca me izbace... prebacujem se u drugu skolu u kojoj sam resio da prvo steknem drustvo da ne bih morao da bezim iz skole, postigao sam to, ali sam pao godinu sa celih 9 jedinica! ...ili 11 krenem opet drugu godinu, nekako je zavrsim i na pocetku trece me izbace! vanredno kako tako zavrsim, ali moja struka (vozac motornih vozila) zahteva da ja imam dozvolu za kamion da bih mogao da dobijem diplomu, nisam jos uzeo doz jer me je zajebao novi zakon zbog kojeg sam isao prvo na B! dok je dosao na red kamion stigao mi je poziv iz suda sto sam zgazio dedu motorom dve godine ranije! Iz tog suda je izvuceno da ja moram dedi da platim 3500 evra, pritom ne radim, bez skole ne mogu lako da nadjem posao, bez dozvole ne mogu da zavrsim skolu, a bez para ne mogu da uzmem dozvolu...i tako ja svima dajem pare, svi hoce da radim... u roku od 2 godine ukradeno mi je 7 telefona i dve bicikle! slotove sam probao i nemam srece, ljubav jos manje, sa majkom je trenutno super, ali imam teske kucne probleme...pre 2 3 meseca je takva svadja pala da sam isekao ruku opasno i jos mi nije proslo! u dvadesetijednoj godini pored roditelja koji rade i sestre koja s vremena na vreme radi, jer je skoro imala neku bezopasnu operaciju ja se grebem za cigare! i za jos mnogo toga....ALI NEDA SE BELI, ZA 3, EVENTUALNO 4 GODINE, DICICU SE IZ MRTVIH, SVI CE SE CUDITI! Pozitivan sam momak vedre naravi!

2. E tako, nije ovo bitno, samo sam nasao temu koja mi odgovara!

3. Uuuu... beli mogao si ovo da podeliš u pet tema lagano, što u jednu. Što imaš više postova to ti je veći kurac, naučna činjenica.

4. Nadula mi se leva strana face, izgleda da mi je ili živac ili zub sjeban. Boli, hoću da umrem, tučem sedative koji bi i konja ubili. Otok mi ide od levog oka do vilice... Jeb'o sam mu kevu.

5. Piški mi se, a mrzi me da ustanem.

6. Jebe mi se, al nemam koju.

7. Tačnije, imam dvije al su podaleko. A mrsko mi davat pare za gorivo.

8. Pojela sam ceo Frikomov Štraus od vanile sama jer sam debela svinja.

9. ma to je sladoled, otopi se, i razloži u masti :D

10. Da, bre, i onda to ispiškim :D

11. Da, da, kao što ja ispiškim dva kila jagnjetine :D

12. Pu! Sad mi se jede jagnjetina.

13. Patim od nesanicu. :(

14. Jebem ti komarce da ti jebem, ja taman legnem onda čujem neko zujenje, ustajem da ubijem a ona komarac zauzme kamuflažni mod. Ja se vratim da spavam, ovaj put ponovo čujem, idem u drugu sobu da spavam, na kraju se razbudim i tako do 4 gledao B92 i Brankicu kako hapsi Vidovitu Zorku.

15. Kul, dodao mi sud jos 1000 evra danas pored onih 3500...

16. Бели, па ти имаш праве животне проблеме. Теби није место на вукајлији лоло

17. Pozitivan sam momak, furam dalje i muvam eklips!

18. Pukoh drugi ispit za redom. <m>

19. Kul, dodao mi sud jos 1000 evra danas pored onih 3500...

Матори , ја би то пре одлежао у творзи него да им дам , (а немам) ....

20. Tačno Beli, ovde ljudi dođu da se rasterete... i JEBU!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.